Torcida presrela sezonskog radnika iz Trebinja u Dubrovniku i natjerala ga da napusti grad
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Torcida presrela sezonskog radnika iz Trebinja u Dubrovniku i natjerala ga da napusti grad
Ma odma' mirovina herojima ... oni ratuju za Hrvatsku protiv Srba ...
Oni se nadahnjuju svijetlim Maks and Company tradicijama.
Oj Nerevo teci niza stranu ...
Oni se nadahnjuju svijetlim Maks and Company tradicijama.
Oj Nerevo teci niza stranu ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Torcida presrela sezonskog radnika iz Trebinja u Dubrovniku i natjerala ga da napusti grad
..torcida ej zakon
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
NAjbolje da sastavite Vladu i Parlament od Torcide, BBBa, i ostalih takvih demokratskih grupacijavuksadinare wrote:..torcida ej zakon
Ionako su zaštićeni ko međedi i rade sta hoće. A idoli su im Maks Luburić i slični demokrati.
E države i sranja ... nije badava Ćiro Blažević onda rekao - pa ako se niko Torcidi ne usudi suprotstavit nek ide sve u pizdu materinu.
Još kad Markan izda novi album, pa krene na turneju po Croatiji ... ma to će bit spektakl
A trebali bi i popovi iskopat još koji leš pa ga nosat po Hrvatskoj da pametni Hrvati hodočaste lešu ... pa da upotpune doživljaj.
Last edited by Ringo10 on 13/6/2019, 08:36; edited 2 times in total
2015-09-24
tko se usudi suprostaviti kad su svi oni torcidaRingo10 wrote:NAjbolje da sastavite Vladu i Parlament od Torcide, BBBa, i ostalih takvih demokratskih grupacijavuksadinare wrote:..torcida ej zakon
Ionako su zasticeni ko medvjedi rade sta hoce. A idoli su im Lubiric i slicni.
E drzave i sranja ... nije badava Ciro Blazevic onda rekao - pa ako se niko Torcidi ne usudi suprotstavit nek ide sve u pizdu materinu.
2015-09-08
U prijevodu - svi su oni Maksovi obožavatelji.vuksadinare wrote:tko se usudi suprostaviti kad su svi oni torcidaRingo10 wrote:NAjbolje da sastavite Vladu i Parlament od Torcide, BBBa, i ostalih takvih demokratskih grupacijavuksadinare wrote:..torcida ej zakon
E drzave i sranja ... nije badava Ciro Blazevic onda rekao - pa ako se niko Torcidi ne usudi suprotstavit nek ide sve u pizdu materinu.
2015-09-24
kakav maks kakvi bakraci svi su oni obozavatelji đojeRingo10 wrote:U prijevodu - svi su oni Maksovi obožavatelji.vuksadinare wrote:tko se usudi suprostaviti kad su svi oni torcidaRingo10 wrote:NAjbolje da sastavite Vladu i Parlament od Torcide, BBBa, i ostalih takvih demokratskih grupacijavuksadinare wrote:..torcida ej zakon
2015-09-08
Lito je , vruće je , razmišljan oću li se ić kupat ( more mi je ispod kuće ) a ovi Ringo još baljezga o ustašama.
Srbe na vrbe. Tko in jebe mater. Nek dignu plaću svima. Sad izmišljaju da će dovodit radnu snagu iz Indije kad su sve iselili odavde ( cila istočna Europa ).
Srbe na vrbe. Tko in jebe mater. Nek dignu plaću svima. Sad izmišljaju da će dovodit radnu snagu iz Indije kad su sve iselili odavde ( cila istočna Europa ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ringo od borbe nije odustao od '45-teRayMabus wrote:Lito je , vruće je , razmišljan oću li se ić kupat ( more mi je ispod kuće ) a ovi Ringo još baljezga o ustašama.
2015-09-08
A on je još na Sutsjeci.vuksadinare wrote:ringo od borbe nije odustao od '45-teRayMabus wrote:Lito je , vruće je , razmišljan oću li se ić kupat ( more mi je ispod kuće ) a ovi Ringo još baljezga o ustašama.
2014-04-11
Usijane glave uvrijeđene kolinim prozivanjem da su orijuna. Uglavnom dok se ne pojavi neki alfa mužjak među njima sa zrno soli u glavi i ne porazbija par tih usijanih glava nema kruha...Ringo10 wrote:U prijevodu - svi su oni Maksovi obožavatelji.vuksadinare wrote:tko se usudi suprostaviti kad su svi oni torcidaRingo10 wrote:NAjbolje da sastavite Vladu i Parlament od Torcide, BBBa, i ostalih takvih demokratskih grupacijavuksadinare wrote:..torcida ej zakon
Lin san za popizdit. Mora bi se šišat , pada mi kosa priko očiju a ovo upeklo sunce prži mi se ispod glave a ne radin ništa , doslovmo već tri godine ležin na kauču , ne izlazin iz kuće uopće , samo kad moran nešto.
A stvarno san lin čovik. Kad ja to sam sebi to kažen onda znaš koliko san lin. Ko ono prase se izvalilo na kauč i tako već tri godine i baš me boli kurac , baš mi odlično tako dok čitan kako in fali radne snage u državi.
Iden popit još jednu kavu i pogledat još koju epizodu zombija i onda iden leć i prispavat ovi dan jer ja liti samo zaminin noć za dan jer je noću ugodno a po danu nemoš živit od vrućine
Tako san ti ja deset godina na pumpi , daj mi samo radit noćne liti , po danu spavaš a po noći dernek na poslu. Uživaš.
A stvarno san lin čovik. Kad ja to sam sebi to kažen onda znaš koliko san lin. Ko ono prase se izvalilo na kauč i tako već tri godine i baš me boli kurac , baš mi odlično tako dok čitan kako in fali radne snage u državi.
Iden popit još jednu kavu i pogledat još koju epizodu zombija i onda iden leć i prispavat ovi dan jer ja liti samo zaminin noć za dan jer je noću ugodno a po danu nemoš živit od vrućine
Tako san ti ja deset godina na pumpi , daj mi samo radit noćne liti , po danu spavaš a po noći dernek na poslu. Uživaš.
2014-04-11
Balkanska govna od političara i poslodavaca. Političari gledaju kako će te šta više oderat na porezima a poslodavci kako će te šta manje platit....i ode raja u Njemačku.
I sad tu jadne Srbe dovode među nas da ih mi naprokidamo.
I sad tu jadne Srbe dovode među nas da ih mi naprokidamo.
2014-04-11
Sad su se oni navili kako će oni dovest radnike iz Nepala ovamo. Ja to već vidin kako to izgleda : platit će in put , iskoristi ih ionda noga u guzicu i ovi neće imat para za vratit se doma nit za išta pa će njih dvadeset živit u jednom stanu
A za godinu i po dana parlamentarni izbori a Plenkovic je već gotov a u Italiji i Francuskoj brajo moj desnica jaše a oni tu glume neke uspiješne političare ( vođe ) i kapitaliste ( privrednike ).
A ono raspad sistema diljem Europe kroz godinu dvije.
A za godinu i po dana parlamentarni izbori a Plenkovic je već gotov a u Italiji i Francuskoj brajo moj desnica jaše a oni tu glume neke uspiješne političare ( vođe ) i kapitaliste ( privrednike ).
A ono raspad sistema diljem Europe kroz godinu dvije.
2014-04-11
To je sve ova Merkelica zasrala. Nemaš radnu snagu ? Fali in po miljona radnika svake godine. Pa otvori tvornicu u Srbiji , Bangladešu i di je ima. Ne ona će jaku Njemačku. Ta ćeš ti kozo jedna obična. Natrpala Evropu Sudancima.
2014-04-11
Torcida djeluje.
Da su nam politicari kao Torcida na bi imali stoti dio problema koji imamo
Da su nam politicari kao Torcida na bi imali stoti dio problema koji imamo
2014-04-16
Inace malo mi je cudno da bas eto ovi znaju da je to srbin ili srbi...ono setas ulicom i vidis covjeka i velis ti si srbin i onda ga istamburas i gle ovaj stvarno srbin..nema sanse..ovog lika ej netko cinkao kao i ove...a cinkat(i) ih moze/mogu samo oni koji rade sa tim srbima a sami su pripadnici torcide,gazde(sto sumnjam) ili jednostavno lik(ovi) su (pre)smioni i necim su dali do znanja da su to oni...cisto sumnjam da netko moze znati tko si i sto si ako pametno se ne izlazes
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Radnici iz Trebinja se zaposljavaju u Dubrovniku
» Lijepa priča nedjeljom: Braniteljska zadruga "Donji grad" iz Osijeka zapošljava desetak radnika
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Trgovinski rat Čapljine i Trebinja
» Lijepa priča nedjeljom: Braniteljska zadruga "Donji grad" iz Osijeka zapošljava desetak radnika
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Trgovinski rat Čapljine i Trebinja
Page 4 of 4