Marcelusov najnoviji predizborni propagandni pamflet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Marcelusov najnoviji predizborni propagandni pamflet
Pa ne baš...epikur37 wrote:
U osnovi ništa bitno se neće promijeniti pobijede li jedni ili drugi.
Guest- Guest
red wolf wrote:U politici ništa nije gotova stvar...Politika je zapravo vrlo zanimljiva...Politika je strast...dzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:Mislim da nije u pravu, HDZ će pobjediti ali za nijansu, mandat, dva. Toliko sam sigurna u to da bi se mogla kladiti ..
Meni je rekla osoba iz visoke politike da je to praktički gotova stvar
Način manipulacije masama je pažljivo predviđan i dugo pripreman, mašinerija je to.
Guest- Guest
Točno...A sad baš živimo u zanimljivom vremenu i tako je uzbudljivo...dzepna_venera wrote:
Način manipulacije masama je pažljivo predviđan i dugo pripreman, mašinerija je to.
Guest- Guest
[size=45]KONAČNI REZULTAT VELIKE ANKETE U SVIH 10 JEDINICA Hrvatska raste u prednosti pred Domoljubnom koalicijom, ali nedovoljnoj da sama formira vlast[/size]
http://izbori.jutarnji.hr/konacni-rezultat-velike-ankete-u-svih-10-jedinica-hrvatska-raste-u-prednosti-pred-domoljubnom-koalicijom-ali-nedovoljnoj-da-sama-formira-vlast/
http://izbori.jutarnji.hr/konacni-rezultat-velike-ankete-u-svih-10-jedinica-hrvatska-raste-u-prednosti-pred-domoljubnom-koalicijom-ali-nedovoljnoj-da-sama-formira-vlast/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba stati ipak na loptu ovdje...Ali, ako je točno ono što kažu ankete za Zagreb i okolicu, da to bi moglo biti tako...No, bitno je tko će proći izborni prag pa bio to i jedan mandat u Saboru...epikur37 wrote:[size=45]KONAČNI REZULTAT VELIKE ANKETE U SVIH 10 JEDINICA Hrvatska raste u prednosti pred Domoljubnom koalicijom, ali nedovoljnoj da sama formira vlast[/size]
Guest- Guest
Yoda mu otresa Kitu.,...neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
nazdravimo u to ime
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
bogomdani wrote:Yoda mu otresa Kitu.,...neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
yoda na aparatima :D
2015-08-06
epikur37 wrote:bogomdani wrote:Yoda mu otresa Kitu.,...neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
yoda na aparatima :D
Guest- Guest
za ove izbore HDZ će osvojiti više glasova nek je to svojedobno osvojio Tito,jedno 99,25%.Pa tko ne bi glasao za tako lijepe,poštene,hrabre i pametne?Kalmeta,Jandroković,Miljan Brkić Vaso,ona Ivana Maletić koja čim progovori ljudima idu suze na oči i sve to na čelu sa starim prekaljenim borcem koji je do sada uspio zajebati i Tuđmana i Manolića i Mesića i Kosoricu...
vili40-
2015-08-02
red wolf wrote:Vrlo je bitno tko će proći izborni prag...To je dakle bitno, a ne tko će biti relativni pobjednik izbora...Tada na scenu dolaze interesi...A oni su vođeni političkim svjetonazorom...
Ne nego šoldima.
To oko praga ...ha...Valjda se iz istih razloga i potegnula rasprava kome će precjednica dati mandat.
Iz toga se da zaključiti da i SDP zna da će biti skresan na ovim izborima, pa se hvata za slamku-
koaliciju sa "pobjeguljama".
PS: Inače Marcova analiza je pogodak usridu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
izgleda da je i tebe poprskalobogomdani wrote:Yoda mu otresa Kitu.,...neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
Guest- Guest
Ma ebe se mene,tko vam bude kakao po glavi,nisam vise ta zona..neoliberalni_placenik wrote:izgleda da je i tebe poprskalobogomdani wrote:Yoda mu otresa Kitu.,...neoliberalni_placenik wrote:Marc prska po antifašistima
Guest- Guest
Vidi vidi ko čita smeće od žutarnjeg :( Bitno da si meni prebacivao da ja to čitam iako to smeće niti ne pogledamepikur37 wrote:[size=45]KONAČNI REZULTAT VELIKE ANKETE U SVIH 10 JEDINICA Hrvatska raste u prednosti pred Domoljubnom koalicijom, ali nedovoljnoj da sama formira vlast[/size]
Guest- Guest
Ne znaš koji veći idiot, Karačmarko ili Mulanović... žalosno ali istinito da pored ovog banditskog dvojca drugi teško da imaju neke šanse na ovim izborima.
Guest- Guest
Drugi nemaju medijsku mašineriju kao taj dvojac,no zanimljivo je kako su isti mediji profilirali MOST kao tu neku treću opciju,što znači da i drugi imaju šanse,samo šteta što su i ti drugi projekat osmišljen tako da ide spomenutnom dvojcu na ruku na uštrb drugih ,,trećih'' opcija,posebno ljevih (Oraha,Josipovića)pa onda Živog Zida.Starhemberg wrote:Ne znaš koji veći idiot, Karačmarko ili Mulanović... žalosno ali istinito da pored ovog banditskog dvojca drugi teško da imaju neke šanse na ovim izborima.
Most je trojanski konj čija je primarna zadaća deplasirati sve ostale,pa tek onda HDZ&SDP.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tre911 wrote:Vidi vidi ko čita smeće od žutarnjeg :( Bitno da si meni prebacivao da ja to čitam iako to smeće niti ne pogledamepikur37 wrote:[size=45]KONAČNI REZULTAT VELIKE ANKETE U SVIH 10 JEDINICA Hrvatska raste u prednosti pred Domoljubnom koalicijom, ali nedovoljnoj da sama formira vlast[/size]
U stvari ne čitam ništa ali vrtim svako malo od tuzemnih: jutarnji, vecernji, index, dnevno, tportal, advance. Od hercegbosanskih poskok i hercegbosna.org od srpskih politiku, nspm i nezavisne od bošnjačkih avaz i kliks.
Zanima me samo vijest a toliko dugo pratim i imam svoj pogled da mi komentari nisu potrebni izuzev ako je netko dobro napisao a da se poklapa s mojim mišljenjem ili je zgodno za forumsku provokaciju pa to iskoristim:D
2015-08-06
Ja neću glasati ni za SDP ni za HDZ. E sad samo me brine za koga da glasam a da taj ne ode kasnije u koaliciji sa nekim od ova dva zla pa da ne ispadne da sam opet glasao za njih.
jao, jao, kakve nijanse... SDP-u na jelačić plac ne dođe ni tisuću ljudi, HDZ napuni arenu s 20.000 ljudi... HDZ je odnio izbore za mjesne odbore u jednom varaždinu, jebote, gdje nikad nije dobio ništa, odnio je mjesne izbore zadnjih tjedana i mjeseci u šibeniku, korčuli, tradicionalnim sdp uporištima... bute vidli.
Inače moj frend iz gimnazije Gjenero, koji je na suprotnoj strani od mene što se simpatija tiče, isto prognozira ko i ja.
Inače moj frend iz gimnazije Gjenero, koji je na suprotnoj strani od mene što se simpatija tiče, isto prognozira ko i ja.
Similar topics
» Brutalno politički pamflet Žutarnjeg
» Kakav pamflet Bajrusija o Samanu Franji
» Kakav mrzilacki pamflet protiv Trumpa i Jonhsona
» HDZ predizborni skup u Splitu
» Najbolji trumpov predizborni spot do sad...
» Kakav pamflet Bajrusija o Samanu Franji
» Kakav mrzilacki pamflet protiv Trumpa i Jonhsona
» HDZ predizborni skup u Splitu
» Najbolji trumpov predizborni spot do sad...
Page 2 of 4