ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bauhaus i petokraka

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Bauhaus i petokraka  - Page 2 Empty Re: Bauhaus i petokraka

Post by Sora 9/6/2019, 14:24

epikur37 wrote:ali likova na komentarima:

veli neki lik: moja noga tamo više neće kročiti a vratit će im i alat što je kupio

ZDS 

:D :D
Vratit alat ? 
Pa da 
Sta ce mu 
Ima braniteljsku Mirovinu i ju ha Haj :tss:p

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 9/6/2019, 14:26

prckov wrote:jedine zvijezde koje volim su one na nebu
u zadnje vrijeme sam bacio oko na sirijus  B-)
Ti si glup 
Bacaš oko 
Jesi RAZROK . :dramaq

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 9/6/2019, 14:29

Bauhaus i petokraka  - Page 2 Img_5213

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 14:30

epikur37 wrote:ali likova na komentarima:

veli neki lik: moja noga tamo više neće kročiti a vratit će im i alat što je kupio

ZDS 

:D :D

ja sam u Bauhausu kupio podžbukni kabel za električnu instalaciju. da li da počupam sve kablove iz zidova?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 14:36

ustaško more je puno zvijezda

Bauhaus i petokraka  - Page 2 Morska-zvjezdaca-naucite-sve-o-morskim-zvijezdama-79bb96b1c1ddfd121867008366b29850_view_article_new
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/6/2019, 14:40

Hej bolesnici nema ustasa...a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se druziti ne znaci ustasluk..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 14:46

vuksadinare wrote:Hej bolesnici nema ustasa...a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se druziti ne znaci ustasluk..

hej ustašo non stop govoriš da si ustaša kao i većina ustaša na forumu i sad tvrdiš da ustaša nema?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/6/2019, 14:56

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se družiti ne znaci ustasluk.

hej ustašo non stop govoriš da si ustaša kao i većina ustaša na forumu i sad tvrdiš da ustaša nema?
Jebote..koji si ti kreten..fakat cu te u vrapce strpati ali zaozbiljno...sto ti nisi nekidan rekao da si out sa ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 14:59

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se družiti ne znaci ustasluk.

Jebote..koji si ti kreten..fakat cu te u vrapce strpati ali zaozbiljno...sto ti nisi nekidan rekao da si out sa ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojan

tovare!!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 9/6/2019, 15:13

Ja sam rekao sam sebi 1000 puta, ne idem više u ono sranje i među one idiote s foruma.

Onda mi dođe dan kad mi se sve gadi i čak mi je ovo sranje ljepše od mog sjebanog života.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 15:23

crvenkasti wrote:Ja sam rekao sam sebi 1000 puta, ne idem više u ono sranje i među one idiote s foruma.

Onda mi dođe dan kad mi se sve gadi i čak mi je ovo sranje ljepše od mog sjebanog života.

ovaj forum je septička jama to smo već odavno apsolvirali, ovaj forum ne čita nitko osim onih koji su ovdje registrirani ili bivši forumaši znači medijski je ovaj forum mrtva priroda. ali jebote kad čitaš neke lumene na ovom forumu i njihove filozofske prosere jednostavno moraš reagirati kao ja danas sa onom metlidinom temom i uz to i Bauhaus koji je obezvrijedio cijeli građanski rat branitelji su na aparatma Željka Markić koja je vlasnica portala narod.hr huška nepismenu ustašku rulju i rvacke katolike stvara psihozu i histeriju oko jedne zvijezde.

ne brini neću vam ja ovdje smetat još pet šest dana pa se odjavljujem. mogao bih i sada ali me server ne pusti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/6/2019, 15:23

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne želim se družiti ne znaci ustasluk.

Jebote..koji si ti kreten..fakat ću te u vrapče strpati ali zaozbiljno ... što ti nisi nekidan rekao da si s ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojan

tovare !!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
Privremeno mjesec dana ..a evo te za tri dana moronu..koji debil irud te jebo :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 15:26

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne želim se družiti ne znaci ustasluk.

Jebote..koji si ti kreten..fakat ću te u vrapče strpati ali zaozbiljno ... što ti nisi nekidan rekao da si s ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojan

tovare !!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
Privremeno mjesec dana ..a evo te za tri dana moronu..koji debil irud te jebo :)

jebiga nisam ja kriv nego vi. toliko brzo postajete sve gluplji i gluplji da sam se preračunao u prognozi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics