ZF- otvorio fabriku u srbiji-pancevu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ZF- otvorio fabriku u srbiji-pancevu
veber wrote:općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.dzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
koliko struje troši jedan robot?
Guest- Guest
[quote="veber"]
ZF proizvodi el.motore
za auto ind.
recomo volvo i td.
samo neka otvaraju
općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.[/quotdzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
ZF proizvodi el.motore
za auto ind.
recomo volvo i td.
samo neka otvaraju
Guest- Guest
Gnječ wrote:veber wrote:općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.dzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
Robot radi na baterije, glupane.
Znam to vrlo dobro, je ja sam nekad imao jednoga.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:veber wrote:općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.dzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
Robot radi na baterije, glupane.
Znam to vrlo dobro, je ja sam nekad imao jednoga.
pa i da radi na baterije i te baterije moraš punit strujom jebote.
Guest- Guest
mislim koliko troši moj auto? ne kao svetojev, doduše sa službenom sam astrom pa ne bilivim koliko malo troši.Gnječ wrote:veber wrote:općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.dzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
roboti se gledaju po kilaži, sada smo u ad plastik instalirali liniju za branike to su svi do 15ak kila, ne lovi me za tipkovnicu. u biti robot sam po sebi troši malo struje, veći su potrošači komprimiranog zraka i s obzirom na gibanje sam ruke svi ti spojevi propuštaju. zato se sve više ide na servo ili koračne motore jer je i održavanje jeftinije.
problem komprimiranog zraka su kompresorske stanice gdje s vremenom dođe do kondenziranja, a u slučaju kao u ad plastik dođe i do kontaminacije s bojom, primerom i razrjeđivačem, tako da je održavanje dosta skupo.
2014-12-30
veber wrote:mislim koliko troši moj auto? ne kao svetojev, doduše sa službenom sam astrom pa ne bilivim koliko malo troši.Gnječ wrote:veber wrote:općenito nemam nikaj protiv srba, ali pazi paradoks da netko zatvori tvornicu u kini i otvori ju u srbiji jer mu je radna snaga jeftinija....i onda ovaj bulazni. moja firma je sada u ad plastik instalrala cijelu jednu liniju robota jer su roboti jeftiniji od ljudi. i onda ovaj pižon bulazni, sve to mogu roboti raditi, samo je u srbiji robot ipak skuplji od 10ak šljakera.dzango wrote:Misliš kao što ti duvaš Vučićiju? Neka duvaju kome hoće jer za bolje nisu sve dok glasaju za naprednjačke psihopate i lopove.pizzon wrote:najbolje da duvaju
ruskim popovima
roboti se gledaju po kilaži, sada smo u ad plastik instalirali liniju za branike to su svi do 15ak kila, ne lovi me za tipkovnicu. u biti robot sam po sebi troši malo struje, veći su potrošači komprimiranog zraka i s obzirom na gibanje sam ruke svi ti spojevi propuštaju. zato se sve više ide na servo ili koračne motore jer je i održavanje jeftinije.
problem komprimiranog zraka su kompresorske stanice gdje s vremenom dođe do kondenziranja, a u slučaju kao u ad plastik dođe i do kontaminacije s bojom, primerom i razrjeđivačem, tako da je održavanje dosta skupo.
Fanuc Robot, the M-900iA, equipped with an R-30iB controller requires an industrial 3 phase outlet which can supply 18kVA. This translates to a current consumption of 25.981 Amperes at 400V supply voltage.
Guest- Guest
Do sada se nisam sreo s monofaznim. Vidio sam istosmjerne na 48 ili 52 V nisam siguran, ali to su u principu medicinski. Većina robotike kao pogon koristi kombinaciju zrak struja. Najnoviji obradni centri nemaju klasično vođenje već su na elektromagnetskom polju. Prednost da nema habanja i velike brzine, mane da nemre puno uzet.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TITO Diktator otvorio fabriku Kyungshin Cable u Smederevskoj Palanci
» BAT seli fabriku iz Hrvatske?
» Volkswagen gradi fabriku u Alžiru
» MTU- otvara fabriku u Srbiji ( n.pazova )
» Koenig Metall otvara fabriku u Ivanjici
» BAT seli fabriku iz Hrvatske?
» Volkswagen gradi fabriku u Alžiru
» MTU- otvara fabriku u Srbiji ( n.pazova )
» Koenig Metall otvara fabriku u Ivanjici
Page 2 of 2