KOSOVO JE SRBIJA! tako piše.....
Page 1 of 1
Re: KOSOVO JE SRBIJA! tako piše.....
Po američkom Kaznenom zakonu, paragrafu 18 U.S.C. § 333, za takvo Dačićevo postupanje s američkom novčanicom, propisana je minimalna kazna od 6 mjeseci zatvora, a ujedno se može tretirati i kao mentalno poremećena osoba.
” An individual who compulsively destroys money may be showing signs of mental illness, in which case some legal systems consider a mental health professional justified in restraining him or her to prevent the financial harm”- Mental Capacity Act
” An individual who compulsively destroys money may be showing signs of mental illness, in which case some legal systems consider a mental health professional justified in restraining him or her to prevent the financial harm”- Mental Capacity Act
Guest- Guest
ahhh,u jemerici niti paradajz ne smiš posaditi ispred hiže..
Guest- Guest
USa embasi u Bgd:
"Umesto što uništava novčanicu sa likom velikog američkog naučnika i državnika Bendžamina Frenklina, ministar Dačić bi možda mogao da razmisli o njegovoj izjavi: ‘Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa svojim susedima'“, navodi se u odgovoru Ambasade SAD u Beogradu"
"Umesto što uništava novčanicu sa likom velikog američkog naučnika i državnika Bendžamina Frenklina, ministar Dačić bi možda mogao da razmisli o njegovoj izjavi: ‘Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa svojim susedima'“, navodi se u odgovoru Ambasade SAD u Beogradu"
Guest- Guest
pismejker wrote:ahhh,u jemerici niti paradajz ne smiš posaditi ispred hiže..
Je.
No ova budala je šef diplomacije, a bruka jadni narod tamo, pjeva Erdoganu na uvce i šara po novcu. :D
Guest- Guest
kofein wrote:USa embasi u Bgd:
Našao sam Dačićev odgovor:
Dačić je za "Sputnjik" odgovorio:
„Srbija će se uvek boriti protiv svake poročne i lažne narko države i uvek ćemo težiti miru sa svim susedima. Srbija samo nikad neće tretirati sopstvenu zemlju kao susednu kao što to neće činiti ni Amerika. I kao što to ne bi činio ni Bendžamin Frenklin. Ono što sam učiiio je poštovanje univerzalnog principa svih priznatih država, pa i SAD i Srbije“.
Povodom pregovaračke bitke za buduću sudbinu Kosova i Metohije, Dačić nas je podsetio na još jednu mudru poruku Bendžamina Frenklina koja glasi:
„Onaj ko ima strpljenja može imati šta hoće"!
crvenkasti-
2014-04-17
tja,cijenim bar otvoreno izrazavanje filinaga,ako nish drugo..kofein wrote:pismejker wrote:ahhh,u jemerici niti paradajz ne smiš posaditi ispred hiže..
Je.
No ova budala je šef diplomacije, a bruka jadni narod tamo, pjeva Erdoganu na uvce i šara po novcu. :D
Dugo godina sam podrzavao Jusu,ali kad su udarili ,kaobajagi sankcijama Rusiji,a u biti osakatili europsku ekonomiju,jer su to i htjeli,postalo mi je jasno da krive podrzavam..
ameri bi sVAKOG u vatru doslovno bacili za svoj interes,da izgori..ovo deranje banknote,malo sirovo,ali jasno pokazuje sto o amerima misli..bekgraund je nebitan..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:kofein wrote:USa embasi u Bgd:
Našao sam Dačićev odgovor:
Dačić je za "Sputnjik" odgovorio:
„Srbija će se uvek boriti protiv svake poročne i lažne narko države i uvek ćemo težiti miru sa svim susedima. Srbija samo nikad neće tretirati sopstvenu zemlju kao susednu kao što to neće činiti ni Amerika. I kao što to ne bi činio ni Bendžamin Frenklin. Ono što sam učiiio je poštovanje univerzalnog principa svih priznatih država, pa i SAD i Srbije“.
Povodom pregovaračke bitke za buduću sudbinu Kosova i Metohije, Dačić nas je podsetio na još jednu mudru poruku Bendžamina Frenklina koja glasi:
„Onaj ko ima strpljenja može imati šta hoće"!
Konstruktivan si, nema što.
Grablje, Dačić, Amerika, haštag požalio Ivica već....
Guest- Guest
Ja volim Šiptare samo zato jer su zbog njih Ameri bombardirali Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
...ja sam osnovao tada i navijacku grupu 'nato firm'crvenkasti wrote:Ja volim Šiptare samo zato jer su zbog njih Ameri bombardirali Srbe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
budala, sve vise tone
jednostavno ne zna vise
kako da opravda svoju poziciju
koja je ujedno gubitnicka
i to decenijama. u stilu
s.koreje ! moguce da mu je uzor.
a danas najavljujemo predlog
da nam usa pomogne oko ukidanja
takse. smesno !
Guest- Guest
Nego, sipac, ko velis da im damo sve za onih par opstina na severu, a?pizzon wrote:
budala, sve vise tone
jednostavno ne zna vise
kako da opravda svoju poziciju
koja je ujedno gubitnicka
i to decenijama. u stilu
s.koreje ! moguce da mu je uzor.
a danas najavljujemo predlog
da nam usa pomogne oko ukidanja
takse. smesno !
velim da expresno zatvorimo
prebacivanje siptara u srbiju,
po ustavu
po ustavu
Guest- Guest
kofein wrote:.KOSOVO JE SRBIJA! ..... [/img]
Bosna je Hrvatska
2014-04-16
Ni Bosna, jest Hercegovina.
Znaci da izadjemo na granicu sa Albanijom? Podrzavam.pizzon wrote:velim da expresno zatvorimo
po ustavu
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Erdogan: Priznali smo Kosovo odmah posle SAD, a ti tako
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» 'Zar tako braco?Preko nasih ledja da trampite Kosovo za Donbas'
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Erdogan: Priznali smo Kosovo odmah posle SAD, a ti tako
» Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
» 'Zar tako braco?Preko nasih ledja da trampite Kosovo za Donbas'
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
Page 1 of 1