BOŽJA OPOMENA?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1
BOŽJA OPOMENA?
FOTO: BOŽJA OPOMENA? U Otkrivenju najavljene krvave rijeke krvare po cijelom planetu, a znanstvenici nemaju objašnjenja!
Otk 16,3;I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru. Otk 15,4; I treći izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv.
Rijeka Lotzwil u Bernu u Švicarskoj je prokrvarila. Poprimila je krvavo crvenu boju, a znanstvenici opet nemaju riješenje.
Slučajevi krvavih rijeka bez znanstvenog objašnjenja vrlo su česti u protekle dvije godine. Ljudi u čudu i sa strahom promatraju rijeke i jedino s čime to mogu povezati je Ivanova knjiga Otkrivenja u kojoj su krvave vode svijeta najavljene kao jedan od znakova dolaska Zvijeri, ali i drugog dolaska Isusa Krista.
Rijeka u Bernu samo je posljednji incident u nizu u kojem se slatke ili pak slane vode pretvaraju u krv, a znanstvenici samo šute i zbunjeno promatraju.
U siječnju 2014. prokrvario je potok u Northampshire u UK. Na početku se smatralo kako je tinta iscurila u potok, ali to nikada nije potvrđeno i nikada nije pronađen uzrok crvene boje potoka.
U prosincu 2013. manja rijeka u Slovačkoj u blizini jednog malog sela je prokrvarila na izvoru. Mještani su smatrali da je to krv iz obližnje klaonice, no kasnije se ustvrdilo kako nije. Uzrok nikada nije pronađen.
Sličan incident dogodio se u rujnu 2012. u jednom dijelu rijeke Yangtze u Chongqingu u Kini. Uzrok nikada nije pronađen unatoč višemjesečnoj borbi znanstvenika i raznih stručnjaka koji su pokušavali odgonetnuti što se dogodilo. Slika govori sama za sebe.
U veljači 2012. ljudi u Libanonu u čudu su se probudili kada su vidjeli da je rijeka Beirut koja prometuje rubom grada, neobjašnjivo krvava.
Čak su i kanali Beiruta bili krvavi, a tamošnje vlasti nikada nisu dale objašnjenje.
U malom gradiću Little Rock, 2012. potok je pocrvenio, također bez objašnjenja...
U studenom 2012. najpoznatija australska plaža, Bondo Beach poprimila je krvavo crvenu boju
U petak 10. studenog vode jezera u Camarque, močvarno područje na delti Rhone u južnoj Francuskoj, odjednom su postale crvene. Ove scene zbunile su brojne izletnike. Čudna stvar je ta što je krvava voda dopirala sa svih strana kao što je prikazano na slici. Boja ove vode nikada nije znanstveno objašnjena.
Dok su Vlade svijeta i znanstvenici u potpunosti zbunjeni ovim događajima, ljudi sve više govore kako su u pitanju sve jasniji znakovi Posljednjih vremena prorokovanih u Ivanovoj knjizi otkrivenja. Niti jedna od ovih pojava nije znanstveno objašnjena no diljem svijeta se upozorava na proročke riječi iz Otkrivenja, a koje trebaju poslužiti ljudima kao opomena i pripravu onoga što nam dolazi. Otk. 16,3 jasno govori: ;"I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru." Brutalnom pomoru morskih bića posljednjih godina u svijetu itekako svjedočimo, a scene krvavog mora sve su češće. Nadalje Otk. 16,4 govori: "I treći anđeo izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv". Na ovim fotografijama vidljive su krvave rijeke i to diljem našeg planeta, a koje su prorokovane prije 2 tisuće godina u Svetoj Riječi.
Unatoč svim znakovima, ljudima je i dalje teško povjerovati da nam krvavim rijekama i morima te pomorima, opet iznova Bog želi poručiti, i upozoriti nas na naše grijehe, no kao što je nadalje prorokovano u Otkrivenju; ljudi zbog svoje arogancije neće vidjeti ove znakove iako su tu, tako vidljivi i stvarni.
immortal-
2014-04-16
Re: BOŽJA OPOMENA?
Koji bog opominje?
Alah, Jahve, Zeus, Ra, Višna, Šiva, Buda, Jupiter, Šangi, Jasagnan, Brahma, Odin, Thor, Loki, Anubis, Horus, Osiris, Set, Sobek, Inari, Raiden, Fujin....
Koji točno???
Alah, Jahve, Zeus, Ra, Višna, Šiva, Buda, Jupiter, Šangi, Jasagnan, Brahma, Odin, Thor, Loki, Anubis, Horus, Osiris, Set, Sobek, Inari, Raiden, Fujin....
Koji točno???
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Pa da a znanstvenici od kojih se očekuje neki odgovor su idioti nepismeni kojima to ne bi nikad palo na pamet,oni samo začuđeno gledajugenitalni_herpes wrote:alge, bakterije, netko sipa neku foru...
danni1-
2014-04-16
ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
genitalni_herpes-
2014-04-11
Po meni, riječ je o obmani. Fotošop i žuto novinarstvo. Jer a je tomu doista tako vijesti bi bile na svim svjetskim tv postajama, nastala bi masovna histerija. Kršćani u tim zemljama navrli bi k'o ludi na te rijeke urlajući "kraj svijeta!" "Apokalipsa je tu!" "Isus dolazi, spremite se!".....itd. Na slikama ne vidimo gomile izbezumljenih kršćana pa nema razloga za izbunu. Slobodno vućgi još jedan joint. :D
Mad_Vlad-
2014-05-02
ova rijeka nije navedena gore u članku pa se ne računa da je jedna nepoznanica riješena.genitalni_herpes wrote:ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
gore su navedene one za koje se nema objašnjenje
immortal-
2014-04-16
meni najmanje liči na obmanuMad_Vlad wrote:Po meni, riječ je o obmani.:D
immortal-
2014-04-16
von_Starhemberg wrote:Mortalka, zagore ti u rerni...
Zar u 22 i 16 h kad sam stavljala ovu temu????
bolje misli
immortal-
2014-04-16
genitalni_herpes wrote:alge, bakterije, netko sipa neku foru...
nije da znanstvenici nisu dali odgovor nego ovakve persone poput mortal ne razumiju...
ovo nije ni prvi ni izdvojeni slučaj....niti se radi o krvi.
2014-04-29
mortal-joint wrote:ova rijeka nije navedena gore u članku pa se ne računa da je jedna nepoznanica riješena.genitalni_herpes wrote:ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
tako je, izbacimo činjenično stanje, zatvorimo oči i uši činjenicama i citirajmo Bibliju....
2014-04-29
upravo to ti radišSefirot wrote:mortal-joint wrote:ova rijeka nije navedena gore u članku pa se ne računa da je jedna nepoznanica riješena.genitalni_herpes wrote:ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
tako je, izbacimo činjenično stanje, zatvorimo oči i uši činjenicama i citirajmo Bibliju....
zar ne vidiš??
immortal-
2014-04-16
Valjda samo kriptosadisti ovdje vide krv.... rijeke krvimortal-joint wrote:upravo to ti radišSefirot wrote:mortal-joint wrote:ova rijeka nije navedena gore u članku pa se ne računa da je jedna nepoznanica riješena.genitalni_herpes wrote:ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
zar ne vidiš??
Guest- Guest
mortal-joint wrote:upravo to ti radišSefirot wrote:mortal-joint wrote:ova rijeka nije navedena gore u članku pa se ne računa da je jedna nepoznanica riješena.genitalni_herpes wrote:ne znam za svaku..znam dase oko nekih stvari pretjeruje, al neznam.....evo jedna riješena link
zar ne vidiš??
Ma jeli? kako? Ja ne negiram znanost, činjenice razum, racio, logiku....za razliku od tebe i sličnih neobrazovanih koji sve izvlačite iz jedne krivo prevecene knjige i temeljite se na praznom vjerovanju...
argumentiraj, ako si sposobna naravno.
2014-04-29
O čemu se radi u konkretno navedenim slučajevima?Sefirot wrote:genitalni_herpes wrote:alge, bakterije, netko sipa neku foru...
nije da znanstvenici nisu dali odgovor nego ovakve persone poput mortal ne razumiju...
ovo nije ni prvi ni izdvojeni slučaj....niti se radi o krvi.
danni1-
2014-04-16
ulg. mortal, gledaj na to ovako..i da to je krv i ako dolazi kraj svijeta ti si napravila dobru stvar, eto javila si ljudima pa nek se pripreme, a ni kraj svijeta nije loš ako si spremna tako da nema frke oko toga. I lijepo što si stavila ovdje. Još se ne zna što je(ja sam naveo za onu koja se zna, koja nije ubrojana u ove za koje se ne zna), ugl. vidjet će se...a straha ne treba bit ni u jednom slučaju, strah je loša stvar kak god okreneš..
genitalni_herpes-
2014-04-11
Similar topics
» usa- opomena šiptarima-
» Novi plinovod kao razvojna prilika i – opomena
» Katolički radio objavio da su potresi "Božja kazna" jer Talijani dopuštaju gay brakove
» POSLEDNJA OPOMENA RUSIJE POLJSKOJ: Podignete li američku vojnu bazu bićete na nišanu!
» Jandrokovic priznao da su navijaci uhiceni u slucaju Janica kao opomena onim koji imaju u planovima da fizicki i verbalno napadaju politicare
» Novi plinovod kao razvojna prilika i – opomena
» Katolički radio objavio da su potresi "Božja kazna" jer Talijani dopuštaju gay brakove
» POSLEDNJA OPOMENA RUSIJE POLJSKOJ: Podignete li američku vojnu bazu bićete na nišanu!
» Jandrokovic priznao da su navijaci uhiceni u slucaju Janica kao opomena onim koji imaju u planovima da fizicki i verbalno napadaju politicare
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1