Srpski sezonski radnici najtraženiji
Page 1 of 1
Srpski sezonski radnici najtraženiji
Srpski sezonski radnici najtraženiji: 'Za 4 mjeseca na Hvaru zaradim 7000 eura'
Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost, kaže Ljubiša Žakić.
Prema pisanju Blica, radnici iz Srbije trenutačno su najtraženiji na ovim prostorima te je zato plaća u Srbiji porasla sa 120 kuna dnevno na 240 kuna.
– Trenutačno su nam potrebni radnici za košenje trave, voženje traktora, u skladištima nedostaje ljudi i onih koji će upravljati viljuškarima. Podigli smo dnevnice za berače, ali radnicima je opet bolje da idu u Njemačku ili Hrvatsku, gdje se bolje zarađuje, pa ih je sve manje. Preko zadruga pokušavamo doći do radne snage iz grada jer na selu više nema nikoga – ispričao je za Blic Ljubiša Žakić.
– Za četiri mjeseca na Hvaru zaradim 7000 eura. Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost – dodaje.
https://www.vecernji.hr/vijesti/srpski-sezonski-radnici-najtrazeniji-za-4-mjeseca-na-hvaru-zaradim-7000-eura-1324945?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1324945&utm_campaign=FB+page+statusi&fbclid=IwAR3urYtUl6d8HmnH5EGfLBQzkMkVC_Rfp4yM80hugKhQTDjL-6KZRZsZW1g
......................
važno da su bijelci i kršćani
Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost, kaže Ljubiša Žakić.
Prema pisanju Blica, radnici iz Srbije trenutačno su najtraženiji na ovim prostorima te je zato plaća u Srbiji porasla sa 120 kuna dnevno na 240 kuna.
– Trenutačno su nam potrebni radnici za košenje trave, voženje traktora, u skladištima nedostaje ljudi i onih koji će upravljati viljuškarima. Podigli smo dnevnice za berače, ali radnicima je opet bolje da idu u Njemačku ili Hrvatsku, gdje se bolje zarađuje, pa ih je sve manje. Preko zadruga pokušavamo doći do radne snage iz grada jer na selu više nema nikoga – ispričao je za Blic Ljubiša Žakić.
– Za četiri mjeseca na Hvaru zaradim 7000 eura. Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost – dodaje.
https://www.vecernji.hr/vijesti/srpski-sezonski-radnici-najtrazeniji-za-4-mjeseca-na-hvaru-zaradim-7000-eura-1324945?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1324945&utm_campaign=FB+page+statusi&fbclid=IwAR3urYtUl6d8HmnH5EGfLBQzkMkVC_Rfp4yM80hugKhQTDjL-6KZRZsZW1g
......................
važno da su bijelci i kršćani
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Srpski sezonski radnici najtraženiji
epikur37 wrote:– Za četiri mjeseca na Hvaru zaradim 7000 eura. Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost – dodaje.
Krasno ste si vi to smislili! Em dođu kod nas na more, em si zarade!
Smradovi četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
vole doć zaradit na nama, pa da ih i ubiješ :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa ništa čudno kad nema jezične barijere i blizu su ,...samo moraju pazit da ne lunjaju po diskotekama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da su ovo lito hit u Dalmaciji. Torcida na aparatima.
Najtrazeniji?
Ako izvuku zivu glavu, mogu da slave?
Ako izvuku zivu glavu, mogu da slave?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
proći će malo lošije nego iza oluje, nema besplatno sokova i sendviča
al jebiga, dobit će plaću za ta 3 mjeseca kao da im je Adem Vuchiqi cijelu godinu dao onih 500 eura
al jebiga, dobit će plaću za ta 3 mjeseca kao da im je Adem Vuchiqi cijelu godinu dao onih 500 eura
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ako su potribni vozači traktora, unda se zno di će ih se nojti
2014-04-16
Šta je problem i nama jer dok su god njima niske plaće ovi će ih dovlačit ovamo samo da u Hrvatskoj ne dignu plaće.ljubo1212 wrote:proći će malo lošije nego iza oluje, nema besplatno sokova i sendviča
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još će tebi tribat vrimena da postaneš pravi Hrvat. Da se trudiš - jesi, za pohvalu...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:– Za četiri mjeseca na Hvaru zaradim 7000 eura. Zadovoljan sam i imam dobro iskustvo s poslodavcima. Zarada mi u Srbiji nije loša, ali želim se osigurati za budućnost – dodaje.
Krasno ste si vi to smislili! Em dođu kod nas na more, em si zarade!
Smradovi četnički!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Komšije dobrodošli na zapad
2014-04-15
Similar topics
» SRPSKI RADNICI PRETUČENI U RUSIJI:
» SRPSKI RADNICI U SLOVAČKOJ KAO U LOGORU Novinar razotkrio MRAČNU ISTINU u fabrici "Samsunga"
» Srpski radnici dobili batine kada su pitali za platu: Radili na crno na građevini u Beču, gazda ih terao i da kradu
» Sezonski vlak za sezonsku ( robovsku ) radnu snagu
» Najtraženiji pojmovi na google-u u Hrvatskoj
» SRPSKI RADNICI U SLOVAČKOJ KAO U LOGORU Novinar razotkrio MRAČNU ISTINU u fabrici "Samsunga"
» Srpski radnici dobili batine kada su pitali za platu: Radili na crno na građevini u Beču, gazda ih terao i da kradu
» Sezonski vlak za sezonsku ( robovsku ) radnu snagu
» Najtraženiji pojmovi na google-u u Hrvatskoj
Page 1 of 1