Radije ću čuvati ovce u Lici nego da letujem na Jadranu! Neću da me za moje pare PRAVE BUDALOM!
Page 1 of 1
Radije ću čuvati ovce u Lici nego da letujem na Jadranu! Neću da me za moje pare PRAVE BUDALOM!
https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3277035/ispovest-rodjene-dalmatinke-o-hrvatskim-plazama-radije-cu-cuvati-ovce-u-lici-nego-da-letujem-na-jadranu?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Radije ću čuvati ovce u Lici nego da letujem na Jadranu! Neću da me za moje pare PRAVE BUDALOM!
ha,ha..ime..prezime?..'dalmatinka'...daj prozirni ste..vodite propagandu protiv crnogorskog i hrvatskog primorja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Radije ću čuvati ovce u Lici nego da letujem na Jadranu! Neću da me za moje pare PRAVE BUDALOM!
Šta bi tek bilo da sam kojim slučajem odlučila da odem na Vis? Samo za prevoz automobila trajektom, kada bih ga imala, bi platila oko 150 evra, a gde je još barem 60 evra goriva za do Splita i natrag te 400 kuna putarine, a onda prelazimo na ostrvske cene hrane. Nedelju dana skromnog smeštaja bi me koštao oko 400 evra.
2014-08-25
Dok ima ovaca za sisanje...
2014-08-25
izmisljena prica...
2015-09-08
Cene nisu
2014-08-25
kako gdje..moze se na dosta mjesta naci jeftinije cjene..ako zelis bas de lux restorane i mjesta izvo'lte bice i paprene cijene..ima finih dalmatinskih konoba u dalmatinskom i autohtonom stihu gdje su cijene pristojne a klopa i vino superSerbinho-3 wrote:Cene nisu
2015-09-08
uostalom ja bas na plazi rijetko i pijem jer tamo znaju nabiti cijene...radije prosetam sto,dvjesto metara od plaze u neki bircuz i popijem pivo ili gemist za normalnu cijenu
2015-09-08
More košta. Uvijek postoji opcija: Deliblatska peščara i Ada ciganlija npr. Mnogo evra će se ušpara.
Guest- Guest
kofein wrote:More košta. Uvijek postoji opcija: Deliblatska peščara i Ada ciganlija npr. Mnogo evra će se ušpara.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ali fali Lika i ovce...kofein wrote:More košta. Uvijek postoji opcija: Deliblatska peščara i Ada ciganlija npr. Mnogo evra će se ušpara.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ili ispred kakvog dućana.vuksadinare wrote:uostalom ja bas na plazi rijetko i pijem jer tamo znaju nabiti cijene...radije prosetam sto,dvjesto metara od plaze u neki bircuz i popijem pivo ili gemist za normalnu cijenu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ada Ciganlija skupa, ali sta Tarzanija zna
2014-08-25
Užas
"Fotografija računa koju je jedan Beograđanin okačio na društvenim mrežama, a koja svedoči o tome da je flašu kisele vode u jednom od kafića na Adi Ciganliji platio neverovatnih 345 dinara ili čak tri evra, zapalila je društvene mreže."
Mnooogo bre
"Fotografija računa koju je jedan Beograđanin okačio na društvenim mrežama, a koja svedoči o tome da je flašu kisele vode u jednom od kafića na Adi Ciganliji platio neverovatnih 345 dinara ili čak tri evra, zapalila je društvene mreže."
Mnooogo bre
Guest- Guest
Uzmeš ili ostaviš. Bez nepotrebne drame.Serbinho-3 wrote:
https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3277035/ispovest-rodjene-dalmatinke-o-hrvatskim-plazama-radije-cu-cuvati-ovce-u-lici-nego-da-letujem-na-jadranu?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Trinity-
2014-04-17
Razumijem ja sve to,sezona je i ajmo reć normalno da će vlasnik objekta od te mini sezone pokušati uzeti najviše što može.
ALI,kad takve cijene postoje i usred zime,onda je to štupidno par excellance.
Kao prvo,zimi nema gužve,niti gostiju već samo domaći ljudi i koja će mu budala doći kad mu jedna obična pizza i čaša mineralne dođu 76 Kn???
ALI,kad takve cijene postoje i usred zime,onda je to štupidno par excellance.
Kao prvo,zimi nema gužve,niti gostiju već samo domaći ljudi i koja će mu budala doći kad mu jedna obična pizza i čaša mineralne dođu 76 Kn???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Troskot : Glasači Mosta nisu ovce, neću im govoriti za koga da glasaju
» Radije bih bio Srbin nego Britanac"
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Anketa: HDZ-ovci bi radije birali Milanovića nego Brunu Esih
» Radije bih bio Srbin nego Britanac"
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Anketa: HDZ-ovci bi radije birali Milanovića nego Brunu Esih