Raspudic zestoko po Mariji Buric Pejcinovic(a i Plenkiju):Gledaju oni svoju guzicu a ne hrvatske interese
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Raspudic zestoko po Mariji Buric Pejcinovic(a i Plenkiju):Gledaju oni svoju guzicu a ne hrvatske interese
A Komšić je Bakirov.Sora wrote:Raspudic..?
Taj nije sav svoj
Odavno to znam
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Raspudic zestoko po Mariji Buric Pejcinovic(a i Plenkiju):Gledaju oni svoju guzicu a ne hrvatske interese
Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
Nino ima dobre namjere ali pomalo idealističan je, ne miri se s činjenicom o našim skromnim nacionalnim i političkim potencijalima.
To je lijepo, ali...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zašto ja, pa i moj brat Epi? Gđa Burić je na top europskoj poziciji, di je stigla drito iz Klobuka.jasambrend wrote:Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
I iz mog nekadašnjeg razreda, legla sposobnih i poznatih ljudi, tu i šire.
Inače, Mesić je na aparatima, kao i svi vi, mesićevci.
2016-07-22
da li se u klobuku ekavica govori?...Eroo wrote:Zašto ja, pa i moj brat Epi? Gđa Burić je na top europskoj poziciji, di je stigla drito iz Klobuka.jasambrend wrote:Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
andrija se u grobu okrece
https://www.youtube.com/watch?v=fBpo117JIUw
prije bi se reklo da je marija sa dorćola
https://www.youtube.com/watch?v=fBpo117JIUw
prije bi se reklo da je marija sa dorćola
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bravo
tako je sa svima u politici.. rijetki izuzeci
immortal-
2014-04-16
https://euractiv.jutarnji.hr/euizbori2019/bugarski-premijer-bojko-borisov-da-andrej-plenkovic-bude-novi-predsjednik-europske-komisije/9067307/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:Zašto ja, pa i moj brat Epi? Gđa Burić je na top europskoj poziciji, di je stigla drito iz Klobuka.jasambrend wrote:Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
Suncokrete, Meske je iz vašeg legla potekao...
darth_vader-
2014-04-17
U Zagrebu je, a za Klobuk ne znam.vuksadinare wrote:da li se u klobuku ekavica govori?...Eroo wrote:Zašto ja, pa i moj brat Epi? Gđa Burić je na top europskoj poziciji, di je stigla drito iz Klobuka.jasambrend wrote:Nino prska po tzv. domoljubima, ne posustaje... Ero i Epi na aparatimah... Zar i ti zemljače!?
2016-07-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pejčinović Burić s Lavrovom nastavlja pojačanu dinamiku odnosa Hrvatske i Rusije
» Pejcinovic Buric bolje parla srpski nego Crvenkasti
» Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
» Ministrica Pejčinović Burić pred zastupnicima branila Marakeški sporazum
» Pejčinović Burić: Slovenija krši međunarodno pravo, a Ero je agresivan i bezobrazan
» Pejcinovic Buric bolje parla srpski nego Crvenkasti
» Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
» Ministrica Pejčinović Burić pred zastupnicima branila Marakeški sporazum
» Pejčinović Burić: Slovenija krši međunarodno pravo, a Ero je agresivan i bezobrazan
Page 4 of 4