VIDEO: PREDSJEDNICA DALA VELIKI INTERVJU ZA HRVATSKI KATOLIČKI RADIO
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VIDEO: PREDSJEDNICA DALA VELIKI INTERVJU ZA HRVATSKI KATOLIČKI RADIO
kaya wrote:Joj zaboravila sam okrenuti na katolički radio..sad ne znam sto je rekla, sigurno nesto vazno...
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Idem brzo okrenuti na njega :)Yehudim wrote:kaya wrote:Joj zaboravila sam okrenuti na katolički radio..sad ne znam sto je rekla, sigurno nesto vazno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prvo definitivno je, bez daljnjega.Gnječ wrote:kaya wrote:Joj zaboravila sam okrenuti na katolički radio..sad ne znam sto je rekla, sigurno nesto vazno...
pa rekla je da je ekstremno glupa, zla i perfidna psihopatska kurbetina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
smiri hormone trandzoGnječ wrote:Eroo wrote:Kraljica.
psihopatska kurbetina
kakvi su to izljevi mrznje kod transeks-feministice
jel to ti mrzis zene trandzo jebo li te cale u taj supak ispodnosa smrdljivi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo izvještaja sa terena među NDH i ubosne:
izjavila je kolinda: "Kad se netko provlači kroz ovaj teren, normalno je da ima ogrebotine, masnice i tjelesne ozljede. Razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče da su naši policajci brutalni. Nisu, apsolutno vam jamčim za to."
----
pa jašta jeste točno tačno
esad par komentara mrzitelja rvacke i rvata:
Ona ne može biti gluplja. E sad kako je moguće da takvo što uspije u životu, to je pitanje ravno težini pitanja gdje je i da li postoji kraj svemira.
----
Ljudi padaju, nisu svi spretni. Pa koliko se samo zena svakodnevno udari o stok od vratiju ili padne po stepenicama. Razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče...
----
Ja se ne hvatam za glavu,. Kad se ona pojavi na ekranu isključim ton .
-----
izjavila je kolinda: "Kad se netko provlači kroz ovaj teren, normalno je da ima ogrebotine, masnice i tjelesne ozljede. Razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče da su naši policajci brutalni. Nisu, apsolutno vam jamčim za to."
----
Ona ne može biti gluplja. E sad kako je moguće da takvo što uspije u životu, to je pitanje ravno težini pitanja gdje je i da li postoji kraj svemira.
----
Ljudi padaju, nisu svi spretni. Pa koliko se samo zena svakodnevno udari o stok od vratiju ili padne po stepenicama. Razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče...
----
-----
Guest- Guest
ej gnjehoGnječ wrote:evo izvještaja sa terena među NDH i ubosne:
----
----
----
-----
jel ad posudis kevi cipelu da odvesla do trsta
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
izjavila je svojedobno da će lupati šakom o stol.. pa zašto nije lupala kad su se usvajale istambulska, marakeška, kad su ukradeni potpisi za referendum? gdje je kada pupovac provocira? sjetila se sad pred izbore da je u hrvatskoj većina katolika .. gadljivo.. gadljiviji od nje je samo milanovićEroo wrote:A s kime bi to, po tvoje, u katoličkoj državi trebala koketirati?metilda wrote:Eroo wrote:VIDEO: PREDSJEDNICA DALA VELIKI INTERVJU ZA HRVATSKI KATOLIČKI RADIO
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-predsjednica-dala-veliki-intervju-za-hrvatski-katolicki-radio-otkrila-sto-vjera-znaci-za-nju-i-politiku-a-na-kraju-je-i-zapjevala/9076349/
počela je koketirati s katolicima nakon što je odstupila ulijevo
proziran početak predizborne utrke
možda su katolici Kristove ovce ali nisu hdz-ove
Guest- Guest
Kraljica.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠTA JE S OVIM ČOVEKOM? Manuel Nojer ponovo zapevao veliki hrvatski hit! (VIDEO)
» Majka Osame bin Ladena dala svoj prvi intervju
» Katolički radio objavio da su potresi "Božja kazna" jer Talijani dopuštaju gay brakove
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
» Majka Osame bin Ladena dala svoj prvi intervju
» Katolički radio objavio da su potresi "Božja kazna" jer Talijani dopuštaju gay brakove
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
Page 2 of 2