ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Torcida komentirala napad na Srbe na Braču

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Torcida komentirala napad na Srbe na Braču - Page 2 Empty Re: Torcida komentirala napad na Srbe na Braču

Post by catabbath 11/6/2019, 12:47

Trebalo bi donijeti zakon da ih veterinar treba uspavati

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Torcida komentirala napad na Srbe na Braču - Page 2 Empty Re: Torcida komentirala napad na Srbe na Braču

Post by veber 11/6/2019, 12:51

treba kao u britaniji i ako je gospođa tacher napravila.

zatukla ih, poslala u zatvor i onda ih opet poslala u zatvor.

s djetetom odem na rukometnu utakmicu, zanima ju nogomet ali mogu ju otpeljat na vrapče-zaprešić ili pod bojnom spremom ići.

te sve skupine bi mlatio dok ne bi počeli pišat zlato.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 11/6/2019, 14:33

veber wrote:treba kao u britaniji i ako je gospođa tacher napravila.

s djetetom odem na rukometnu utakmicu, zanima ju nogomet ali mogu ju otpeljat na vrapče-zaprešić ili pod bojnom spremom ići.

pa ne može se više nitko kretati gradom kada ta smeća imaju utakmicu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 11/6/2019, 14:34

catabbath wrote:Trebalo bi donijeti zakon da ih veterinar treba uspavati
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/6/2019, 14:35

veber wrote:treba kao u britaniji i ako je gospođa tacher napravila.

Slažem se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 14:37

pa nisu svi clanovi navijackih grupa smeca..znam lika iz torcide koji je 3 godina na fer-u,odlican student ali redovoto ide sa torcidom i na gostovanja..nije torcida ili bbb grupa od sto ljudi vec od nekoliko tisuca i vise...znam oduvijek da vecina navijaca tih grupa se kloni tuca,nasilja...u svakoj navijackoj grupi postoji podgrupa navijaca ili 'navijaca' kojima je jedini cilj stvarati nerede,pizdarije jer tako rastu u ocima drugih navijaca i time njima 'rejting' raste a i iz takvih se regrutiraju vođe navijackih grupa...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 14:42

i nisu isti danasnja torcida,bbb,grobari,delije kao oni od prije dvadeset,trideset godina...kada su se grupe bas furale na naviajcki đir i ako je bilo tuca to su bile međunavijacke tuce..nisi mogao nigdje procitatai da su tada napadani obicni građani i slicno...takav problem je nastao ili poceo od prije petnaestak godina..kada su razne bitange iz krim miljea ili bas ono problemi skuzili da im se lakse skriti među navijacke grupe i tu pronaci zastitu i dalje ciniti nedjela koja imaju najmanje veze sa navijanjem i navijastvom...ali eto zastita u masi im dobro dođe...plus sto rade i 'biznis' među navijacima na racun stvarnih šefova krim miljea koji ka'k ti nemaju veze sa navijacima i sjede u finim restoranima,uredima i dirigiraju ovima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 14:46

imate..primjer grobare koji se mlate međusobno za racun krim miljea da određena podgrupa preuzme od druge podgrupe.primat u grupi najvise zbog trzista narkotika i ostalih kriminalnih nedjela..slicno je i kdo drugih grupa delija,bbb-a...a evom izgleda pojavilo se poslejdnjih godina to i među torcidom..koja se najduze opirala tome ali nije oduprla...dokaz tome je ona grupa kriminalaca iz splita koja je isla pomoci 'kolegama' iz neke podgrupe grobara u obracunu sa drugom podgrupom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 11/6/2019, 14:49

vuksadinare wrote:i nisu isti danasnja torcida,bbb,grobari,delije kao oni od prije dvadeset,trideset godina...kada su se grupe bas furale na naviajcki đir i ako je bilo tuca to su bile međunavijacke tuce..nisi mogao nigdje procitatai da su tada napadani obicni građani i slicno...takav problem je nastao ili poceo od prije petnaestak godina..kada su razne bitange iz krim miljea ili bas ono problemi skuzili da im se lakse skriti među navijacke grupe i tu pronaci zastitu i dalje ciniti nedjela koja imaju najmanje veze sa navijanjem i navijastvom...ali eto zastita u masi im dobro dođe...plus sto rade i 'biznis' među navijacima na racun stvarnih šefova krim miljea koji ka'k ti nemaju veze sa navijacima i sjede u finim restoranima,uredima i dirigiraju ovima
ali intenzivirao se zadnjih par, al ja ne znam gdje je zapelo, jesu jači od države ili šta...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/6/2019, 14:49

vuksadinare wrote:imate..primjer grobare koji se mlate međusobno za racun krim miljea da određena podgrupa preuzme od druge podgrupe.primat u grupi najvise zbog trzista narkotika i ostalih kriminalnih nedjela..slicno je i kdo drugih grupa delija,bbb-a...a evom izgleda pojavilo se poslejdnjih godina to i među torcidom..koja se najduze opirala tome ali nije oduprla...dokaz tome je ona grupa kriminalaca iz splita koja je isla pomoci 'kolegama' iz neke podgrupe grobara u obracunu sa drugom podgrupom

Vučko, ne govori o stvarima u koje se ne razumeš molim te.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 14:52

kaya wrote:
vuksadinare wrote:i nisu isti danasnja torcida,bbb,grobari,delije kao oni od prije dvadeset,trideset godina...kada su se grupe bas furale na naviajcki đir i ako je bilo tuca to su bile međunavijacke tuce..nisi mogao nigdje procitatai da su tada napadani obicni građani i slicno...takav problem je nastao ili poceo od prije petnaestak godina..kada su razne bitange iz krim miljea ili bas ono problemi skuzili da im se lakse skriti među navijacke grupe i tu pronaci zastitu i dalje ciniti nedjela koja imaju najmanje veze sa navijanjem i navijastvom...ali eto zastita u masi im dobro dođe...plus sto rade i 'biznis' među navijacima na racun stvarnih šefova krim miljea koji ka'k ti nemaju veze sa navijacima i sjede u finim restoranima,uredima i dirigiraju ovima
ali intenzivirao se zadnjih par, al ja ne znam gdje je zapelo, jesu jači od države ili šta...
pa budimo posteni takvo stanje u navijackim grupama odgovara i dijelu politike koja sve to dipusta ili blago reagira reda radi..po principu bolej da se mlate međusobno ili druge diraju nego da se okrenu protiv njih..reagirat ce tek onda kad se okrenu protiv politicara...to za sada nije slucaj a nece biti jos tako brzo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 11/6/2019, 14:52

vuče sve si ti to lijepo objasnio ali opet ostaje samo jedno rješenje:pendrek,ključ i na kraju rehabilitacijska lopata.Sve ostalo kao i te licemjerne osude onih koji bi trebali i jedini mogli urigirati je licemjerno i glupo.Pravi huligan jedino prepozna pendrek.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by kaya 11/6/2019, 14:54

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
pa budimo posteni takvo stanje u navijackim grupama odgovara i dijelu politike koja sve to dipusta ili blago reagira reda radi..po principu bolej da se mlate međusobno ili druge diraju nego da se okrenu protiv njih..reagirat ce tek onda kad se okrenu protiv politicara...to za sada nije slucaj a nece biti jos tako brzo
pa kažem, na njih očito država blagonaklono gleda, dok mlate radnike, turiste i slučajne prolaznike.
umjesto da im izbiju bubrege i mozak i bace ga u zatvor, pa da vidim sljedeće tko će..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 14:55

Serbia Strong wrote:
vuksadinare wrote:imate..primjer grobare koji se mlate međusobno za racun krim miljea da određena podgrupa preuzme od druge podgrupe.primat u grupi najvise zbog trzista narkotika i ostalih kriminalnih nedjela..slicno je i kdo drugih grupa delija,bbb-a...a evom izgleda pojavilo se poslejdnjih godina to i među torcidom..koja se najduze opirala tome ali nije oduprla...dokaz tome je ona grupa kriminalaca iz splita koja je isla pomoci 'kolegama' iz neke podgrupe grobara u obracunu sa drugom podgrupom

Vučko, ne govori o stvarima u koje se ne razumeš molim te.
a sto nije tako?...pa to se javno zna a znas i sam..ili stitis to i odobravas...davno je nestala prava navijacka scena u grupama...kada je bio jedini cilj bodrenje svog kluba i ajmo rec obracun sa protivnickim grupama kada dođu u goste druge grupe ili na gostujucem terenu..danas u naviajckim grupama imas svega..naravno imas dijelom i onih navijaca koji su navijaci..ali bogami i mracnog polusvijeta..nekad vođe grupa imale su lovu za pivu,sendvic,svercali se kad su isli na gostovanja kao i vecina drugih navijaca danas sefovi grupa voze bembure,merđane,sjede sa politicarima,vodstvom klubova..a nekad su vođe takvima jebali majke ako nisu radili dobro za klub
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 15:05

evo danas ti ne mozes vidjeti šoru među navijackim grupama a da rade najvecim dijelom sake,noge..danas rade antenske palice,baklje,letve...bez toga nista od šore..ko neke paravojne formacije...istina i prije se znalo koristiti 'oruzje' tipa flaše,stolice,letva..ali samo u slucaju ako npr..njih sto napadne dvadeset ovih pa jbg ovi prisiljeni da koriste i dodatna sredstva za obranu jer su u manjini...ali mahom se radilo o fer šorama sa rukama i nogama..ako protivnik padne mahom su ga pustili da lezi i nitko ga nije cipelario..danas te obavezno nastave tuci kad si vec pao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 11/6/2019, 15:11

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
pa kažem, na njih očito država blagonaklono gleda, dok mlate radnike, turiste i slučajne prolaznike.
umjesto da im izbiju bubrege i mozak i bace ga u zatvor, pa da vidim sljedeće tko će..
nekad je tako bilo pa je bio i nekakav red a sad sedamnaestogodišnjak pljuje policajca na utakmici jer zna da mu ovaj ništa ne smije,dobije otkaz.Prijatelj interventni mi pričao,priveli su neke,ovi ih pljuju i jebu im majku a oni ne smiju ništa.A onda dođe po huligana mama na policijsku i gledaju kroz prozor kako ga na izlazu mlati kišobranom po glavi i u glas vele jebem ti i poso i našu demokraciju.
Bojsi se u švicarskoj pentrali po ogradama i nekim mrežama ko pauci i došli švicarski policajci pa ih pošpricali nekim pantekanom valjda protiv zlatica :D i sva gamad popadala dolje.I plaću da kakva je to demokracija gdje idu na njih bojnim otrovima,ma da,nego će im perom po guzici.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 15:19

eto ja sam npr.vise na nagovor starog prijatelja otisao valjda nakon petnaest godina na sjever poljuda prije nekoliko godina..a radilo s eo pocetku sezone i jso je bilo ljeto pa eto bio dolje u splitu nekoliko dana..i veli frend ajmo na utakmicu da izgubimo vrijeme...ok velim ja..ionak nisam bio dosta dugo na utakmicama na poljudu..misleci d aidemo na istok..kad on vadi dvije karte za sjever veli ajmo na sjever nismo bili dugo..a sto ces..kad ej vec kupio karte...mi vec takoreci navijacki dedeki...nađemo se na sjeveru gdje je prosjek godina cca 19,20...i sad tako poceli mi iz zanimanja pratiti likove danasnje torcide...majko moja koga sam sve vidio..likovi nabildani,izbrijane mahom glave,misicavi,tetovirani...obuceni po posljednoj modi..dobro vecina navijaca je bila obicni svijet..ali ti su bili upecatljivi...i oni se popeli na štangu u naviajckom zarggonu oni kojivode navijanje..dok ostatak iz te ekipe je nesto uredovao po tribini,unoseci se u face drugih navijaca..prijeteci...dobro nas dvojica smo se smjestili na sjeverozapadu tik uz zapad..jer vecina je bila koncntrirana po sredini sjeverne tribine ili malo prema sjeveroistoku..nakon zavrsetka utakmice izlazimo mi sa sjeverne tribine i zamjecujemo te likove nabildane,celavce,tetovirane,fino obucene kako ulaze u pristojne automobile bmw,toyote,audije...a neki odose i u klupske prostorije...dok vecina obicnih pripadnika torcide cipel cug na zidic na pivu ili u kafice...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/6/2019, 15:28

Jebote sjecam se dok sam bio aktivni clan torcide za vrijeme juge jedan od vođa torcide rambo iz sv.kaje dolazi do mene i jos nekoliko nas u vlaku kad smo usli u vnkovcima u vlak koji ej dosao iz splita i pita nas..'momci imate koji dinar da skupimo za lozu'...pazi malo lik jedan od vođa torcide..kad smo rekli da smo i mi svorc i svrecamo s eu vlakovima...taj rambo skupi pare od drugih i nama kupi sendvice i pivu i sebi i jos nekima lozu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics