Ima i među švabama parazita:'Uplatite nam novac,mi bismo putovali,posao nam nije opcija'
Page 1 of 1
Ima i među švabama parazita:'Uplatite nam novac,mi bismo putovali,posao nam nije opcija'
http://www.24sata.hr/fun/uplatite-nam-novac-mi-bismo-putovali-posao-nam-nije-opcija-635015
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ima i među švabama parazita:'Uplatite nam novac,mi bismo putovali,posao nam nije opcija'
i tata bi sine..ali jbg ne dam..mrš raditi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ima i među švabama parazita:'Uplatite nam novac,mi bismo putovali,posao nam nije opcija'
antife...
» Nevjerojatna je Vladina tromost oko obnove Zagreba. Evo zašto bismo mogli izgubiti novac iz EU
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Hrvatska je među zemljama koje blokiraju direktivu za cenzuriranje interneta. Razlog? Mi bismo to još malo strože
» Netransparentnost nije kriminal i novac nije imovina
» Rovovi su iskopani i uzmak nije opcija: u pitanju je 7628,25 kuna
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Hrvatska je među zemljama koje blokiraju direktivu za cenzuriranje interneta. Razlog? Mi bismo to još malo strože
» Netransparentnost nije kriminal i novac nije imovina
» Rovovi su iskopani i uzmak nije opcija: u pitanju je 7628,25 kuna
Page 1 of 1