Bauhaus i petokraka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bauhaus i petokraka
Vratit alat ?epikur37 wrote:ali likova na komentarima:
veli neki lik: moja noga tamo više neće kročiti a vratit će im i alat što je kupio
ZDS
:D :D
Pa da
Sta ce mu
Ima braniteljsku Mirovinu i ju ha Haj :tss:p
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ti si glupprckov wrote:jedine zvijezde koje volim su one na nebu
u zadnje vrijeme sam bacio oko na sirijus
Bacaš oko
Jesi RAZROK .
epikur37 wrote:ali likova na komentarima:
veli neki lik: moja noga tamo više neće kročiti a vratit će im i alat što je kupio
ZDS
:D :D
ja sam u Bauhausu kupio podžbukni kabel za električnu instalaciju. da li da počupam sve kablove iz zidova?
Guest- Guest
Hej bolesnici nema ustasa...a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se druziti ne znaci ustasluk..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Hej bolesnici nema ustasa...a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se druziti ne znaci ustasluk..
hej ustašo non stop govoriš da si ustaša kao i većina ustaša na forumu i sad tvrdiš da ustaša nema?
Guest- Guest
Jebote..koji si ti kreten..fakat cu te u vrapce strpati ali zaozbiljno...sto ti nisi nekidan rekao da si out sa ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojanGnječ wrote:vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se družiti ne znaci ustasluk.
hej ustašo non stop govoriš da si ustaša kao i većina ustaša na forumu i sad tvrdiš da ustaša nema?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jebote..koji si ti kreten..fakat cu te u vrapce strpati ali zaozbiljno...sto ti nisi nekidan rekao da si out sa ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojanGnječ wrote:vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne zelim se družiti ne znaci ustasluk.
tovare!!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
Guest- Guest
Ja sam rekao sam sebi 1000 puta, ne idem više u ono sranje i među one idiote s foruma.
Onda mi dođe dan kad mi se sve gadi i čak mi je ovo sranje ljepše od mog sjebanog života.
Onda mi dođe dan kad mi se sve gadi i čak mi je ovo sranje ljepše od mog sjebanog života.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja sam rekao sam sebi 1000 puta, ne idem više u ono sranje i među one idiote s foruma.
ovaj forum je septička jama to smo već odavno apsolvirali, ovaj forum ne čita nitko osim onih koji su ovdje registrirani ili bivši forumaši znači medijski je ovaj forum mrtva priroda. ali jebote kad čitaš neke lumene na ovom forumu i njihove filozofske prosere jednostavno moraš reagirati kao ja danas sa onom metlidinom temom i uz to i Bauhaus koji je obezvrijedio cijeli građanski rat branitelji su na aparatma Željka Markić koja je vlasnica portala narod.hr huška nepismenu ustašku rulju i rvacke katolike stvara psihozu i histeriju oko jedne zvijezde.
ne brini neću vam ja ovdje smetat još pet šest dana pa se odjavljujem. mogao bih i sada ali me server ne pusti.
Guest- Guest
Privremeno mjesec dana ..a evo te za tri dana moronu..koji debil irud te jeboGnječ wrote:vuksadinare wrote:Jebote..koji si ti kreten..fakat ću te u vrapče strpati ali zaozbiljno ... što ti nisi nekidan rekao da si s ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojanGnječ wrote:vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne želim se družiti ne znaci ustasluk.
tovare !!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Privremeno mjesec dana ..a evo te za tri dana moronu..koji debil irud te jeboGnječ wrote:vuksadinare wrote:Jebote..koji si ti kreten..fakat ću te u vrapče strpati ali zaozbiljno ... što ti nisi nekidan rekao da si s ovog foruma..i opet si ispao nevjerodostojanGnječ wrote:vuksadinare wrote:Hej bolesnici nemaju ustaše ... a ako po de faultu nekog ne volim ne želim se družiti ne znaci ustasluk.
tovare !!!! nisam napisao da se ne vraćam nego da se privremeno odjavljujem da ne krenem jebat prokletu hrvatsku majku nekima sa ovog toksičnog foruma.
jebiga nisam ja kriv nego vi. toliko brzo postajete sve gluplji i gluplji da sam se preračunao u prognozi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bauhaus ceka sa Srbijom
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
» Crvena zvijezda petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka
» Narod napao Bauhaus zbog padobrana
» Crvena zvijezda petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka