ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? - Page 2 Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by prckov 9/7/2019, 11:35

btw sta je to feministicka teologija
u cemu se razlikuje
mislim kuzim da su nezadovoljne hijerarhijom u crkvi ali sta je problem sa teologijom
jel Isus musko..ili zensko il fluid po toj feministickoj teologiji
or God for that matter 
znal ko

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? - Page 2 Empty Re: Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš?

Post by Guest 9/7/2019, 11:35

catabbath wrote:Haha feministica kršćanka, nešto kao musliman svinjojed  Sukob Biskupa: Perić 'napao' Uzinića zbog poziva feminističkoj teologinji: Dragi Mate, kako se ne bojiš? - Page 2 1f600
a..jest,pa Ubosni svi muslimani i piju rakiju i jedu svinju.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 9/7/2019, 11:36

Sora wrote:
mortal wrote:
epikur37 wrote:ne znam sto bih rekao mateje sjajan biskup ali koji kiki feministicka teologija
desna opcija pretjeruje s gaženjem prava žena
naglašavanjem tog stava izgubit će mnoge glasove
kad moja majka sa bliže 80 g s grozotom odbacuje borce protiv feminizma ne treba dodatno objašnjavati
Bome ugledaj se u majku 
Bravo ona
sore, pazi sta pricas
mogo bi se ja predomislit pa ozenit neku drugu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 9/7/2019, 11:53

btw sore
posto si ti drugarice poznata po nepristranosti I opcenito pravednosti 
ko je u ovom slucaju u krivu
muslimani koji oce djecu ucit islam (a ti kao sto znamo hoces zabranit "crkve")
ili progresivci (ljevicari) koji hoce uvest seksualno (raznoliko) obrazovanje u skole u engleskoj   
ja sam malo pristran s obzirom da sam ognjistarski zatucan pa reko ako je iko dovoljno pravedan, progresivan, pametan i zna to je moja sore  interview

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics