"Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo"
red wolf wrote:A vlast šuti...hahahahahahahahaha...Potpuno nebitno...U budućnosti, ne tako dalekoj, neće više biti država...hahahahahahahahahahahahahaha
Da ne bude zabune, zemljovid je objavio ured koji se nalazi u sastavu kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana. Dakle, riječ je o uredu koji projicira i objavljuje stavove premijera.
Orbanovo svojatanje četvrtine Hrvatske pomalo je prošlo ispod radara. Možda je tome razlog i činjenica što je Viktor Orban jedna od ikona hrvatske desnice. Desnice koja sada šuti.
No, što je još važnije, šute i ključni ljudi države. O mađarskom svojatanju dijelova Hrvatske na službenom kanalu vlade nisu se oglasili ni predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ni premijer Andrej Kenwood Kenon.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.red wolf wrote:I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...RayMabus wrote:Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.red wolf wrote:Kreće obrnuti proces...Nikad nismo bili bliže ujedinjenoj Europi i Europskoj državi...RayMabus wrote:Bit će samo se mi netribamo s tim zamarat kad su Mađari u pitanju jer nit imamo veliku mađarsku manjinu u državi nit išta od toga a tribamo im kao geopolitički saveznik. Šta više bude jačala desnica u Njemačkoj tako će i ova u Mađarskoj , zakon spojenih posuda.vuksadinare wrote:Bice tu jebene frke...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ccccc...Nisi me razumio...Sve O.K.RayMabus wrote:Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.red wolf wrote:I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...RayMabus wrote:Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.red wolf wrote:Kreće obrnuti proces...Nikad nismo bili bliže ujedinjenoj Europi i Europskoj državi...RayMabus wrote:
Bit će samo se mi netribamo s tim zamarat kad su Mađari u pitanju jer nit imamo veliku mađarsku manjinu u državi nit išta od toga a tribamo im kao geopolitički saveznik. Šta više bude jačala desnica u Njemačkoj tako će i ova u Mađarskoj , zakon spojenih posuda.
red wolf-
2016-02-10
Pa kad si apstraktan. Ja pričan vremenski o događajima u idućih deset do dvadeset godina a ne šta će biti na kraju krajeva za pedeset godina kad nitko od nas neće biti živ ( u smislu ove inkarnacije )red wolf wrote:Ccccc...Nisi me razumio...Sve O.K.RayMabus wrote:Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.red wolf wrote:I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...RayMabus wrote:Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.red wolf wrote:
Kreće obrnuti proces...Nikad nismo bili bliže ujedinjenoj Europi i Europskoj državi...
2014-04-11
Nisam išao toliko daleko...RayMabus wrote:Pa kad si apstraktan. Ja pričan vremenski o događajima u idućih deset do dvadeset godina a ne šta će biti na kraju krajeva za pedeset godina kad nitko od nas neće biti živ ( u smislu ove inkarnacije )red wolf wrote:Ccccc...Nisi me razumio...Sve O.K.RayMabus wrote:Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.red wolf wrote:I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...RayMabus wrote:
Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.
red wolf-
2016-02-10
Jesi jer tek za pedeset godina ovamo stiže Galaktička federacija. U međuvremenu je treći svijetski rat i to je ono šta ljude sad zanima ; Šta će biti sutra ?red wolf wrote:Nisam išao toliko daleko...RayMabus wrote:Pa kad si apstraktan. Ja pričan vremenski o događajima u idućih deset do dvadeset godina a ne šta će biti na kraju krajeva za pedeset godina kad nitko od nas neće biti živ ( u smislu ove inkarnacije )red wolf wrote:Ccccc...Nisi me razumio...Sve O.K.RayMabus wrote:Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.red wolf wrote:
I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...
2014-04-11
Uglavnom vratimo se na temu. Ukratko jačanje desnice u Njemačkoj = Mađari sve luđi. Ispod je balkanska ruta i mi smo u kaosu. Mađari će ić na neku suradnju s Nijemcima ( čitaj Austrija ) dakle zapadne granice mirne i onda će tražit autonomiju za Mađare u Rumunjskij i eto velikih tenzija.
Šou program.
Šou program.
2014-04-11
Šta se tiče Hrvatske , niti ima neke velike Mađarske manjine ovdje nit išta i tribamo im kao saveznik jer Rusija ima plin a ima i Rumunjska no s Rumunjima neće biti na ti i upravo zato LNG terminal u Hrvatskoj im daje energetsku neovisnost i saveznika da se mogu upustiti i u neke žešće manerve ako Rumunji nedaju autonomiju Mađarima u Rumunjskoj.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Grčki general slanje S-300 Ukrajini neprihvatljivo
» EU (izravno iz Uskoplja!) : Neprihvatljivo je nasilje prema migrantima
» Arhitekti o Bandićevom planu za "Manhattan u Zagrebu": To je neprihvatljivo
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
» Grčki general slanje S-300 Ukrajini neprihvatljivo
» EU (izravno iz Uskoplja!) : Neprihvatljivo je nasilje prema migrantima
» Arhitekti o Bandićevom planu za "Manhattan u Zagrebu": To je neprihvatljivo
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
Page 2 of 2