S-400 danas u Turskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
S-400 danas u Turskoj
ANKARA, July 9. /TASS/. The S-400 missile system may be delivered to Turkey on Tuesday, the Haberturk newspaper said.
According to the paper, the S-400 system was loaded onto two cargo planes on Monday night. The planes are expected to depart for Turkey from an airbase near the Russian city of Tver on Tuesday, Haberturk added.
The Haberturk TV channel earlier said, citing sources, that the loading of the S-400 system might begin on July 7. According to the TV channel, the first system was scheduled to be loaded onto a cargo plane on Sunday, while nine Russian technical experts were to arrive in Turkey by Monday in order to assist in the deployment of the S-400 system. The TV channel added that at first, one system would be delivered to Ankara.
According to the paper, the S-400 system was loaded onto two cargo planes on Monday night. The planes are expected to depart for Turkey from an airbase near the Russian city of Tver on Tuesday, Haberturk added.
The Haberturk TV channel earlier said, citing sources, that the loading of the S-400 system might begin on July 7. According to the TV channel, the first system was scheduled to be loaded onto a cargo plane on Sunday, while nine Russian technical experts were to arrive in Turkey by Monday in order to assist in the deployment of the S-400 system. The TV channel added that at first, one system would be delivered to Ankara.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: S-400 danas u Turskoj
Erdogan računa Koji će mi kurac F35 kad svi oko mene nemaju ništa jače a triba mi PZO da me štiti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
Erdogan računa Koji će mi kurac F35 kad svi oko mene nemaju ništa jače a triba mi PZO da me štiti.
Erdogan računa da će Ameri popustit...
2018-04-10
Ma popustit će mu kurac. Sjebat će mu ekonmiju i okrenit Turke protiv njega. Vidiš da gubi najbliže suradnike i vlast u Istanbulu i Ankari. On je u silaznoj putanji.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
erdogan je laznjak...odavno procitan kojemu ej najbitnije ocuvanje fotelje i diktature..kakav je on to musliman i to navodno radikalniji kad odobrava npr da kinezi rokaju kineske muslimane...kad mu ovi rokaju đihadiste..itd..itd...erdogan je veci sekularist od oca nacije kemala ataturka samo mu lazno propovijedanje radikalnijeg islama sluzi da si ocuva vlast nista vise nista manje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Unimatrix_Zero wrote:ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
jasna stvar i budali bi bilo jasno da mu rade o glavi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:Unimatrix_Zero wrote:ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
kolko bi samo moja sore plakala..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eto, jos ako saudi skupe muda i kupe s400 kako su najavljivali, ameri ce podivljat :)
Bivši potpredsjednik turske vlade Ali Babacan objavio je u ponedjeljak da podnosi ostavku u stranci predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, navodeći kao razlog "duboke razlike" i potrebu za novom vizijom.
Babacan, za kojeg analitičari smatraju da ima namjeru utemeljiti novu političku stranku, rekao je da je podnio ostavku na mjesto u vodećim tijelima Stranke pravde i razvoja (AKP) .
"Posljednjih godina pojavile su se duboke razlike između poduzetih mjera u mnogim područjima i vrijednosti, ideja i principa u koje vjerujem. Doživio sam slom duha i srca", rekao je Babacan u priopćenju.
"U sadašnjim okolnostima, Turska treba novu viziju za svoju budućnost. Naša zemlja treba točne analize u svim područjima, ponovno razrađene strategije, planove i programe", dodao je
Ta ostavka, koja je snažan udarac turskom predsjedniku, dolazi mjesec dana nakon što je AKP doživio izborni neuspjeh na lokalnim izborima u Istanbulu, najteži izborni poraz koji je doživio Erdogan od dolaska na vlast svoje stranke 2002.
Objava Alija Babacana, vrlo poštovane osobe u turskim ekonomskim krugovima, dolazi dva dana nakon što je Erdogan predsjedničkom uredbom smijenio guvernera središnje banke.
Po medijima, Babacan - bivši ministar gospodarstva, šef diplomacije, potom potpredsjednik vlade do 2015. priprema se utemeljiti svoju stranku, zajedno s bivšim predsjednikom Abdullahom Gulom.
Bivši potpredsjednik turske vlade Ali Babacan objavio je u ponedjeljak da podnosi ostavku u stranci predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, navodeći kao razlog "duboke razlike" i potrebu za novom vizijom.
Babacan, za kojeg analitičari smatraju da ima namjeru utemeljiti novu političku stranku, rekao je da je podnio ostavku na mjesto u vodećim tijelima Stranke pravde i razvoja (AKP) .
"Posljednjih godina pojavile su se duboke razlike između poduzetih mjera u mnogim područjima i vrijednosti, ideja i principa u koje vjerujem. Doživio sam slom duha i srca", rekao je Babacan u priopćenju.
"U sadašnjim okolnostima, Turska treba novu viziju za svoju budućnost. Naša zemlja treba točne analize u svim područjima, ponovno razrađene strategije, planove i programe", dodao je
Ta ostavka, koja je snažan udarac turskom predsjedniku, dolazi mjesec dana nakon što je AKP doživio izborni neuspjeh na lokalnim izborima u Istanbulu, najteži izborni poraz koji je doživio Erdogan od dolaska na vlast svoje stranke 2002.
Objava Alija Babacana, vrlo poštovane osobe u turskim ekonomskim krugovima, dolazi dva dana nakon što je Erdogan predsjedničkom uredbom smijenio guvernera središnje banke.
Po medijima, Babacan - bivši ministar gospodarstva, šef diplomacije, potom potpredsjednik vlade do 2015. priprema se utemeljiti svoju stranku, zajedno s bivšim predsjednikom Abdullahom Gulom.
2018-04-10
prckov wrote:prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:Unimatrix_Zero wrote:ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
Pa nije naš ali po običaju pokušavaju nametati politiku suverenoj zemlji, pa kao organizirati revoluciju...
Onda se čude kad ih odjebu.
2015-08-06
Doživio sam slom duha i srca"
ovo je pokupio iz njihovih sapunica
ovo je pokupio iz njihovih sapunica
2014-04-19
erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:Unimatrix_Zero wrote:ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
Pa nije naš ali po običaju pokušavaju nametati politiku suverenoj zemlji, pa kao organizirati revoluciju...
samo iftari, kahvenise I ponekad u sitne sate zapjeva od nameta nema salameta
2014-04-19
prckov wrote:erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:Unimatrix_Zero wrote:ameri su podrzavali i dalje podrzavaju kurde sto mu smeta a i htjeli su ga svrgnuti sa vlasti,tad ga je putko upozorio na to i zadobio njegovo povjerenje a ameri ga izgubili.
njegova zemlja, njegov narod...i obrnuto
aha...trebalo bi malo demokracije uvesti :D
2015-08-06
po mogucnosti sankcijama i tomahavcima :)epikur37 wrote:prckov wrote:erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:
obradovace se,njihzivo zanima da malo bace oko na taj noviji sistem,to ce im janjicari dati (prodati) ili u zamjenu za nesto,neke visoke tehnologije ali nista to nije strasno,uskoro u igru ulazi S 500 a i taj S 400 je izvozna verzijaLeviathan2 wrote:eto, jos ako saudi skupe muda i kupe s400 kako su najavljivali, ameri ce podivljat :)
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
a dobro si, ja zaboravio da je aljo njemu ostavio bosnuepikur37 wrote:prckov wrote:erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:prckov wrote:prokleti ameri rade nasem erdi o glaviepikur37 wrote:
moj zajeb
udri erdo
2014-04-19
baci jednu u mjesalicu pas vidit fasadeLeviathan2 wrote:po mogucnosti sankcijama i tomahavcima :)epikur37 wrote:prckov wrote:erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:prckov wrote:
prokleti ameri rade nasem erdi o glavi
2014-04-19
mjesalica miruje, sad sam na mikseru, vucem ono crijevo sto baca betonprckov wrote:baci jednu u mjesalicu pas vidit fasadeLeviathan2 wrote:po mogucnosti sankcijama i tomahavcima :)epikur37 wrote:prckov wrote:erdo jadni nista ne nameceepikur37 wrote:
ma dobro i izvozna verzija je jebacka, a s500 erdo nece dobit ni pod razno, bar ne dok s600 ne bude u igri, al vec mu je putko dao namig da bi mogao kupit su57Unimatrix_Zero wrote:obradovace se,njihzivo zanima da malo bace oko na taj noviji sistem,to ce im janjicari dati (prodati) ili u zamjenu za nesto,neke visoke tehnologije ali nista to nije strasno,uskoro u igru ulazi S 500 a i taj S 400 je izvozna verzijaLeviathan2 wrote:eto, jos ako saudi skupe muda i kupe s400 kako su najavljivali, ameri ce podivljat :)
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Predsjednica u Turskoj
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Predsjednica u Turskoj
Page 1 of 2