Posteni smo
Page 1 of 1
Posteni smo
https://euractiv.jutarnji.hr/aktualno/znanstveno-dokazano-srbi-su-posteniji-od-hrvata-ali-mi-cesce-vracamo-novcanik-ako-u-njemu-ima-novca/9035396/
;-D
;-D
Re: Posteni smo
dokumente/lisnicu bi vratio ( potvrdjeno ), ako ima i nesto novca isto ( bar mislim , nisam imao prigode ) veliku lovu ne bi vratio , budimo realni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nema vecih prevaranata na svijetu od 'rvata..Taj bi rodjenoj materi ukro iz oka da nece nekom drugom...To se radja tako..geni ..ako ne ukrade onda nije nikakav domoljub..Pa i to da bi vratili vecu svotu love nazad neka lazu nekome drugome...mozda u Zagorju i Podravini gdje i jesu pravi hrvati..ali u Gdjesbasitiju (zagreb) nema shanse,,tvrdili bi da mu je lisnica upravo ispala iz dzepa da ga netko ulovi i kaze chekaj nije to tvoje..To moze popraviti samo sherijat...ruku za jabuku...e onda bi pichke preko noci postale poshtene..
Guest- Guest
Eke?frka wrote:Nema vera prevaranata na svijetu od 'rvata .. Taj bi rođenoj materi ukro iz oka da neče nekom drugom ... Da se radja tako..geni ..ako ne ukrade onda nije nikakav domoljub..Pa i da bi vratili vecu svotu ljubav nazad neka lazu nekome drugome ... mozda u Zagorju i Podravini gdje i jesu pravi hrvati..ali u Gdjesbasitiju (zagreb) nema shanse, tvrdili bi da je lisnica upravo ispala iz dzepa da ga netko ulovi i kaze chekaj nije tvoje..To moze popraviti samo sherijat ... ruku za jabuku ... e onda bi pichke preko noci postale poshtene ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Teško da mogu. Novčanici su namerno izgubljeni i poslužili su kao eksperiment. Mada, teško i nama i vama sa našim poštenjima.marcellus wrote:srbi malo više lažu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja kad vidim novcanik na cesti, samo ga shutnem, ko ga jebe, nije moj
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
» Jesu li antifasisti sposobni kao Jadranka Kosor?A posteni kao Ivo Sanader?
» U državnim firmama rade pošteni ljudi. I u privatnom sektoru ima uhljeba
Page 1 of 1