OPERW BRIŠI FORUM
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
scorpion-
2014-04-18
Re: OPERW BRIŠI FORUM
po meni, top 100 igraca svih vremena
sve ima dribling zavrsnicu asistira lijepo ga je gledati na terenu
sve ima dribling zavrsnicu asistira lijepo ga je gledati na terenu
Guest- Guest
ende jel imas kakav savjet za nas pocetnike. vidim da ima puno opcija
Guest- Guest
sta su ubacili tiki taku i gegenpresing pod default taktiku
to mi se ne svida
imaju cak 2 tika take
catenaccio mmm
to mi se ne svida
imaju cak 2 tika take
catenaccio mmm
Guest- Guest
nisam još imao prilike igrati FM19, al znam da ubija. instalirat ću za jedno mjesec - dva.
odigraj koju sezonu i ostavi report..
odigraj koju sezonu i ostavi report..
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
vidio sam kod nekog lika najveći transfer je na kraju sezone 2020. Icardi u City za 197 mil.kingkong7 wrote:2018 nisam igrao samo instalirao
Ovo cu igrat imam vremena sad
trenutno je na sezoni 2026., ali taj transfer nije srušen.
End- Posts : 21177
2015-08-25
mogli su i u stvarnosti dobiti 100+ milijuna da wanda nije sve pokvarila.
krenuo sam s Juventusom da vidim kako izgleda no laptop mi ima bad sektore i rusi se sustav svakih par dana pa je gnjavaza. dobro je novi usminkani manager, kao i uvijek s vise dodataka i bolji od prethodnika.
one verzije, od prije 4,5 godina ti su manageri vec zastarjeli, manje je taktickih opcija u igri i utjecaja na karijeru, sad su rastavili taktiku na sektore posebno faza napada obrane i tranzicije sto je super, tek sad sve ima smisla a ne ko prije kad nisi imao tu opciju. i trening je dobio na znacaju rasporeden je i graficki lijepo prikazan kroz cijeli tjedan.
3d nisam gledao, 2d super izgleda dodali su one pomicne reklame oko igralista cijelo vrijeme se mijenja slika, i mreze na golovima.
ali dobro to je skin lako se promjeni tko hoce, ovo je najvaznije da su unaprijedili igru, bit ce gust igrat s klubovima iz nizih liga, i gledat kako ekipa reagira na postavke, jer sad i igraci i njihove karakteristike doci ce vise do izrazaja vezano uz takticke pomake, i bit ce bolje iskoristivi na terenu
krenuo sam s Juventusom da vidim kako izgleda no laptop mi ima bad sektore i rusi se sustav svakih par dana pa je gnjavaza. dobro je novi usminkani manager, kao i uvijek s vise dodataka i bolji od prethodnika.
one verzije, od prije 4,5 godina ti su manageri vec zastarjeli, manje je taktickih opcija u igri i utjecaja na karijeru, sad su rastavili taktiku na sektore posebno faza napada obrane i tranzicije sto je super, tek sad sve ima smisla a ne ko prije kad nisi imao tu opciju. i trening je dobio na znacaju rasporeden je i graficki lijepo prikazan kroz cijeli tjedan.
3d nisam gledao, 2d super izgleda dodali su one pomicne reklame oko igralista cijelo vrijeme se mijenja slika, i mreze na golovima.
ali dobro to je skin lako se promjeni tko hoce, ovo je najvaznije da su unaprijedili igru, bit ce gust igrat s klubovima iz nizih liga, i gledat kako ekipa reagira na postavke, jer sad i igraci i njihove karakteristike doci ce vise do izrazaja vezano uz takticke pomake, i bit ce bolje iskoristivi na terenu
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1