Poljska uvodi zakon po kojem svako dijete do svoje 18-te godine prima oko 850 kuna mjesečno
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poljska uvodi zakon po kojem svako dijete do svoje 18-te godine prima oko 850 kuna mjesečno
Sad kuka kako će dobit kaznenu i da on to neće platit. Znaš šta san mu ja reka : A stvarno si egoista , samo sebe gledaš , tebe boli kurac šta ću je i ja dobit teže ću se zaposlit i teže nać žensku sad kad me obilježe. On me gleda. E.
Eto ti sad kontraefekt i još veći problem u kući. Samo ti mene jebi.
Eto ti sad kontraefekt i još veći problem u kući. Samo ti mene jebi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poljska uvodi zakon po kojem svako dijete do svoje 18-te godine prima oko 850 kuna mjesečno
A mene boli kurac za tu kaznenu prijavu. Ako mi stavi tisuću kuna platit ću je ako bude više neman , vodi u zatvor.
Drugi put kad mi bude sra kad ću se zaposlit i oženit samo ću mu reč a di ću se zaposlit i koja će udat za mene kad san obiteljski nasilnik ?
Šah mat.
Drugi put kad mi bude sra kad ću se zaposlit i oženit samo ću mu reč a di ću se zaposlit i koja će udat za mene kad san obiteljski nasilnik ?
Šah mat.
2014-04-11
Eto vam buduća jeftina radna snaga pa njih malo jebite u zdrav mozak
https://www.klix.ba/vijesti/bih/migranti-siju-strah-medju-tuzlacima-kradu-novcanike-i-prate-djevojke-na-ulici/190624115
https://www.klix.ba/vijesti/bih/migranti-siju-strah-medju-tuzlacima-kradu-novcanike-i-prate-djevojke-na-ulici/190624115
2014-04-11
ooooooooooo
sad kad Mabus preseli u Poljsku i stvori potomstvo
najmanje nekoliko komada
sad kad Mabus preseli u Poljsku i stvori potomstvo
najmanje nekoliko komada
2014-04-16
Ma evo sve trčin.
Ne zamaram se ja tim stvarima nit mi je to odavno bitna stavka u životu.
Ne zamaram se ja tim stvarima nit mi je to odavno bitna stavka u životu.
2014-04-11
dica ti plaču mabus
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:dica ti plaču mabus
jebote pored svoje i o tudjoj djeci pocela si da brines.
YekeYeke-
2019-05-13
davno je prestao biti dijete , dobit ćeš ćušku za prozivanjeYekeYeke wrote:mortal wrote:dica ti plaču mabus
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:davno je prestao biti dijete , dobit ćeš ćušku za prozivanjeYekeYeke wrote:mortal wrote:dica ti plaču mabus
Jeste po godinama, to niko ne osporava...a po ovim drugim kriterijama ne znam....
samo cuskaj
YekeYeke-
2019-05-13
koji kriterijiYekeYeke wrote:mortal wrote:davno je prestao biti dijete , dobit ćeš ćušku za prozivanjeYekeYeke wrote:mortal wrote:dica ti plaču mabus
Jeste po godinama, to niko ne osporava...a po ovim drugim kriterijama ne znam....
samo cuskaj
drugi se njegovih godina žene ili već brinu za svoju djecu
immortal-
2014-04-16
To me ne zanima. Te stvari zanima ženski spol a ne mene.mortal wrote:dica ti plaču mabus
2014-04-11
RayMabus wrote:To me ne zanima. Te stvari zanima ženski spol a ne mene.mortal wrote:dica ti plaču mabus
YekeYeke-
2019-05-13
Prije san bija puno normalniji dok me stara prije 12 godina nije zajebala pa su onda svaki dan bile svađe u kući dok nije nakon četiri godine naglavačke izletila iz kuće i više se u nju nije vratila.YekeYeke wrote:mortal wrote:davno je prestao biti dijete , dobit ćeš ćušku za prozivanjeYekeYeke wrote:mortal wrote:dica ti plaču mabus
samo cuskaj
Živimo u matrijaharnoj imperiji di žena i djete imaju prednost šta znači da ako si muško dite da ti priča ide da će oni tebi sve ostavit dakle dok su živi nije tvoje a onda ti prodaju priču da se oženiš i napraviš unuka i onda je on njima broj jedan a tebe tko jebe.
E pa ne jeben ni ja vas ni vaše glupave planove bez krčmara.
2014-04-11
Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Ja ovdje cesto pisem kako Hrvati se ne mogu smatrati pobjednicima u proslom ratu jer smo izgubili najveca rasadista Hrvata (Brcko, Potkozarje, Kotor Varos,Doboj, Derventu, Brod, Modricu...)
Tu su hrvatske obitelji 8male po 6-7 djece. A ta su podrucja nepovratno izgubljena.
Ea bilo pa prošlo ali činjenica.
Evo u zadru iz Kotor Varoši obitelj, relativno mladi 40-55 godina. 5 braće i 3 sestre. Svi poduzetnici...
2015-08-06
A pa morat će posebno šta je iselilo 400 tisuća mladih sada na ionako lošu demografsku strukturu stanovništvaepikur37 wrote:Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
2014-04-11
RayMabus wrote:A pa morat će posebno šta je iselilo 400 tisuća mladih sada na ionako lošu demografsku strukturu stanovništvaepikur37 wrote:Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
U demografiju se treba ulagati, jednako kao u obranu, ceste, zdravstvo i sl.
2015-08-06
A ne moraš , moš pustit i da propada pa nek se neka druga vlada u budućnosti s time bavi. Zašto bi se mora time bavit ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:A pa morat će posebno šta je iselilo 400 tisuća mladih sada na ionako lošu demografsku strukturu stanovništvaepikur37 wrote:Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
2014-04-11
RayMabus wrote:A ne moraš , moš pustit i da propadaepikur37 wrote:RayMabus wrote:A pa morat će posebno šta je iselilo 400 tisuća mladih sada na ionako lošu demografsku strukturu stanovništvaepikur37 wrote:Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
A može i tako.
2015-08-06
Pa može.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A ne moraš , moš pustit i da propadaepikur37 wrote:RayMabus wrote:A pa morat će posebno šta je iselilo 400 tisuća mladih sada na ionako lošu demografsku strukturu stanovništvaepikur37 wrote:Ovo je dobra mjera, država jednostavno mora ulagati u demografsku obnovu. Druge nema.
A može i tako.
2014-04-11
Zabiješ fino glavu u pijesak nekih trideset godina i onda ti sve iseli a krah nataliteta dođe na naplatu i onda se čudiš kako nema radne snage nego je moraš uvozit.
Kako to ?
Što je rastjeralo turističke radnike s Jadrana ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2093908
Kako to ?
Kako to ?
Što je rastjeralo turističke radnike s Jadrana ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2093908
Kako to ?
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sinčić ima plan: Svako novorođeno dijete dobilo bi 70 tisuća kuna
» Superhik vlada: oni koji primaju više od 13.200 kuna mjesečno već u veljači 2017. godine dobili osjetno veće plaće.
» Svako treći radnik u Hrvatskoj plaću prima iz proračuna
» Vlada nudi veće mirovine za svako rodeno dijete
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Superhik vlada: oni koji primaju više od 13.200 kuna mjesečno već u veljači 2017. godine dobili osjetno veće plaće.
» Svako treći radnik u Hrvatskoj plaću prima iz proračuna
» Vlada nudi veće mirovine za svako rodeno dijete
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
Page 2 of 4