Crnogorska policija zabranila liturgiju SPC! Albanci: Ovo nije teritorija naseljena pravoslavcima
Page 1 of 1
Crnogorska policija zabranila liturgiju SPC! Albanci: Ovo nije teritorija naseljena pravoslavcima
https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3079071-crnogorska-policija-zabranila-liturgiju-spc-albanci-ovo-nije-teritorija-naseljena-pravoslavcima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Crnogorska policija zabranila liturgiju SPC! Albanci: Ovo nije teritorija naseljena pravoslavcima
milo je u " raljama " manjina
nasi dozvolili nekim dervisima sa
kosova da
alahuju po beogradu.
nasi dozvolili nekim dervisima sa
kosova da
alahuju po beogradu.
Guest- Guest
Re: Crnogorska policija zabranila liturgiju SPC! Albanci: Ovo nije teritorija naseljena pravoslavcima
Znaci po ovoj logici treba zabraniti džamije po Beogradu(Dorcol), Sinagoge, Katoličke Crkve, Pravoslavne, gde nisu dotični u većini.
Kada kazem da su divljaci i da je Balkan primitivan, ljudi mi ne veruju.
Kada kazem da su divljaci i da je Balkan primitivan, ljudi mi ne veruju.
2014-08-25
ulcinj je ionako albanski grad, koji mimise mijesa crmogorska policija.?. vanpametl
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve je to Zapad doneo i vratio Balkan u 7 vek.
Barem kod Tita ovakve nebuloze su se uglavnom resavale na Golom Otoku i normalan Svet je mogao da zivi u miru.
Barem kod Tita ovakve nebuloze su se uglavnom resavale na Golom Otoku i normalan Svet je mogao da zivi u miru.
2014-08-25
Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
Netačno. Jedna pravoslavna crkva, jedna katolička i 4 ili 5 džamija...
Guest- Guest
Ozbiljno????Serbia Strong wrote:jastreb wrote:Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
Znam da su Šipci u nekoj većini,ali sam mislio da se radi o katolicima. Znam da je ondje sjedište biskupije i da je biskup Albanac.
Znači u tome je štos. Pa da. Znam da između katolika Albanaca i Crnogoraca pravoslavaca nema nekih razmirica.
2014-04-22
jastreb wrote:Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
albanci su mujage tako i ulcinj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znači i stari kršćansko-hrišćanski Ulcinj je potpao po munare?epikur37 wrote:jastreb wrote:Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
albanci su mujage tako i ulcinj
I onda neka mi dođu oni Bokelji,Hrvati iz Kotora I Perasta i neka kukaju kako su ih Crnogorci prognali. Jesu i Šipcer,ali oni opstaju i vraćaju se i množe.
2014-04-22
jastreb wrote:Ozbiljno????Serbia Strong wrote:jastreb wrote:Jes,ali katolički.epikur37 wrote:ulcinj je ionako albanski grad,
Znam da su Šipci u nekoj većini,ali sam mislio da se radi o katolicima. Znam da je ondje sjedište biskupije i da je biskup Albanac.
Znači u tome je štos. Pa da. Znam da između katolika Albanaca i Crnogoraca pravoslavaca nema nekih razmirica.
Zašto si pomislio da se ne radi?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
hrvatima braca po oruzju
siptari
pevaju udruzeni ustaske pesme
o klanju srba
siptari su pretekli turke
sad su siptari cvece hrvata
siptari
o klanju srba
Guest- Guest
Pa sprijateljite se vi sa Šiptarima,pa će nam i oni biti dušmani.pizzon wrote:hrvatima braca po oruzju
siptari
o klanju srba
2014-04-22
Znači ako želite da razorite hrvatsko-šiptarsku spregu,uđite sa Arnautima u nekakav pakt. I završeno sijelo.jastreb wrote:Pa sprijateljite se vi sa Šiptarima,pa će nam i oni biti dušmani.pizzon wrote:hrvatima braca po oruzju
siptari
o klanju srba
2014-04-22
mozemo mi pricat albanci ovakvi onakvi ali svaka im cast jer se drze jedni drugih...mi recimo imamo 100 braniteljskih udruga oni jednu....kod njih npr.privatnik pomaze sirotinju kod nas ga jos tlaci...oni se mogu zbog unutarnjih problema na kosovu tj njohovi politicari svadjat,bacat suzavac ali kad su u pitanju kosovski interesi u medjun.zajednici svi su ko jedan poglavito prema srbiji..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
» Crnogorska ČAST:Ubio se jer nije htio ratovat protiv Hrvata,"Nisu oni ništa krivi"
» BiH nije dvorište Bakira Izetbegovića ili, ako uvjetno i jest, to je samo na jednoj četvrtini teritorija.
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» Policija nije upotrijebila suzavac kako bi smirila migrante
» Crnogorska ČAST:Ubio se jer nije htio ratovat protiv Hrvata,"Nisu oni ništa krivi"
» BiH nije dvorište Bakira Izetbegovića ili, ako uvjetno i jest, to je samo na jednoj četvrtini teritorija.
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» Policija nije upotrijebila suzavac kako bi smirila migrante
Page 1 of 1