Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
Sumnjam da bi Most išao oštro na islamiste, i oni su u trendu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Šta gnojiš? Treba ostati i boriti se.veber wrote:Trecu opciju. Odlazak iz Hrvatske.
Regoč bit ću iskren : Italiji je suđeno da nahebe. Nije ovo zadnji ovakvi brod od nekakvih udruga tipa SOS Mediteran i slićno. Bit će ih još. Kapacitet : 800 nigga i kozoheba.
The exiles will come into Sicily
To deliver form hunger the strange nation:
At daybreak the Celts will fail them:
Life remains by reason: the King joins.
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
The exiles will come into Sicily
To deliver form hunger the strange nation:
At daybreak the Celts will fail them:
Life remains by reason: the King joins.
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Popio sam kavu , istuširat se i otić prošetat tu gore blizu do izbornog mijesta i vidit šta se nudi i onda ubiti ili Živi zid ili MOST al u svakom slućaju niks HDZ-SDP koalicija.
HDZ - SDP koaliciju treba zbacit s trona.
HDZ - SDP koaliciju treba zbacit s trona.
2014-04-11
Koja opcija nudi ogradu od bodljikave žice, a koja betonski zid?
Jebi ga, nisam se prijavio na vrieme. Stranku bih nazvao Bodljikavi zid.mutava baštarda wrote:Koja opcija nudi ogradu od bodljikave žice, a koja betonski zid?
Minirani most, zid sa bodljikavom žicom, tvrd orah za muje, ...
Bio glasovat , nisam sta 30 sekundi unutra , nisam niti sjeo na stol nego s nogu zaokružio --lista 5 MOST - Stipe Petrina.
Mislio sam se između ovih i Živog zida al živi zid nije otišao kod javnog bilježnika ovjerit da neće ni sa HDZ ni SDP u koaliciju.
Mislio sam se između ovih i Živog zida al živi zid nije otišao kod javnog bilježnika ovjerit da neće ni sa HDZ ni SDP u koaliciju.
2014-04-11
Šta misliš, oće uvatit 2 u devetoj izbornoj?RayMabus wrote:Bio glasovat , nisam sta 30 sekundi unutra , nisam niti sjeo na stol nego s nogu zaokružio --lista 5 MOST - Stipe Petrina.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne znam a i da budem iskren nezamaram se , idem brat masline i hebe me se za politiku. Ja sam zaokružio po svojoj savjesti tako da mi iduće 4 godine nitko nemože ništa prigovarati da nisam.mutava baštarda wrote:Šta misliš, oće uvatit 2 u devetoj izbornoj?RayMabus wrote:Bio glasovat , nisam sta 30 sekundi unutra , nisam niti sjeo na stol nego s nogu zaokružio --lista 5 MOST - Stipe Petrina.
2014-04-11
Dobar stav. Bit će nešto od tebe.RayMabus wrote:Ne znam a i da budem iskren nezamaram se , idem brat masline i hebe me se za politiku. Ja sam zaokružio po svojoj savjesti tako da mi iduće 4 godine nitko nemože ništa prigovarati da nisam.mutava baštarda wrote:Šta misliš, oće uvatit 2 u devetoj izbornoj?RayMabus wrote:Bio glasovat , nisam sta 30 sekundi unutra , nisam niti sjeo na stol nego s nogu zaokružio --lista 5 MOST - Stipe Petrina.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mene savjest hebe ovih dana kad čitam kako se provaljuju iz MOSTa i kakvu su ekipu tu složili tu u sjeveroj , onoj ful sjeverno, Dalmaciji...u ovih par sati prošetat, popit nešto, pa u međuvremenu prije noćne odlučim hoću li iskrižati listić ili bacati novčić
2014-04-15
Ero wrote:Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hrvatska-ratna-mornarica-spasila-2500-ljudi
Guest- Guest
Znanost je odvojila čovjeka od prirode i vodi ga ka uništenju.Znanost je zagadila ovu planetu posredno ili neposredno je kriva za istrjebljenje mnogih vrsta flore i faune. Znanost je,globalno gledajući, donijela više štete planeti i životu na njoj nego koristi.ostrakon wrote:koliko je to koštalo?
ali dobro, ima mjesta za rezove
može se rezati ulaganje u znanost i r&d
ionako znanost većini građana ne treba, radije se liječe kod vračeva, ili im "inovatori" instaliraju vodik u auto
Znanost je zlo.
danni1-
2014-04-16
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na hrvatskom brodu kojim se koristi crnogorska ratna mornarica nađeno 50 kg heroina
» Hrvatska mornarica spašava izbjeglice
» Hrvatska vlada spasila Srbiju
» DODIG REKAO DA HRVATSKA NIJE DOVOLJNO KAŽNJENA ZA RATNA ZBIVANJA 1941-45
» Bh. general Kolindi: Vraga je Hrvatska spasila BiH, mi smo oslobađali Plitvice
» Hrvatska mornarica spašava izbjeglice
» Hrvatska vlada spasila Srbiju
» DODIG REKAO DA HRVATSKA NIJE DOVOLJNO KAŽNJENA ZA RATNA ZBIVANJA 1941-45
» Bh. general Kolindi: Vraga je Hrvatska spasila BiH, mi smo oslobađali Plitvice
Page 2 of 2