pijani hrvatski i albanski vojnici pevali ustaške pesme
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pijani hrvatski i albanski vojnici pevali ustaške pesme
ja samo primjećujem sa kojim žarom si vi rvati sebi jamu kopate. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je to puta bilo od stoljeća sedmog?
Guest- Guest
Gnječ wrote:ja samo primjećujem sa kojim žarom si vi rvati sebi jamu kopate. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je to puta bilo od stoljeća sedmog?
blago receno...
Guest- Guest
pismejker wrote:Gnječ wrote:ja samo primjećujem sa kojim žarom si vi rvati sebi jamu kopate. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je to puta bilo od stoljeća sedmog?
blago receno...
rvati uvijek stanu na iste grablje.
Guest- Guest
Govna sa govnima-ništa čudno...
Guest- Guest
Zasto? ... pa nas zapovjednik hv-a ne pjeva na sluzbenoj ceremoniji ustasku pjesmu a ministar takodjer...ovo su mozda pjevusili obicni prasinari i jos pod gasom..a ti si kretencina smrdljivaGnječ wrote:ja samo primjenjujem sa kojim žarom i vi se vraćate sebi. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je puta bilo od stoljeća sedmog?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
molim?...ciji je zapovjednik vojske pjevao na sluzbenoj ceremoniji cetnicku pjesmu a ministar mu davao takt..i nisu bili pod gasompismejker wrote:Gnječ wrote:ja samo primjenjujem sa kojim žarom i vi se vraćate sebi. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je puta bilo od stoljeća sedmog?
blago receno ...
2015-09-08
..sto bi sa vama trebali biti?..nema nijednog razloga da bi..osim ako ga ti znasSerbia Strong wrote:Govna sa govnima-ništa čudno ...
2015-09-08
Nedaj bože, ljtb. U pravom ste društvu...
Guest- Guest
Pa vi ste u svadji sa svim komsijama...sigurno ne zato sto ste cveckeSerbia Strong wrote:Nedaj bože, ljtb. U pravom ste društvu ...
2015-09-08
Ne, već su nam komšije “creme de la creme”. Milogorci, kozojebi, kromanjonci (ustaše) i zabijači noža v grbata...
Guest- Guest
Eto a vi jadni sve neva decica..nejac koji drugi bez razloga cvrgaju..daj ubij se jebote i spasi svetSerbia Strong wrote:Ne, već ste nam rekli "creme de la creme". Milogorci, kozojebi, kromanjonci (ustaše) i zabijači noža v grbata ...
2015-09-08
https://www.srbijadanas.com/vesti/kosovo/haradinaj-odusevljen-nasao-je-novog-prijatelja-puna-mu-usta-bugarske-i-borisova-foto-2019-07-07
2015-09-08
https://m.24sata.hr/news/brutalno-su-se-izivljavali-na-njemu-prijatelji-iz-djetinjstva-638242
2015-09-08
vrijeme da svi ostali popadaju u jameGnječ wrote:ja samo primjećujem sa kojim žarom si vi rvati sebi jamu kopate. uvijek izaberete krivu kartu. koliko je to puta bilo od stoljeća sedmog?
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» CRNAC POSTAO HRVAT, PA SAD PEVA USTAŠKE PESME: Ponos mu je do neba, narod ga obožava!
» OMRAŽENA HRVATICA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Slavila zlato u Kninu uz ustaške pesme, a sada držala i govor na Tompsonovom koncertu
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Dodik:'Hrvatski narod je kolektivno kriv za ustaške zločine'
» Hrvatski vojnici poslani u opasnu misiju u Libanon
» OMRAŽENA HRVATICA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Slavila zlato u Kninu uz ustaške pesme, a sada držala i govor na Tompsonovom koncertu
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Dodik:'Hrvatski narod je kolektivno kriv za ustaške zločine'
» Hrvatski vojnici poslani u opasnu misiju u Libanon
Page 2 of 2