Hrvatska raste i u Dalmaciji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Hrvatska raste i u Dalmaciji
http://www.portaloko.hr/clanak/kraj-pipija-dalmacijavino-prestaje-s-radom-otkazi-za-gotovo-300-radnika/0/80175/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Hrvatska raste i u Dalmaciji
Jebi ga, njih jebe atraktivna lokacija. No nisi li ti ne tako davno pričao da sve te "socijalističke gubitaše" treba razjebati i srušiti jer više vrijede njihove lokacije od njihove cijele proizvodnje?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
prodano "na majke mi"...jbt država :D
2014-04-15
marcus-t wrote:Jebi ga, njih jebe atraktivna lokacija. No nisi li ti ne tako davno pričao da sve te "socijalističke gubitaše" treba razjebati i srušiti jer više vrijede njihove lokacije od njihove cijele proizvodnje?
Naravno. Samo komentiram kako "hrvatska raste".
2014-04-16
ako gubitaši i dalje propadaju onda još nismo došli do faze rasta, ne?
koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
đe ti ovdje vidiš neoliberalno kapitalističko?
n_razbojnik-
2014-04-15
nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
U tome što porezni obveznici trebaju ko i za škverove dat bar trideset miijardi. Ovo je kapitalizam kad već na milijardu gubitka prodaš.
2014-04-16
a nije išlo za kunu, pa je kapitalizam...ae
a ovaj će uplatit kao i Ježić :)
2014-04-15
nevjestin_razbojnik wrote:a nije išlo za kunu, pa je kapitalizam...ae
pa kune se majkom da hoće
2014-04-16
Jebo kapotalizam....daj hljeba da se uhljebim oli ukruham....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
U tome što porezni obveznici trebaju ko i za škverove dat bar trideset miijardi. Ovo je kapitalizam kad već na milijardu gubitka prodaš.
Guest- Guest
Zaboravljaš da Marcellus ima daleko više partijskog staža od tih zadnjih 25 godina.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
2015-10-07
uhhhh.dobro je i trajalo..Znam naim jednog mafijasa koji je jos prije 10tak godina izvlacio lovu iz DV-a...
Guest- Guest
Koliko ? 25 ? Puno duže.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
Guest- Guest
Da, da, kak je rekel onaj dinamovac, prikraćeni sin socijalističkog kulakamarcus-t wrote:Zaboravljaš da Marcellus ima daleko više partijskog staža od tih zadnjih 25 godina.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
Guest- Guest
ma,neee..odakle ti to..sve je krenulo nizbrdo od hrvatske..:Pzgdosada wrote:Koliko ? 25 ? Puno duže.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
2014-04-12
Djesi Maggie, jel bilo šta sinoć?maggie13 wrote:ma,neee..odakle ti to..sve je krenulo nizbrdo od hrvatske..:Pzgdosada wrote:Koliko ? 25 ? Puno duže.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
2015-10-07
preskocio si 25 godina,marcus..:Dmarcus-t wrote:Djesi Maggie, jel bilo šta sinoć?maggie13 wrote:ma,neee..odakle ti to..sve je krenulo nizbrdo od hrvatske..:Pzgdosada wrote:Koliko ? 25 ? Puno duže.Eva wrote:Pa porezni obveznici su retardirani jer već 25 godina jebe ih jedna partija s dvije frakcije. Mislim, mene iznenađuje da se vas dvojica čudom čudite nakon 25 godina jebavanja.marcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:koje je kao državno vlasništvo završilo u stečaju sa milijardom kuna duga.Eva wrote:Neoliberalni kapitalizam, kaj se čudiš ko pura dreku.
2014-04-12
ahahah, jednu godinu u srednjoj sam bio na praksi u dalmacija vinu...bilo je to i nedavno za vaše pojmove, prije ovih stečaja..
uglavnom dole smo sredili praksu.. došli smo 3-4 puta.. kada bi trebalo maznuti 2 botelje vina pa bi išli kod frenda se počastit.
ali situacija je ajme.. radnici su vrh. svako jutro izaberu jednu paletu žestice, onako skupe žestice, i onda je udru nečim i razbiju 1 bocu. po nekom njihovom pravilu,cijela paleta je nefunkcionalna, i onda ekipa mazne piće, (radnici) podjele piće međusobno i kassnije se to prodaje na crno u pola cijene. mi smo se od ovoga stare tako opskrbljivali za pijanke. znam da je bilo u pola cijene.
marende im traju po uru ipo vremena, imaš osjećaj da se dolje jedva išta radi, to je među radnicima barem u skladištu gdje smo bili.
među administracijom vjerojatno još i gore. i da krade se. od radnika do šefa.
socijalizam, humani yugoslavenski socijalizam, nije niti čudno zašto su nabili 1milijardu kuna gubitaka :D
uglavnom dole smo sredili praksu.. došli smo 3-4 puta.. kada bi trebalo maznuti 2 botelje vina pa bi išli kod frenda se počastit.
ali situacija je ajme.. radnici su vrh. svako jutro izaberu jednu paletu žestice, onako skupe žestice, i onda je udru nečim i razbiju 1 bocu. po nekom njihovom pravilu,cijela paleta je nefunkcionalna, i onda ekipa mazne piće, (radnici) podjele piće međusobno i kassnije se to prodaje na crno u pola cijene. mi smo se od ovoga stare tako opskrbljivali za pijanke. znam da je bilo u pola cijene.
marende im traju po uru ipo vremena, imaš osjećaj da se dolje jedva išta radi, to je među radnicima barem u skladištu gdje smo bili.
među administracijom vjerojatno još i gore. i da krade se. od radnika do šefa.
socijalizam, humani yugoslavenski socijalizam, nije niti čudno zašto su nabili 1milijardu kuna gubitaka :D
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska raste
» Hrvatska brze raste nego Kina
» Hrvatska ide u krivom smjeru, raste pesimizam građana
» '' HRVATSKA RASTE 'Koalicija s 'Uspješnom Hrvatskom' nije realna mogućnost' ''
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina
» Hrvatska brze raste nego Kina
» Hrvatska ide u krivom smjeru, raste pesimizam građana
» '' HRVATSKA RASTE 'Koalicija s 'Uspješnom Hrvatskom' nije realna mogućnost' ''
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina
Page 1 of 4