Ode Kuščević...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ode Kuščević...
Ono, "Lovro ajd mi ponudi ostavku da te ne moram otjerat"
https://www.vecernji.hr/vijesti/kuscevic-se-sastao-s-plenkovicem-uskoro-se-obraca-medijima-1330926
https://www.vecernji.hr/vijesti/kuscevic-se-sastao-s-plenkovicem-uskoro-se-obraca-medijima-1330926
Koprcao se do zadnjeg trenutka... A i Plenky je bio stjeran u kut...
Kao i Kirina svojedobno, vjeorjatno ga čeka povratak za lokalnog šerifa... Što je njemu i bolje...
Kao i Kirina svojedobno, vjeorjatno ga čeka povratak za lokalnog šerifa... Što je njemu i bolje...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ode Kuščević...
Pobjeda HNSa i poraz Plenkovica jer ipak nije siguran oće li imat sigurnih 76 ruku u saboru za održat se na vlasti.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hns-pozdravio-kuscevicevu-ostavku-svatko-tko-je-koristio-politicki-utjecaj-radi-vlastite-koristi-ne-smije-obnasati-javnu-duznost/9095360/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hns-pozdravio-kuscevicevu-ostavku-svatko-tko-je-koristio-politicki-utjecaj-radi-vlastite-koristi-ne-smije-obnasati-javnu-duznost/9095360/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Pobjeda HNSa i poraz Plenkovica jer ipak nije siguran oće li imat sigurnih 76 ruku u saboru za održat se na vlasti.
Imao bi, no spao bi samo na Bandićev cirkus
HDZ bi nastavio pad u anketama, jer bi izbacili ove iz vlade zbog čuvanja bračkog prašića
2018-04-10
Da a Bandićev cirkus nije pouzdan jer je tu svak svoj HNS. Bandić je hrpa govana s raznih strana skupljena na hrpu.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pobjeda HNSa i poraz Plenkovica jer ipak nije siguran oće li imat sigurnih 76 ruku u saboru za održat se na vlasti.
Imao bi, no spao bi samo na Bandićev cirkus
HDZ bi nastavio pad u anketama, jer bi izbacili ove iz vlade zbog čuvanja bračkog prašića
2014-04-11
Ovo je inače dokaz da ne valja pretjerana ambicija, da je prašić ostao u selu, i danas bi radio po starom, mlatio lovu... i tako još godinama
ovako će morati malo na hlađenje...
2018-04-10
Život je opet divan i krasan. Malo kozmetičke promjene i glup narod zadovoljan. A ono tamo sve teška korupcija.
2014-04-11
smijesne li drzave[size=22]Ministar Kuščević i ja smo razgovarali, on je dao na raspolaganje svoj mandat na mjesto ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a, prihvatio sam njegovu ostavku. On se vraća u Sabor. S obzirom na sve okolnosti u javnosti i medijima, procijenili smo da se čini velika šteta njemu osobno, Vladi i HDZ-u, a zaključili smo da to nema nikakvog smisla, poručio je premijer Andrej Kenwood Kenon
- Ja sam svoj mandat dao na raspolaganje, ja sam odgovoran politički, jasno mi je da ova negativna medijska percepcija predstavlja velik teret Vladi. Ponosan sam na sve što sam napravio u mandatu županijskog vijećnika, načelnika i ministra. Ponosan sam na milijarde koje sam izvukao preko europskih fondova, poručio je i najavio daće, kako kaže, s istim žarom nastaviti rad u Hrvatskom saboru, Županijskoj skupštini Splitsko-dalmatinske županije i Općinskom vijeću u Nerežišćima.[/size]
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
....jebote kako je plenky posjedio...ovo u briselu ga kostalo sto nije fotelju dobio plus sad kuscevic,maric...slab rezultat na eu izborima...i sad na koncu mora se koprcati i cupati iz hr kaljuze...kako je pogrijesio na seksov i vasin blef da je rodjen za sefa hdza i hrvatske
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma čitava vlada, u biti koalicija ima jednako mutnih poslova kao i ovaj...vuksadinare wrote:....jebote kako je plenky posjedio...ovo u briselu ga kostalo sto nije fotelju dobio plus sad kuscevic,maric...slab rezultat na eu izborima...i sad na koncu mora se koprcati i cupati iz hr kaljuze...kako je pogrijesio na seksov i vasin blef da je rodjen za sefa hdza i hrvatske
U biti Kušćević je samo jedan prosjek lokalnog šerifa, uvid kako politika djeluje na onoj suštinskoj, lokalnoj razini...
2018-04-10
Oholost je smrtni grijeh, prenamjena zemljišta nije...Hektorović wrote:Ovo je inače dokaz da ne valja pretjerana ambicija, da je prašić ostao u selu, i danas bi radio po starom, mlatio lovu... i tako još godinama
Da je ostao u svojoj pripizdini, nitko nikada tu anegdotu ne bi spomenuo...
Al on si je umislio da je veliki igrač...
Inače antipatično bahat bez pokrića, ono načelnik općine s par sto ljudi za ministra uprave, ludost svoje vrste...
To nije drugačije ni moglo završiti...
Tu treba stavljati profesore upravnog prava i sl., a ne krkane...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Samo krkane HDZ može i primat jer svi ovi ostali paze na svoj imiđ i da nemaju sa strankom Sanadera ništa.
Imiđ je sve u svijetu visoko stručne spreme.
Imiđ je sve u svijetu visoko stručne spreme.
2014-04-11
T. wrote:Oholost je smrtni grijeh, prenamjena zemljišta nije...Hektorović wrote:Ovo je inače dokaz da ne valja pretjerana ambicija, da je prašić ostao u selu, i danas bi radio po starom, mlatio lovu... i tako još godinama
Da je ostao u svojoj pripizdini, nitko nikada tu anegdotu ne bi spomenuo...
Al on si je umislio da je veliki igrač...
Inače antipatično bahat bez pokrića, ono načelnik općine s par sto ljudi za ministra uprave, ludost svoje vrste...
To nije drugačije ni moglo završiti...
Tu treba stavljati profesore upravnog prava i sl., a ne krkane...
Taj nije podoban, imat će neko samopoštovanje pa neće lagati ko stoka i potpisivati što god mu stave pod nos...
2018-04-10
[size=14]NAKON OSTAVKE
[size=32]LOVRO KUŠČEVIĆ U PRVOM ISTUPU NAKON ŠTO JE POTVRĐENO DA NAPUŠTA VLADU IZNIO SVOJU VERZIJU VLASTITOG POLITIČKOG PADA 'Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić! Vjerujem da neće stati na meni[/size]
[/size]
2018-04-10
bracki je to.debotoijusto wrote:jel reka faljen isus pri odlasku ?
evo sto je brabonjaoMaggie19 wrote:bracki je to.debotoijusto wrote:jel reka faljen isus pri odlasku ?
- Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić, ustvrdio je Kuščević.
- Tragikomično je da je moj odlazak zapravo njihov neuspjeh jer je spriječio ono što jedni i drugi žele, a to je destabilizacija Vlade i prijevremeni izbori. Vjerujem da te skupine, ma kako one sebe nazivale, neće stati na bračkom ministru. Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka, izjavio je Kuščević.
soros i bakonja fra brne su krivi
ne samo kriminalac nego i zesce bezobrazan
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kušćević: Analiziramo sve aplauze
» ''Kuščević: Smještaju mi lijevi aktivisti''
» Kuščević o Pupovcu : Koga nema bez njega se može
» Kuščević dao POS-ov stan HDZ-ovu načelniku, a ovaj ga iznajmljuje turistima
» Kako je bodulska veza zavladala HDZ-om u tercetu Kenwood Kenon-Bačić-Kuščević
» ''Kuščević: Smještaju mi lijevi aktivisti''