Lovro kralj Čardaka
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Lovro kralj Čardaka
Kako stvari stoje .....Plenkovic svakako gubi iduće parlamentarne izbore jer s ovakvin pristupon nemoš očekivat podršku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A tko će više znat. Glasa san protiv gey brakova da mi ne dođu pederi iz drugih zemalja i počnu uzimat hrvatsko državljanstvo a ovi će sad pustit bezgranično kvota za useljavanje. Dakle to je palo u vodu.
HDZ osin korupcije više nema šta ponudit.
Možda je budućnost Hrvatske u ljevici a ne desnici.
HDZ osin korupcije više nema šta ponudit.
2014-04-11
RayMabus wrote:
U socijalnom smislu da ali ne u nacionalnom.
ali to ti je opet hdz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ osim korupcije više nema šta ponudit biračima s desnog spektra. Ljevica pak nudi socijalizam.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
ali to ti je opet hdz
2014-04-11
Izgleda da se sprema čistka
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/610667/plenkovic-pod-pritiskom-kolega-traze-se-smjene-od-premijera-se-zahtijeva-velika-rekonstrukcija-vlade-otkrivamo-koji-ministri-bi-mogli-napustiti-banske-dvore
No svejedno budućnost Hrvatske je u socijalizmu a ne tzv desnom centru koji pušta masovno stranu radnu snagu iz neEU zemalja u državu.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/610667/plenkovic-pod-pritiskom-kolega-traze-se-smjene-od-premijera-se-zahtijeva-velika-rekonstrukcija-vlade-otkrivamo-koji-ministri-bi-mogli-napustiti-banske-dvore
No svejedno budućnost Hrvatske je u socijalizmu a ne tzv desnom centru koji pušta masovno stranu radnu snagu iz neEU zemalja u državu.
2014-04-11
epikur37 wrote:RayMabus wrote:
ali to ti je opet hdz
koji su doprinosi račanove i milanovićeve vlade u socijalnom (pretpostavljam da pri tom misliš i na ekonomski) smislu?
koliko se ja sjećam - potpuno ekonomsko i socijalno rasulo
Guest- Guest
RayMabus wrote:Izgleda da se sprema čistka
da socijalizam..
Guest- Guest
Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
Socijalistička država Hrvatska i sasvim lijepo to vidim na vlasti idućih 20 godina.
HDZ nema više šta ponudit desničarima dok socijalizam ima.
Socijalistička država Hrvatska i sasvim lijepo to vidim na vlasti idućih 20 godina.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
Doduše gledao sam blesavog Beru na TV kako je dava podršku cmizdravim kapitalistima o povečanju kvota uvoza.
catabbath-
2015-08-22
znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
a koji ti model socijalizma predlažeš? i kako taj model u hrvatsku može implementirati sdp?
Guest- Guest
Pa normalno da će im dat pa socijalisti su al sjebu svaku ekonomiju dakle nema radnih mjesta nema trpačine.catabbath wrote:RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
Doduše gledao sam blesavog Beru na TV kako je dava podršku cmizdravim kapitalistima o povečanju kvota uvoza.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:to ni ti, ni ja ne budemo doživjelimarcellus wrote:michaellcmacha wrote:Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godinaGnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma ne treba ih ubijati... to bi trebalo razmijeniti sa srbijom po sistemu svi Lovre za nijednog i nikog... nema to tko potući... to ni MM ne bi uspjeli riješiti...
nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
biće revolucije i ranije
a onda su najebali
ne bih se kladio
ne gledaj Hrvate
gledaj svijet, bit će rata, velikoga
Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.metilda wrote:znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
a koji ti model socijalizma predlažeš? i kako taj model u hrvatsku može implementirati sdp?
Oni su veći desničari od HDZa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.metilda wrote:znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
džizs .. pa koji model socijalizma? jugoslavenski, kineski? .. mislim da nas sdp može voditi samo u jugoslavenskom smjeru a znamo kako je završio jugoslavenski model socijalizma.. i misliš li da je kineski prihvatljiv za nas? i kako ga sdp može implementirati u hrvatskoj?
Guest- Guest
Pa jugoslavenski model. Fino gospodarski rast u minusu i nemaš problema s trpačinom.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.metilda wrote:znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
džizs .. pa koji model socijalizma? jugoslavenski, kineski? .. mislim da nas sdp može voditi samo u jugoslavenskom smjeru a znamo kako je završio jugoslavenski model socijalizma.. i misliš li da je kineski prihvatljiv za nas? i kako ga sdp može implementirati u hrvatskoj?
2014-04-11
marcellus wrote:michaellcmacha wrote:to ni ti, ni ja ne budemo doživjelimarcellus wrote:michaellcmacha wrote:Imuni su jer ih nema tko potući, mi smo to mogli riješiti tamo do 1998. Poslije je lijeva i desna ekipa zbrojila redove i jebaji ga, ošlo ukrivo... Sad je tako kako je idućih 150 godinaGnječ wrote:
nemoj mi reći da su tvoji đezbari iz hdz imuni na ampule.
biće revolucije i ranije
a onda su najebali
ne bih se kladio
ne gledaj Hrvate
gledaj svijet, bit će rata, velikoga
veliki rat velika nesreća
ali valjda i oni dolaze ciklično
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Pa jugoslavenski model. Fino gospodarski rast u minusu i nemaš problema s trpačinom.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.metilda wrote:znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..RayMabus wrote:Pa socijalizam zato šta kapitalizam je taj koji dovodi stranu radnu snagu. Socijalizam je bolji od kapitalizma.
nemam komentara :D
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Pa ne šalin se. Ozbiljno ti govorin. To je jedini način da se imigranti ode ne ukopaju.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa jugoslavenski model. Fino gospodarski rast u minusu i nemaš problema s trpačinom.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.metilda wrote:
znamo već da hdz nema što ponuditi ali da socijalizam..
2014-04-11
daj mi neki citat ili link koji pokazuje da će se sdp boriti protiv imigranata :DRayMabus wrote:Pa ne šalin se. Ozbiljno ti govorin. To je jedini način da se imigranti ode ne ukopaju.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa jugoslavenski model. Fino gospodarski rast u minusu i nemaš problema s trpačinom.metilda wrote:RayMabus wrote:
Pa socijalizam. Otjerat će investitore a samim time i njihovu radnu snagu iz uvoza.
Guest- Guest
Pa neće se borit protiv imigranata , socijalisti su no ne bbori se ni HDZ jer ih masovno uvozi kao radnu snagu no socijalisti sjebu svaku ekonomiju dakle nema novih radnih mjesta nema ni imigranata.metilda wrote:daj mi neki citat ili link koji pokazuje da će se sdp boriti protiv imigranata :DRayMabus wrote:Pa ne šalin se. Ozbiljno ti govorin. To je jedini način da se imigranti ode ne ukopaju.metilda wrote:RayMabus wrote:Pa jugoslavenski model. Fino gospodarski rast u minusu i nemaš problema s trpačinom.metilda wrote:
2014-04-11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Vijesti iz Čardaka: Ministar uprave Lovro Kuščević u radnom je posjetu Kini poradi razmijene iskustva na planu jačanja sinergije u izgradnji kapaciteta za razvoj poslovanja na lokalnoj i regionalnoj razini s trendovima u razvoju software poslovanja
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Sto tisuća protiv čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Neokrunjeni princ Čardaka!!!
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Sto tisuća protiv čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Page 7 of 11