Demograf o nestašici radne snage : "To je početak trajne booesti"
Page 1 of 1
Demograf o nestašici radne snage : "To je početak trajne booesti"
Lom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2094118
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2094118
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Demograf o nestašici radne snage : "To je početak trajne booesti"
Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
red wolf-
2016-02-10
A ovin su sve rekli :
https://www.klix.ba/biznis/posao/hrvatska-povecava-kvote-za-strane-radnike-najvise-za-sektor-turizma/190618140
Natrpat će državu svime i svačin.
https://www.klix.ba/biznis/posao/hrvatska-povecava-kvote-za-strane-radnike-najvise-za-sektor-turizma/190618140
2014-04-11
Pa kad smo najstariji europski narod.red wolf wrote:Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
Onda smo brzo na redu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mi smo nitko i ništa...Jedna obična prolaznost i ništa više...Bitno je što ti je duh napravio za života u prolaznom tijelu ovdje, a ne koliko će tijelo samo ovdje biti...jastreb wrote:Pa kad smo najstariji europski narod.red wolf wrote:Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
Onda smo brzo na redu.
red wolf-
2016-02-10
Dobro,ovdjeka sad pričamo o narodu,a ne o pojedincu,tj,individui.red wolf wrote:Mi smo nitko i ništa...Jedna obična prolaznost i ništa više...Bitno je što ti je duh napravio za života u prolaznom tijelu ovdje, a ne koliko će tijelo samo ovdje biti...jastreb wrote:Pa kad smo najstariji europski narod.red wolf wrote:Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
Onda smo brzo na redu.
2014-04-22
Istina je sljedeća ---> Nema naroda, nit pojedinaca...Svi smo Jedno.jastreb wrote:Dobro,ovdjeka sad pričamo o narodu,a ne o pojedincu,tj,individui.red wolf wrote:Mi smo nitko i ništa...Jedna obična prolaznost i ništa više...Bitno je što ti je duh napravio za života u prolaznom tijelu ovdje, a ne koliko će tijelo samo ovdje biti...jastreb wrote:Pa kad smo najstariji europski narod.red wolf wrote:Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
Onda smo brzo na redu.
red wolf-
2016-02-10
A pa baš i ne...red wolf wrote:Istina je sljedeća ---> Nema naroda, nit pojedinaca...Svi smo Jedno.jastreb wrote:Dobro,ovdjeka sad pričamo o narodu,a ne o pojedincu,tj,individui.red wolf wrote:Mi smo nitko i ništa...Jedna obična prolaznost i ništa više...Bitno je što ti je duh napravio za života u prolaznom tijelu ovdje, a ne koliko će tijelo samo ovdje biti...jastreb wrote:Pa kad smo najstariji europski narod.red wolf wrote:Ajme čuda...Hrvatski narod izumire...I?...I Sumerani su izumrli...I mi ćemo...
Onda smo brzo na redu.
To je nekakva istočnjačka gnoza presvučena u jeftini new age celofan.
2014-04-22
Uglavnom kraj priče , dogodine će ukinit i kvote pa će moć useljavat iz Afganistana ako oće. Piši propalo. Sva srića pa iman prihode sa strane pa ne moran radit za režije i hranu jer inaće bi mora ić vanka da preživin.
2014-04-11
Ne. Isus je to objasnio prispodobom o dobrom vinogradaru...Bog je vinogradar...Isus je trs...Ljudi su grožđe (plod)...I kroz trs su Jedno s Bogom (Ocem)...jastreb wrote:A pa baš i ne...red wolf wrote:Istina je sljedeća ---> Nema naroda, nit pojedinaca...Svi smo Jedno.jastreb wrote:Dobro,ovdjeka sad pričamo o narodu,a ne o pojedincu,tj,individui.red wolf wrote:Mi smo nitko i ništa...Jedna obična prolaznost i ništa više...Bitno je što ti je duh napravio za života u prolaznom tijelu ovdje, a ne koliko će tijelo samo ovdje biti...jastreb wrote:
Pa kad smo najstariji europski narod.
Onda smo brzo na redu.
To je nekakva istočnjačka gnoza presvučena u jeftini new age celofan.
red wolf-
2016-02-10
Neće. Zbog čega postoji "Region"?RayMabus wrote:Uglavnom kraj priče , dogodine će ukinit i kvote pa će moć useljavat iz Afganistana ako oće.
Idi...Pa za sada Bosanci sasvim solidno dopunjuju nedostatak domaćih lijenčina. Ima još i Srba,te nešto Makedonaca i Crnogoraca,a tu su i Šipci.
Nema zime.
2014-04-22
Ne kažen da će ih useljavat al će moć ako budu tili. Uglavnom priča je gotova. Neman ja volje konkurirat nekome iz Srbije kojemu je ova plaća ok a meni nije. Neću ni tražit posal kod nekoga više jer mi se jednostavno ne ispalti kad on s druge strane ima moć da kaže Ako nećeš ti ima tko će radit za kikiriki.jastreb wrote:Neće. Zbog čega postoji "Region"?RayMabus wrote:Uglavnom kraj priče , dogodine će ukinit i kvote pa će moć useljavat iz Afganistana ako oće.
Idi...Pa za sada Bosanci sasvim solidno dopunjuju nedostatak domaćih lijenčina. Ima još i Srba,te nešto Makedonaca i Crnogoraca,a tu su i Šipci.
Nema zime.
2014-04-11
Čuj i te plaće su preuveličane.RayMabus wrote:Ne kažen da će ih useljavat al će moć ako budu tili. Uglavnom priča je gotova. Neman ja volje konkurirat nekome iz Srbije kojemu je ova plaća ok a meni nije. Neću ni tražit posal kod nekoga više jer mi se jednostavno ne ispalti kad on s druge strane ima moć da kaže Ako nećeš ti ima tko će radit za kikiriki.jastreb wrote:Neće. Zbog čega postoji "Region"?RayMabus wrote:Uglavnom kraj priče , dogodine će ukinit i kvote pa će moć useljavat iz Afganistana ako oće.
Nema zime.
Ti si tu domaćin,i imaš i smještaj i hranu,a njima kad se to oduzme od plaće,koliko im ostaje?
Znači sve je to relativno,a da i ne govorimo koliko će nih ovdje ostati i zasnovati obitelji. Plus za Hrvatsku.
2014-04-22
Jastrebe uopće ne slušaš šta pričam. Shvatija san koja je ura. Poruka primljena. Ok. Bezgranični uvoz radnika , ukinit će kvote. Neman se volje takmičit sa radnom snagom iz država koje ekonomski stoje puno lošije od Hrvatske. To mi nema smisla.
2014-04-11
Ja i ovako neman namjeru radit u turizmu sezonski a i zašto bi kad mi nije struka nit me to zanima nit mogu od tri miseca rada preživit godinu tako da me ove kvote za rad u turizmu toliko i ne dotiču no problem je šta će ovo sad postat pravilo i za sve a natjecat se s nekim iz Indije .....ne dolazi u obzir.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-koliko-ce-tocno-dodatnih-stranih-sezonaca-dobiti-dozvole-za-rad-u-hrvatskoj-vlada-odluku-za-spas-sezone-donosi-vec-sutra/9025550/
Hvala kurcu pa Austrija početkom iduće godine otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane .....baš razmišljam o Austriji jer mi je ipak preblizu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-koliko-ce-tocno-dodatnih-stranih-sezonaca-dobiti-dozvole-za-rad-u-hrvatskoj-vlada-odluku-za-spas-sezone-donosi-vec-sutra/9025550/
Hvala kurcu pa Austrija početkom iduće godine otvara svoje tržište rada za hrvatske državljane .....baš razmišljam o Austriji jer mi je ipak preblizu.
2014-04-11
RayMabus wrote:A ovin su sve rekli :
Trpaj
Kako su se poslodavci brzo snašli ; masovni uvoz radne snage iz Srbije. Boli njih kurac šta smo ratovali protov njih i šta Srbija i dan danas drži pod okupacijom djelove RH , samo da njima ima tko prat pijate.
I onda se netko čudi šta je odavde sve iselilo kad vidiš o kakvima se likovima tute radi.
I onda se netko čudi šta je odavde sve iselilo kad vidiš o kakvima se likovima tute radi.
2014-04-11
Similar topics
» RS ostaje bez radne snage
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» Uvoz radne snage iz Indije
» U Sloveniji kriza radne snage
» Češka ostala bez radne snage
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» Uvoz radne snage iz Indije
» U Sloveniji kriza radne snage
» Češka ostala bez radne snage