kolinda pokrovitelj hot erotic show-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: kolinda pokrovitelj hot erotic show-a
Jebo te,ako voliš motocikle to je OK,ali zašto moraš oblačiti ona čudna odijela i žekete,zašto moraš puštati kosu i bradu kao pravoslavni kaluđeri,zašto se tetovirati pod stare dane i zašto raditi ono što si trebao raditi u 20-tima???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nosim bradu a tetoviran sam od mladosti
imam motor 600 cc
Ali nisam član niti jedne grupe bajkera.
---------------------------
Ostavi se stereotipa
imam motor 600 cc
Ali nisam član niti jedne grupe bajkera.
---------------------------
Ostavi se stereotipa
jastreb wrote:Jebo te,ako voliš motocikle to je OK,ali zašto moraš oblačiti ona čudna odijela i žekete,zašto moraš puštati kosu i bradu kao pravoslavni kaluđeri,zašto se tetovirati pod stare dane i zašto raditi ono što si trebao raditi u 20-tima???
dio bajkerske subkulture, goes with the territory
jastreb wrote:Jebo te,ako voliš motocikle to je OK,ali zašto moraš oblačiti ona čudna odijela i žekete,zašto moraš puštati kosu i bradu kao pravoslavni kaluđeri,zašto se tetovirati pod stare dane i zašto raditi ono što si trebao raditi u 20-tima???
kožne jakete štite od kiše a čuvaju i bubrege a brade nose da se razlikuju od žena bajkerica koje ne puštaju bradu.
Guest- Guest
nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
marcellus wrote:nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
ne jebem nikoga 2% .
Guest- Guest
Onde tebe jebu 98%. Nije da mi je čudno ali ajde da i tu zavrzlamu riješimo :)Gnječ wrote:marcellus wrote:nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
ne jebem nikoga 2% .
tre wrote:Onde tebe jebu 98%. Nije da mi je čudno ali ajde da i tu zavrzlamu riješimo :)Gnječ wrote:marcellus wrote:nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
ne jebem nikoga 2% .
stigo debil iz SUBNOR-a.
Guest- Guest
Odgovor ti je vrhunac, jel imaš što o sadnji palmi u sibiru na otvorenom prostoru, to je otprilike isti level kao i tvoj odgovor pa nam nabaci nešto i o tome izjebani :)))Gnječ wrote:tre wrote:Onde tebe jebu 98%. Nije da mi je čudno ali ajde da i tu zavrzlamu riješimo :)Gnječ wrote:marcellus wrote:nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
ne jebem nikoga 2% .
stigo debil iz SUBNOR-a.
tre wrote:Odgovor ti je vrhunac, jel imaš što o sadnji palmi u sibiru na otvorenom prostoru, to je otprilike isti level kao i tvoj odgovor pa nam nabaci nešto i o tome izjebani :)))Gnječ wrote:tre wrote:Onde tebe jebu 98%. Nije da mi je čudno ali ajde da i tu zavrzlamu riješimo :)Gnječ wrote:marcellus wrote:nego eskapedinjo ... jel bi ti radije jebo kolindu ili istarsku kozu dvaput?
ne jebem nikoga 2% .
stigo debil iz SUBNOR-a.
a čuj, napisao sam odgovor na način da ti a i ostali debili možete razumjeti ipak su tvoje vaše kognitivne sposobnosti limitirane.
Guest- Guest
Napisao si odgovor takav da ni ti sam ne znaš što si htio napisati a kamoli nešto više od toga, vjerojatno ti je druga ganglija dobila neki narkomanski inpuls pa si dobio bljesak da trebaš nešto napisati ali ništa dalje od toga. Idi se ubij i poštedi sve oko sebe svojih maloumnih idiotarija i biti ćeš puno korisniji za cijeli planet kao gnojivo nego da se i dalje prosipaš svojim veleglupostima jer ako si na forumu ovakav mnogu misliti kakav si tek u stvarnostiGnječ wrote:tre wrote:Odgovor ti je vrhunac, jel imaš što o sadnji palmi u sibiru na otvorenom prostoru, to je otprilike isti level kao i tvoj odgovor pa nam nabaci nešto i o tome izjebani :)))Gnječ wrote:tre wrote:Onde tebe jebu 98%. Nije da mi je čudno ali ajde da i tu zavrzlamu riješimo :)Gnječ wrote:
ne jebem nikoga 2% .
stigo debil iz SUBNOR-a.
a čuj, napisao sam odgovor na način da ti a i ostali debili možete razumjeti ipak su tvoje vaše kognitivne sposobnosti limitirane.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
» Bečirović: Biti pokrovitelj bilo kakve manifestacije poraženim vojnicima koji su četiri pune godine ratovali na strani Adolfa Hitlera je civilizacijski sunovrat
» "DDOR BG Car Show 05" i "Motopassion".
» Mamić show
» Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
» Bečirović: Biti pokrovitelj bilo kakve manifestacije poraženim vojnicima koji su četiri pune godine ratovali na strani Adolfa Hitlera je civilizacijski sunovrat
» "DDOR BG Car Show 05" i "Motopassion".
» Mamić show
Page 2 of 2