ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

"Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo" - Page 2 Empty Re: "Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo"

Post by debotoijusto 9/6/2019, 20:29

red wolf wrote:A vlast šuti...hahahahahahahahaha...Potpuno nebitno...U budućnosti, ne tako dalekoj, neće više biti država...hahahahahahahahahahahahahaha
Da ne bude zabune, zemljovid je objavio ured koji se nalazi u sastavu kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana. Dakle, riječ je o uredu koji projicira i objavljuje stavove premijera.
Orbanovo svojatanje četvrtine Hrvatske pomalo je prošlo ispod radara. Možda je tome razlog i činjenica što je Viktor Orban jedna od ikona hrvatske desnice. Desnice koja sada šuti.
No, što je još važnije, šute i ključni ljudi države. O mađarskom svojatanju dijelova Hrvatske na službenom kanalu vlade nisu se oglasili ni predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ni premijer Andrej Kenwood Kenon.

:coffee

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

"Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo" - Page 2 Empty Re: "Svojatanje hrvatskih zemalja neprihvatljivo"

Post by RayMabus 9/6/2019, 20:32

red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:Bice tu jebene frke...
Bit će samo se mi netribamo s tim zamarat kad su Mađari u pitanju jer nit imamo veliku mađarsku manjinu u državi nit išta od toga a tribamo im kao geopolitički saveznik. Šta više bude jačala desnica u Njemačkoj tako će i ova u Mađarskoj , zakon spojenih posuda.
Kreće obrnuti proces...Nikad nismo bili bliže ujedinjenoj Europi i Europskoj državi...
Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.
I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...
Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 9/6/2019, 20:40

RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
Bit će samo se mi netribamo s tim zamarat kad su Mađari u pitanju jer nit imamo veliku mađarsku manjinu u državi nit išta od toga a tribamo im kao geopolitički saveznik. Šta više bude jačala desnica u Njemačkoj tako će i ova u Mađarskoj , zakon spojenih posuda.
Kreće obrnuti proces...Nikad nismo bili bliže ujedinjenoj Europi i Europskoj državi...
Za evropsku državu su bitni odnosi Francuske i Njemačke. Ako na to misliš onda da jer neće ratovat jedni protiv drugih ko u prošlosti.
I na to sam mislio, ali samo djelomično...Riječ je o procesima koji traju više od 500 godina...
Dobro al to ti ne minja ono šta san napisa o zakonu spojenih desnica. Stvar je u tome da neće bit liberali na vlasti u zapadnoj Europi a onda ovo istočna Europa diže se nacionalizam. O tome se radi.
Ccccc...Nisi me razumio...Sve O.K.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/6/2019, 20:49

red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
Pa kad si apstraktan. Ja pričan vremenski o događajima u idućih deset do dvadeset godina a ne šta će biti na kraju krajeva za pedeset godina kad nitko od nas neće biti živ ( u smislu ove inkarnacije )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 9/6/2019, 20:51

RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
Pa kad si apstraktan. Ja pričan vremenski o događajima u idućih deset do dvadeset godina a ne šta će biti na kraju krajeva za pedeset godina kad nitko od nas neće biti živ ( u smislu ove inkarnacije )
Nisam išao toliko daleko...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/6/2019, 20:52

red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
Nisam išao toliko daleko...
Jesi jer tek za pedeset godina ovamo stiže Galaktička federacija. U međuvremenu je treći svijetski rat i to je ono šta ljude sad zanima ; Šta će biti sutra ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/6/2019, 20:58

Uglavnom vratimo se na temu. Ukratko jačanje desnice u Njemačkoj = Mađari sve luđi. Ispod je balkanska ruta i mi smo u kaosu. Mađari će ić na neku suradnju s Nijemcima ( čitaj Austrija ) dakle zapadne granice mirne i onda će tražit autonomiju za Mađare u Rumunjskij i eto velikih tenzija.

Šou program.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/6/2019, 21:01

Šta se tiče Hrvatske , niti ima neke velike Mađarske manjine ovdje nit išta i tribamo im kao saveznik jer Rusija ima plin a ima i Rumunjska no s Rumunjima neće biti na ti i upravo zato LNG terminal u Hrvatskoj im daje energetsku neovisnost i saveznika da se mogu upustiti i u neke žešće manerve ako Rumunji nedaju autonomiju Mađarima u Rumunjskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics