Džihadisti jedu svinjetinu kako bi se bolje prikrili
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Džihadisti jedu svinjetinu kako bi se bolje prikrili
prije ce to kod vas. Ustvari, sto prije..pocelo odavno po Kosovu (i M) ;-Pdzango wrote:Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.Maggie19 wrote:jedna i druga caruju u Srbiji, tako da prava domovima ne moze biti nijedna druga ;-))dzango wrote:Slažem se ja da su Šiptari i Hrvati kičeraj, ali ne bih potcenjivao dubinu njihovih međusobnih osećanja.Maggie19 wrote:to ti je kao da usporedjujes narodnu muziku i turbo-folk..zna se gdje lezi stvarna vrijednost i tezina ;-)))dzango wrote:
Gde ćeš veće bliskosti, bliskosti i ljubavi od ove sa slike? Onaj jedan se već skinuo a ostali kriju srce radosnice cvikerima za sunce.
Umjesto da se ponosis, ti se sramis..ajde, da si ljut sto vam odnose pola teritorija malo po malo, razumjela bih :-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Spremaj odojak, dzani ;-))
Ja nisam obozavatelj, meni nesto drugo ;-D
Za dom spremno prase?Maggie19 wrote:Spremaj odojak, dzani ;-))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
za dvor(vrt) spremni moze..di ces unutra usred ljeta 8-))dzango wrote:Za dom spremno prase?Maggie19 wrote:Spremaj odojak, dzani ;-))
Ma to mu je politička orjentacija a ne budućnost, to jest način pripreme. Svejedno će završiti kao na Blajburgu.Maggie19 wrote:za dvor(vrt) spremni moze..di ces unutra usred ljeta 8-))dzango wrote:Za dom spremno prase?Maggie19 wrote:Spremaj odojak, dzani ;-))
2014-04-19
eh, sad ti s hrane na politiku, sa sadasnjosti na buducnost, s Kosova na Bleiburg..dzango wrote:Ma to mu je politička orjentacija a ne budućnost, to jest način pripreme. Svejedno će završiti kao na Blajburgu.Maggie19 wrote:za dvor(vrt) spremni moze..di ces unutra usred ljeta 8-))dzango wrote:Za dom spremno prase?Maggie19 wrote:Spremaj odojak, dzani ;-))
Dzaba si krecio, nema pomoci ;-)))
Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžosdzango wrote:Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.Maggie19 wrote:jedna i druga caruju u Srbiji, tako da prava domovima ne moze biti nijedna druga ;-))dzango wrote:Slažem se ja da su Šiptari i Hrvati kičeraj, ali ne bih potcenjivao dubinu njihovih međusobnih osećanja.Maggie19 wrote:to ti je kao da usporedjujes narodnu muziku i turbo-folk..zna se gdje lezi stvarna vrijednost i tezina ;-)))dzango wrote:
Gde ćeš veće bliskosti, bliskosti i ljubavi od ove sa slike? Onaj jedan se već skinuo a ostali kriju srce radosnice cvikerima za sunce.
Umjesto da se ponosis, ti se sramis..ajde, da si ljut sto vam odnose pola teritorija malo po malo, razumjela bih :-D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?Oh_Femder wrote:Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžosdzango wrote:Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.Maggie19 wrote:jedna i druga caruju u Srbiji, tako da prava domovima ne moze biti nijedna druga ;-))dzango wrote:Slažem se ja da su Šiptari i Hrvati kičeraj, ali ne bih potcenjivao dubinu njihovih međusobnih osećanja.Maggie19 wrote:
to ti je kao da usporedjujes narodnu muziku i turbo-folk..zna se gdje lezi stvarna vrijednost i tezina ;-)))
2014-04-19
Nemoj ti mene pod ostale, znas..nisam ni ja tebe spominjala tako.dzango wrote:Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?Oh_Femder wrote:Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžosdzango wrote:Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.Maggie19 wrote:jedna i druga caruju u Srbiji, tako da prava domovima ne moze biti nijedna druga ;-))dzango wrote:
Slažem se ja da su Šiptari i Hrvati kičeraj, ali ne bih potcenjivao dubinu njihovih međusobnih osećanja.
Cinjenica je da vi zivite u istoj drzavi s mozda i dva milijuna Albanaca, dok je njihov broj u RH neusporedivo manji.
Cak i kad ostanete bez Kosova, imat cete ih puno vise nego mi.
Sto je tu laz i kleveta :-D
Broj je manji ali je ljubav veća. Kakve veze ima ljubav sa brojevima i zašto ne izađete iz ormana već tu ljubav negirate?Maggie19 wrote:Nemoj ti mene pod ostale, znas..nisam ni ja tebe spominjala tako.dzango wrote:Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?Oh_Femder wrote:Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžosdzango wrote:Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.Maggie19 wrote:
jedna i druga caruju u Srbiji, tako da prava domovima ne moze biti nijedna druga ;-))
Cinjenica je da vi zivite u istoj drzavi s mozda i dva milijuna Albanaca, dok je njihov broj u RH neusporedivo manji.
2014-04-19
nitko nista ne negira ovdje, osim tebe. B-)dzango wrote:Broj je manji ali je ljubav veća. Kakve veze ima ljubav sa brojevima i zašto ne izađete iz ormana već tu ljubav negirate?Maggie19 wrote:Nemoj ti mene pod ostale, znas..nisam ni ja tebe spominjala tako.dzango wrote:Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?Oh_Femder wrote:Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžosdzango wrote:
Pravi Šiptar postaje pravi tek pored Hrvata, kao što vidimo na slikama, i u švajcarskim zatvorima. Zato vam i želim lepu zajedničku budućnost uz mnogo eksplozija ljubavi ili čega već drugog.
Pogledaj naslov i temu, pa ces vidjet da si ti odlutao.
Vi ste u vecem problemu. Em ih vise imate, em niste u ljubavi..;-D
Znaci, prestani negirati realnost i suoci se sa istinom ;-))
dzango wrote:Pre bih rekao 66 koza. Prva ljubav zaborava nema.mortal wrote:jebeš takav dzihad
Taj ce umjesto djevica traziti jato svinja
immortal-
2014-04-16
Danas ih ima, sutra ih nema. Sa potisnutim emocijama je znatno teže. Ajde prizaj da ti je Šaćiri "napet" pa da završimo raspravu jednoglasnim zaključkom.Maggie19 wrote:nitko nista ne negira ovdje, osim tebe. B-)dzango wrote:Broj je manji ali je ljubav veća. Kakve veze ima ljubav sa brojevima i zašto ne izađete iz ormana već tu ljubav negirate?Maggie19 wrote:Nemoj ti mene pod ostale, znas..nisam ni ja tebe spominjala tako.dzango wrote:Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?Oh_Femder wrote:
Jao, bre, ala si ti neki, kad te smeta da se ljudi vole Sigurno tebe mati tvoja nije volela da si taki namćoros nadrkadžos
2014-04-19
ne biste ni korijen brze iskorijenili 8-/dzango wrote:Danas ih ima, sutra ih nema. Sa potisnutim emocijama je znatno teže. Ajde prizaj da ti je Šaćiri "napet" pa da završimo raspravu jednoglasnim zaključkom.Maggie19 wrote:nitko nista ne negira ovdje, osim tebe. B-)dzango wrote:Broj je manji ali je ljubav veća. Kakve veze ima ljubav sa brojevima i zašto ne izađete iz ormana već tu ljubav negirate?Maggie19 wrote:Nemoj ti mene pod ostale, znas..nisam ni ja tebe spominjala tako.dzango wrote:
Može biti. Meni je interesantno kako se ti ljudi vole kada se vide a posle se nećkaju ovde na forumu. Šta ima loše u tome što se Šiptari i Hrvati vole kao najrođeniji i zašto to Megi i ostali negiraju?
Ili planiras iseljenje :-D
Nego, bas si ga nasao..kraj zgodnog Lovrena..
Ili prije Mandzukica..
B-))
Nego,
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kina tjera muslimane da u logorima jedu svinjetinu
» Turska ukida matematiku kako bi bolje poučila djecu vrijednostima džihada
» Orban je toliko ovisan o EU novcu da brže-bolje donosi nove zakone kako ga ne bi izgubio
» kako je ZG fakulteta pretvoren u bosansku prčiju kroz par desetljeća ahhahahaha (ovaj vlaški u SPlitu je bolje rangiran )
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Turska ukida matematiku kako bi bolje poučila djecu vrijednostima džihada
» Orban je toliko ovisan o EU novcu da brže-bolje donosi nove zakone kako ga ne bi izgubio
» kako je ZG fakulteta pretvoren u bosansku prčiju kroz par desetljeća ahhahahaha (ovaj vlaški u SPlitu je bolje rangiran )
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Page 2 of 2