I u Tuzli dernek
Page 1 of 1
I u Tuzli dernek
Sjednica Gradskog vijeća
Imamović: Nećemo dozvoliti da Tuzla zbog migranata doživi sudbinu Bihaća
Zbog sigurnosnih problema koji nastaju na području Tuzle usljed sve većeg priliva migranata tamošnje Gradsko vijeće je danas razmatralo informaciju s prijedlogom mjera koje je neophodno poduzeti u cilju sprečavanja produbljenja krize. Tom prilikom gradonačelnik Jasmin Imamović je kazao da se neće dozvoliti da Tuzla doživi sudbinu Bihaća ili Cazina.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imamovic-necemo-dozvoliti-da-tuzla-zbog-migranata-dozivi-sudbinu-bihaca/190627091
Imamović: Nećemo dozvoliti da Tuzla zbog migranata doživi sudbinu Bihaća
Zbog sigurnosnih problema koji nastaju na području Tuzle usljed sve većeg priliva migranata tamošnje Gradsko vijeće je danas razmatralo informaciju s prijedlogom mjera koje je neophodno poduzeti u cilju sprečavanja produbljenja krize. Tom prilikom gradonačelnik Jasmin Imamović je kazao da se neće dozvoliti da Tuzla doživi sudbinu Bihaća ili Cazina.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imamovic-necemo-dozvoliti-da-tuzla-zbog-migranata-dozivi-sudbinu-bihaca/190627091
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: I u Tuzli dernek
Neka ih smjeste u hotele kao nekoć Hrvatska. EU i Arapi sve dobro plaćaju, može se dobro zaradit.
Tuzla i Bihać su jako slobodoljubivi gradovi.
Iako okolica Tuzle pokazuje izuzetne netrpeljivosti prema jadnim Srbima iz Smoluće.
Iako okolica Tuzle pokazuje izuzetne netrpeljivosti prema jadnim Srbima iz Smoluće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aj dobro to, ali prema braći iz sirije, pak7stana i ostalih bratskih zemalja po Alahu... E pa to nije u redu...jastreb wrote:Tuzla i Bihać su jako slobodoljubivi gradovi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Arapski resorti oko Sarajeva...Neka jadnike smjeste, Allah će ih kaznit... mnoštvo njih.
2016-07-22
E to je ono što ja ovdje pišem godinama.michaellcmacha wrote:Aj dobro to, ali prema braći iz sirije, pak7stana i ostalih bratskih zemalja po Alahu... E pa to nije u redu...jastreb wrote:Tuzla i Bihać su jako slobodoljubivi gradovi.
Bošnjaci hoće islam,ali svoj islam,a ne neki uvozni. Oni vole muslimane,ali ne neke uvozne.
To što je islam jedan jedini,i ne postoji njihov islam i arapski islam,to njih previše ne ferma.
Pa masa mudžahedina ih je opisala kao nemoguće i obećala da njihova noga u BIH više kročiti neće,pa makar ih Srbi sve pobili.
I završeno sijelo.
Uostalom Musliman iz Tuzle će uvijek biti bolji s komšijama Hrvatima i Srbima,nego sa nekakvim Mohhamadima i Anvarima iz Sirije i Pakistana.
2014-04-22
Arape iz BIH neće izbaciti ni Srbi,ni Rusi,ni Hrvati(oni ponajmanje).
Njih će iz Bosne prognati Bošnjaci.
I biti će to bolniji progon nego istraga poturica iz Crne Gore.
Ja čak mislim da će neki suvremeni bošnjački pjesnik na tu temu napisati neki novi Gorski vijenac.
Ja čak mislim da će neki suvremeni bošnjački pjesnik na tu temu napisati neki novi Gorski vijenac.
2014-04-22
Ovdje se i Bakir ugnjezdio(Poljine u Sarajevu).
Znači, ima prostora samo ljude treba smjestiti, a za to će biti i plaćeni.
Kao onomad Hrvati u Hrvatskoj.Ne znam zašto kukaju.
Znači, ima prostora samo ljude treba smjestiti, a za to će biti i plaćeni.
Kao onomad Hrvati u Hrvatskoj.Ne znam zašto kukaju.
jastreb wrote:Arape iz BIH neće izbaciti ni Srbi,ni Rusi,ni Hrvati(oni ponajmanje).
Jok, Arapi će prognati Bošnjake.
2016-07-22
Hehehe. Istraga Arapa. Biti će to istorijski događaj o kojem će pisati pokoljenja. Arapi su tako recimo istjerali Turke,koji su bili muslimani,ali okupatori.Eroo wrote:jastreb wrote:Arape iz BIH neće izbaciti ni Srbi,ni Rusi,ni Hrvati(oni ponajmanje).
Jok, Arapi će prognati Bošnjake.
Arapi su u Bosni(kao i Turci) bili strano tijelo,koje se opndje ni u doba Osmanlija nije održalo.
Sve što je ondje vladalo i agovalo bilo je domaće krvi.
2014-04-22
"Hrvatska je na bosanskim izbjeglicama dobro zarađivala...sve im je bilo plaćeno",
odprilike ovako će vam danas Muslimani reć. Ovo je istina...hoteli su bili puni,
bolnice pune muslimanskih ranjenika, a Hrvati su bili bez posla, morali su nešto radit.
odprilike ovako će vam danas Muslimani reć. Ovo je istina...hoteli su bili puni,
bolnice pune muslimanskih ranjenika, a Hrvati su bili bez posla, morali su nešto radit.
Musl.izbjeglice u Hrvatskoj bile su jako kratko.Eroo wrote:"Hrvatska je na bosanskim izbjeglicama dobro zarađivala...sve im je bilo plaćeno",
Ono od svibnja 1992. pa do kraja 1992. I to je to.
Mislim masovno. Ostalo je par obitelji i to oni koji su već od prije imali rodbinu po Hrvatskoj.
Uglavnom su većina ošli za Zapad.
2014-04-22
Similar topics
» Pre 28 godina u Tuzli
» Seljačka buna u Tuzli
» Pada SDA vlada u Tuzli
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija
» SDP BiH na aparatima : Ništa od gradnje bloka 7 u Tuzli
» Seljačka buna u Tuzli
» Pada SDA vlada u Tuzli
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija