Projekt Miroslav Škoro, po mjerilima domoljubne desnice, ima nekoliko slabih točaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Projekt Miroslav Škoro, po mjerilima domoljubne desnice, ima nekoliko slabih točaka
Pa to bi definitivno riješilo sve hrvatske problememarcellus wrote:kaya wrote:Tko zna gdje su radili anketu, ispred hvidre mozda
obzirom da sam ja kao desničar a u biti bi ipak radije glasao za kolindu, škoro nije glup ali ona je iskusan i rođeni diplomat a posao hrvatskog predsjednika je diplomacija.
usput, glede milanovića, ako on postane predsjednik, onako svadljiv, vjerojatno ćemo zaratit s mađarskom, srbijom i slovenijom
Od ljudstva do financija
Jedino kaj bi i hrvatsku likvidiralo
No.
Tko bi žalio uopce .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Projekt Miroslav Škoro, po mjerilima domoljubne desnice, ima nekoliko slabih točaka
Ispod konjskih mudavuksadinare wrote:ne...na trgu bana jelacicakaya wrote:Tko zna gdje su radili anketu, ispred hvidre mozda
Milsnovic je upućen u politiku deset puta bolje od skore i cirlidersice
ma jasno...samo ima jeden feler ne voli bas sarajevo i bosnjake...a nije bas ni protiv 'herceg bosne'Sora wrote:Ispod konjskih mudavuksadinare wrote:ne...na trgu bana jelacicakaya wrote:Tko zna gdje su radili anketu, ispred hvidre mozda
Milsnovic je upućen u politiku deset puta bolje od skore i cirlidersice
http://www.vecernji.hr/vijesti/jasmila-zbanic-milanovicu-mars-kuci-920319
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
Cijelu Bosnu urediti TROKANTONSLNO KO ŠVICARSKU
U cemu je problem?
U cemu je problem?
Milanović:'BiH nije država.Tamo nemaš sa kim razgovarati'..pa ovaj je ekstremniji i od dragana covica i dodika zajedno
http://www.vecernji.ba/vijesti/milanovic-bih-nije-drzava-tamo-nemas-s-kim-razgovarati-1108678
http://www.vecernji.ba/vijesti/milanovic-bih-nije-drzava-tamo-nemas-s-kim-razgovarati-1108678
2015-09-08
ajde sora sad si se iskenjala ko nikoSora wrote:Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
U cemu je problem?
2015-09-08
b.t.w sora zoki ti voli hercegovce...pa prema tome ero ima vise razloga za glasati za zokija nego ti...
2015-09-08
Nisam. ti si jednoumlje usvojio u demokraciji u ovoj drzavi i ne Kuzis kad se nudi rijesenje samo Od sebevuksadinare wrote:ajde sora sad si se iskenjala ko nikoSora wrote:Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
U cemu je problem?
Hercegbosna zasto ne
U okviru bih a ne RH
Ima tu bitna razlika ..jelda
gotova si...sad si upala u grupu ero/epiSora wrote:Nisam. ti si jednoumlje usvojio u demokraciji u ovoj drzavi i ne Kuzis kad se nudi rijesenje samo Od sebevuksadinare wrote:ajde sora sad si se iskenjala ko nikoSora wrote:Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
U cemu je problem?
Hercegbosna zasto ne
U okviru bih a ne RH
2015-09-08
Ja glasam da eru pošalju u ludaruvuksadinare wrote:b.t.w sora zoki ti voli hercegovce...pa prema tome ero ima vise razloga za glasati za zokija nego ti...
Bilo gdje
Pa p.vammaterina, to vam ja predlažem već 15 godina.Sora wrote:Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
U cemu je problem?
Sad kad je ISIL crkno, sad bi vam pasala i ta varijanta?
Prošla Mare s kolačima, sad može samo podjela.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nu nje...opet kao nešto određuje što i kako.Sora wrote:Nisam. ti si jednoumlje usvojio u demokraciji u ovoj drzavi i ne Kuzis kad se nudi rijesenje samo Od sebevuksadinare wrote:ajde sora sad si se iskenjala ko nikoSora wrote:Pa nisam ja isto protiv Herceg Bosne
U cemu je problem?
Hercegbosna zasto ne
U okviru bih a ne RH
Šta ti znbači ustrajnost, a ne, komšinice?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tko se bude bazirao u predizbornoj kampanji na temama koje doista zanimaju vecinu biraca taj ce biti pobjednik.Za sada po dosadasnjim izjavama najjasnije su se izjasnili Miroslav Škoro i Mislav Kolakušić koji su obečali da u njihovim kampanjama nece biti mjesta o ustasama i partizanima vec najvecim dijelom o zivotnim problemima građana Hrvatske.Analiticari sumnjaju da ce takve teme prevladavati u kampanji Zorana Milanovica i kolinde Grabar Kitarovic(ako se kandidira) jer oboje zele povratiti izgubljene glasace Milanovic sa ljevice a KGK sa desnice i bit ce primorani dijelom voditi kampanju na nekim ideoloskim temama i to mogu dobro iskoristiti i Škoro i Kolakušić koji imaju vec izgrađenu temeljnu bazu svojih sigurnih glasaca makar se ona danas kretala od 10 do 12,13% ali sjetite se da je Stipe Mesic imao svega 3% podrske na pocetku svoje kampanje,Ivo Josipovic 18% a KGK je imala 17% i pobjedili su.Za sada milanovic i KGK mogu po anketama racunati na pocetku svojih kampanja na oko 25 do 30% podrske ali to nije dovoljna zaliha ne samo za pobjedu u prvom krugu vec nije sigurna agenda da ces se naci u drugom krugu ako Škoro i Kolakušić budu imali afirmativnu kampanju koja moze privuci veci dio spektra glasaca narocito onih nezadovoljnih u sto ne sumnjamo da ce i Škoro i Kolakušić dati sve od sebe da se nađu u drugom krugu.Mala prednost ipak ide Miroslavu Škori ispred Kolakušića za sada koji je ipak puno poznatiji i sa poznatim zivotopisom za razliku od jos uvijek samozatajnog Kolakušića plus sto Škoro sebi moze priustiti vise putovanja i izlazaka pred birace u kampanji jer je bogatiji od Kolakušića i ne treba mu gotovo nitko financirati kampanju i moze ovisiti sam o sebi mada ce sigurno biti onih koji ce donirati novac za kampanju Miroslava Škore jer je to neizostavno u takvim prilikama',zakljucio je politicki analiticar Davor Gjenero
2015-09-08
:)marcellus wrote:kaya wrote:Tko zna gdje su radili anketu, ispred hvidre mozda
obzirom da sam ja kao desničar a u biti bi ipak radije glasao za kolindu, škoro nije glup ali ona je iskusan i rođeni diplomat a posao hrvatskog predsjednika je diplomacija.
usput, glede milanovića, ako on postane predsjednik, onako svadljiv, vjerojatno ćemo zaratit s mađarskom, srbijom i slovenijom
Pa mislim da ce biti dvoboj izmedu nje i milanovica , a 50:50.
Last edited by kaya on 21/6/2019, 17:02; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ovoj ce ti uzeti glasove skoro , opet ce im se desiti crni labud :), medutim i kao takva uci ce u drugi krug..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/610072/miroslav-skoro-sluzbeno-objavio-da-ulazi-u-utrku-za-predsjednicke-izbore-politicke-elite-potpuno-su-se-otuile-od-naroda-zelim-biti-narodni-predsjednik-i-samo-cu-vama-polagati-racune-najavio-i-svoj-prvi-potez-osvoji-li-pantovcak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro je skoro ovo izrecitira
koly moze lagano pocet cistit radni prostor
koly moze lagano pocet cistit radni prostor
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Miroslav Škoro: Pipi Duga Čarapa
» imovinski pokret , propali projekt ujedinjenja desnice
» Miroslav Skoro na trecem mjestu iza Kolinde i Zokija
» Miroslav Škoro registrira stranku pod svojim imenom
» Najveća prevara ovih izbora zove se Miroslav Škoro