Sin pravoslavnog svećenika zaludio mlade Hrvate
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sin pravoslavnog svećenika zaludio mlade Hrvate
pa onda i nisu ih mogli masovno slusati..nikako ili rijetko su dolazili u hrvatsku a iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik,nedeljom popodne,dozvolite da se obratimo,kockicu i sportjastreb wrote:Gle,kao stari roker,ne mogu se načuditi da Hrvati nikad nisu masovnije slušali dvije odlične srpske grupe;Galiju i Kerber(obje iz Niša).crvenkasti wrote:
Skinuo sam iz glave 'Da me nisi ..' od Galije na klavijature s aranžerom.
Nigdje nema nota sa klavijature, samo za gitaru.
Sad učim kćerkicu.
Ono,slušali su,pak ono što ja nikad nisam baš preferirao;EKV, Partibrejkerse ili El.orgazam.
Galija se dosta prije rata puštala na hrvatskim radio stanicama,dok je Kerber bio prisutan samo na TV-u i to u emisijama iz BG.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A kako su undak masovno slušali Idole, Balaševića,Čorbu,ili pak gore navedeni trojac iz tzv Novog vala???vuksadinare wrote:pa onda i nisu ih mogli masovno slusati..nikako ili rijetko su dolazili u hrvatsku a iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik,nedeljom popodne,dozvolite da se obratimo,kockicu i sportjastreb wrote:Gle,kao stari roker,ne mogu se načuditi da Hrvati nikad nisu masovnije slušali dvije odlične srpske grupe;Galiju i Kerber(obje iz Niša).crvenkasti wrote:
Sad učim kćerkicu.
Ono,slušali su,pak ono što ja nikad nisam baš preferirao;EKV, Partibrejkerse ili El.orgazam.
Galija se dosta prije rata puštala na hrvatskim radio stanicama,dok je Kerber bio prisutan samo na TV-u i to u emisijama iz BG.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad smo prije 10ak dana bili na moru, svaku večer smo išli na istu terasu.
Svirala su dvojica gitarista sa super razglasom.
Terasa je uvijek bila krcata.
Znali su sve stare pjesme od prije 30 i više godina: Parni Valjak, Riblja čorba, Haustor, Drugi način, Galija... fantastično.
Ja sam naručivao sve što mi padne napamet. Sve su znali.
Još ih čujem kad zažmirim.
Znali su sve stare pjesme od prije 30 i više godina: Parni Valjak, Riblja čorba, Haustor, Drugi način, Galija... fantastično.
crvenkasti-
2014-04-17
Hit meseca, Sezam, Sportski pregled, Sportska srijeda, Sporstka subota, TV serije nedjeljom navečer (Sivi dom, Balkan ekspres,Bolji život...), tv serije za djecu oko 6 navečer, disko-folk, u ponedjeljak poneki politički magazin...bilo je iz BG masu toga.vuksadinare wrote:jastreb wrote:crvenkasti wrote: a iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik,nedeljom popodne,dozvolite da se obratimo,kockicu i sport
2014-04-22
pa zato sto su imali ceste koncerte u hrvatskoj a zg i bg su smatrani centrima novog vala.. jbg a i lakse im se bilo probit iz bg i zgjastreb wrote:A kako su undak masovno slušali Idole, Balaševića, Čorbu, ili pak gore navedeni trojac iz tzv Novog vala ???vuksadinare wrote:pa onda ih ne mogu masovno slusati..nikako ili rijetko su dolazili u hrvatsku iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik, nedeljom popodne, dozvoli da se obratimo, kockicu i sportjastreb wrote:Gle, kao stari roker, ne mogu se načuditi da Hrvati nikad nisu masovnije slušali dvije odlične srpske grupe, Galiju i Kerber (obje iz Niša).crvenkasti wrote:
Sad učim kćerkicu.
EKV, Partibrejkerse ili El.orgazam.
Gali se dosta na vrijeme puštanja na hrvatske radio stanice, dok je Kerber bio prisutan samo na TV-u i u emisijama iz BG-a.
2015-09-08
Ma nemoj,a kako su onda po Rijeci svi pankeri znali sve pjesme od Pekinške patke,koja je bila iz N.Sada?vuksadinare wrote:
pa zato sto su imali ceste koncerte u hrvatskoj a zg i bg su smatrani centrima novog vala.. jbg a i lakse im se bilo probit iz bg i zg
2014-04-22
a szlto je islo iz zg prema bgjastreb wrote:Hit meseca, Sezam, Sportski pregled, Sportska srijeda, Sporstka subota, TV serije nedjeljom navečer (Sivi dom, Balkan ekspres,Bolji život...), tv serije za djecu oko 6 navečer, disko-folk, u ponedjeljak poneki politički magazin...bilo je iz BG masu toga.vuksadinare wrote:jastreb wrote:crvenkasti wrote: a iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik,nedeljom popodne,dozvolite da se obratimo,kockicu i sport
2015-09-08
Stop stop neću više disko. Tumbidumbidam...
2014-04-22
daj odi u kurac puko si jastrebejastreb wrote:Ma nemoj,a kako su onda po Rijeci svi pankeri znali sve pjesme od Pekinške patke,koja je bila iz N.Sada?vuksadinare wrote:
pa zato sto su imali ceste koncerte u hrvatskoj a zg i bg su smatrani centrima novog vala.. jbg a i lakse im se bilo probit iz bg i zg
2015-09-08
TV serije u nedjelju(V. i M. misto,Gruntovčani, Crni Roko,Kap.kresovi...),Sportski pregled,Sportska srijeda, Kviskoteka, Nedjeljom popodne i jedna žilca Vegete.vuksadinare wrote:
a szlto je islo iz zg prema bg
2014-04-22
legenda almanahjastreb wrote:
Stop stop neću više disko. Tumbidumbidam ...
2015-09-08
jastreb wrote:TV serije u nedjelju (V. i M. misto, Gruntovčani, Crni Roko, Kap.kresovi ...), Sportski pregled, Sportska srijeda, Kviskoteka, Nedjeljom popodne i jedna žilca Vegete.vuksadinare wrote:
a szlto je islo iz zg prema bg
2015-09-08
Ooooooo poderimo rok,oooo poderimo rok.....oooooo poderimo rooook!!!!
2014-04-22
crvenkasti wrote:Kad smo prije 10ak dana bili na moru, svaku večer smo išli na istu terasu.
Evo, to su ta dvojica:
Jel ih poznaje netko?
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:pa onda i nisu ih mogli masovno slusati..nikako ili rijetko su dolazili u hrvatsku a iz tv bg smo preuzimali samo dnevnik,nedeljom popodne,dozvolite da se obratimo,kockicu i sportjastreb wrote:Gle,kao stari roker,ne mogu se načuditi da Hrvati nikad nisu masovnije slušali dvije odlične srpske grupe;Galiju i Kerber(obje iz Niša).crvenkasti wrote:
Sad učim kćerkicu.
hahahahaha,koja zabluda...POLOVINA Slavonije je OLVEJZ bila priheftana na TV BG.cisto iz tehnickih razloga..150km daleko,a posto je vecina stambenih objekata bilo uglavnom kuce katnice ili prizemnice,tesko je bilo uloviti TV ZG,osim oni u zgradama,i to uglavnom od 4 kata..
Signal iz Zegeja je bio ocajno slab,a ako si htio okrenuti prema nekom repetitoru antenu,obicno se na toj ruti nes naslo..zgrada,susjedova katnica ili neko postrojenje..
ZATO pola Slavonije govori Paradajz,Kašika,Šolja,Pekmez....i to nije nish lose...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prica o dva Srbina koji su branili Hrvatsku.Heroj Vukovara je sin pravoslavnog svecenika
» ALARM! FILM ZALUDIO SVU DJECU SVIJETA: Nećete vjerovati koje ZLO se skriva iza projekta – MINIONS
» Plenković ide na proslavu pravoslavnog Božića
» U Dicmu domjenak uoči pravoslavnog božića u organizaciji HPC-a
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
» ALARM! FILM ZALUDIO SVU DJECU SVIJETA: Nećete vjerovati koje ZLO se skriva iza projekta – MINIONS
» Plenković ide na proslavu pravoslavnog Božića
» U Dicmu domjenak uoči pravoslavnog božića u organizaciji HPC-a
» UŽIVO Vučic: Odričemo se pravoslavnog nacionalizma i svi postajemo budisti
Page 2 of 2