Bunjac je zbog sedam kredita htio eu fotelju tvrdi Index
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bunjac je zbog sedam kredita htio eu fotelju tvrdi Index
veliš..buža je bužapismejker wrote:kaya wrote:Dobro ne znam za krevet, ali ruzna je ko pit bul, ne pusta kad zgrabi, jer mora...nece joj nitko doci ako ne ulozi sve kapacitetepismejker wrote:pametno Kayo,pametno,a u krevetu ne govore,volim ovo,ne volim ono..SVE hoće raditi..kaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
Kayo,jebote,kao da opisujes jednu u Zegeju,kad sam bio...dobro,nije bila ruzna kao pit-bull,vise onako,imala neki TIK sa okom,ali tijelo,jebote,i cvrsta posvuda kao mramor..moro ja..jebiga...kasnije te se prihefta,kao krpelj i ne pusta..na jedvite muke je se otresa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Take su najbolje.kaya wrote:Dobro ne znam za krevet, ali ruzna je ko pit bul, ne pusta kad zgrabi, jer mora...nece joj nitko doci ako ne ulozi sve kapacitetepismejker wrote:pametno Kayo,pametno,a u krevetu ne govore,volim ovo,ne volim ono..SVE hoće raditi..kaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:veliš..buža je bužapismejker wrote:kaya wrote:Dobro ne znam za krevet, ali ruzna je ko pit bul, ne pusta kad zgrabi, jer mora...nece joj nitko doci ako ne ulozi sve kapacitetepismejker wrote:pametno Kayo,pametno,a u krevetu ne govore,volim ovo,ne volim ono..SVE hoće raditi..kaya wrote:
Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhala
Kayo,jebote,kao da opisujes jednu u Zegeju,kad sam bio...dobro,nije bila ruzna kao pit-bull,vise onako,imala neki TIK sa okom,ali tijelo,jebote,i cvrsta posvuda kao mramor..moro ja..jebiga...kasnije te se prihefta,kao krpelj i ne pusta..na jedvite muke je se otresa..
Fuk...za ne povjerovati...cura aktivno pliva..sva je kao mramor cvrsta,bedra,guza,ravan stomak,cvrst..ma jebes oko koje Tikće...
Guest- Guest
Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ma ne nije..jebote zene ga lemaju gdje god stignu izbacuju ka'k peseke na ulicuAssadNaPodmornici wrote:Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
2015-09-08
Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.AssadNaPodmornici wrote:Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
2014-04-11
..tako treba Longi..sto padne u mrezu..ne kao onaj očajni švabo koji izvodi svabice na tanjir svinjetine,i ocekuje pice...To drugi samo zgrabe za ruku i odvedu u prvi zbun..RayMabus wrote:Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.AssadNaPodmornici wrote:Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
Guest- Guest
ja vam kazem da ej sincic najpametniji do svih i na koncu ce najvise profitirati..rjesit ce se bunjca i pernara iz stranke odnosno oni su same sebe izbacili...meni sinci djeluje kao d aje u debelom zenu..nista ga ne moze izbaciti iz takta..ŽZ je vec profilirana stranka...i sincic je zeli urediti pa ajmo reci i palfi kao uljuđeniju stranku..vise nisu in ispadi pernara pa i bunjca u saboru nosenjem van i slicno..sto je bilo ok do prije koju godinu,dvije...cilj ostaje isti ŽZ ali sincic to zeli da se sad to ostvaruje na nekoj normalnijoj uljuđenijoj komunikaciji...u tu shemu se nisu uklapali pernar i bunjac narocito pernar...sincic ne zeli da mu na stranku vise ne gledaju kao neku cirkusantsku..to zeli i palfi..zena je skopcala dva i dva da takav stil odbija dobrim dijelom i birace i da je to mozda palilo prije par godina a sada ne kada su se narocito pojavile opcije slicne ŽZ sa slicnim temama ali ipak civiliziranijeg djelovanja a manje cirkusantskog
2015-09-08
[size=42]Palfi je Daenerys Targaryen ili [/size][size=42]Cersei Baratheon?[/size]kaya wrote:Igre prijestoljavuksadinare wrote:nego koji je motiv?..da diktatorku zamjeni drugi diktator....u ŽZ je sve isprepleteno od ljubavnih prevara,do love,jala...pernar ne moze preboliti sto je palfi prije nekoliko godina preletjela u sincicev zagrljaj...zato se jedno vrijeme nakon toga nije ni javljavao..ni djelovao u stranci i sad ovaj slucaj koristi za obracun sa palfi i sincicom..stalno ubacujuci da palfi mulja sincica...sto dovoljno govori da to nije prebolioAssadNaPodmornici wrote:Preživjeti će. Većina kredita mu se zatvaraju brzo. On nema niti jedan niti drugi mandat. Tako da on nema sa čime ucjenjviati ikoga. Lik ti je jučer na otvorenom rekao sve. Stranka ŽZ se raspada i to sve zbog Vladimir koja vlada KGB metodama. Da je šutio ostao bi u saboru i taman zatvorio sve kredite. Evo i Pernar je izašao iz istog razloga. Znam da je on I2b porijeklom iz Bosne ali vidiš nije sve u parama. Naravno pare dobro dođu ali u njegovom slučaju to nije motiv
Ima logiike.vuksadinare wrote:ja vam kazem da ej sincic najpametniji do svih i na koncu ce najvise profitirati..rjesit ce se bunjca i pernara iz stranke odnosno oni su same sebe izbacili...meni sinci djeluje kao d aje u debelom zenu..nista ga ne moze izbaciti iz takta..ŽZ je vec profilirana stranka...i sincic je zeli urediti pa ajmo reci i palfi kao uljuđeniju stranku..vise nisu in ispadi pernara pa i bunjca u saboru nosenjem van i slicno..sto je bilo ok do prije koju godinu,dvije...cilj ostaje isti ŽZ ali sincic to zeli da se sad to ostvaruje na nekoj normalnijoj uljuđenijoj komunikaciji...u tu shemu se nisu uklapali pernar i bunjac narocito pernar...sincic ne zeli da mu na stranku vise ne gledaju kao neku cirkusantsku..to zeli i palfi..zena je skopcala dva i dva da takav stil odbija dobrim dijelom i birace i da je to mozda palilo prije par godina a sada ne kada su se narocito pojavile opcije slicne ŽZ sa slicnim temama ali ipak civiliziranijeg djelovanja a manje cirkusantskog
2014-04-11
ili što im je skuvala, nešto tipa što si u kavu stavilaaaaakaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
Sve ti je to psihologija. Dinamika je poriv opstanku. Dođeš do ove tzv lipe i ona glumi nešto jer nju svi gledaju. Vidiš šta je to i onda se misliš kako će ti sutra u braku upast s pričon A mogla san ja i boljega nać. E pa onda odjebi.pismejker wrote:..tako treba Longi..sto padne u mrezu..ne kao onaj očajni švabo koji izvodi svabice na tanjir svinjetine,i ocekuje pice...To drugi samo zgrabe za ruku i odvedu u prvi zbun..RayMabus wrote:Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.AssadNaPodmornici wrote:Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve ti je to psihologija. Dinamika je poriv opstanku. Dođeš do ove tzv lipe i ona glumi nešto jer nju svi gledaju. Vidiš šta je to i onda se misliš kako će ti sutra u braku upast s pričon A mogla san ja i boljega nać. E pa onda odjebi.pismejker wrote:..tako treba Longi..sto padne u mrezu..ne kao onaj očajni švabo koji izvodi svabice na tanjir svinjetine,i ocekuje pice...To drugi samo zgrabe za ruku i odvedu u prvi zbun..RayMabus wrote:Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.AssadNaPodmornici wrote:Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njuferkaya wrote:
Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhala
normalno..a posto smo zgodni i face,ne kao ruzni svapski ćukow,ne moramo se niti truditi...cure odmah iskazu divljenje i jasne signale da nas zele..
Guest- Guest
I imat će lijepu djecu. I te ženske isto imaju kriterije o šta je lipo a šta nije i gledaju genetiku.pismejker wrote:RayMabus wrote:Sve ti je to psihologija. Dinamika je poriv opstanku. Dođeš do ove tzv lipe i ona glumi nešto jer nju svi gledaju. Vidiš šta je to i onda se misliš kako će ti sutra u braku upast s pričon A mogla san ja i boljega nać. E pa onda odjebi.pismejker wrote:..tako treba Longi..sto padne u mrezu..ne kao onaj očajni švabo koji izvodi svabice na tanjir svinjetine,i ocekuje pice...To drugi samo zgrabe za ruku i odvedu u prvi zbun..RayMabus wrote:Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.AssadNaPodmornici wrote:
Skuhala je Vilibora od kojeg je starija 8 godina i koji je papuča i koji je bio njufer, dok se lik okrenuo ova već trudna sa njim i to taman kada je ovaj postao predsjednik ŽZ. Pernar kakav je nije papučar niti njufer
normalno..a posto smo zgodni i face,ne kao ruzni svapski ćukow,ne moramo se niti truditi...cure odmah iskazu divljenje i jasne signale da nas zele..
2014-04-11
tako je...ne kao ona svapska dica,ne mogu biti ruznija..face ko kace,stoljecima natural born svinjari,osim sake vlastelina,a i oni kao da su karikature..RayMabus wrote:I imat će lijepu djecu. I te ženske isto imaju kriterije o šta je lipo a šta nije i gledaju genetiku.pismejker wrote:RayMabus wrote:Sve ti je to psihologija. Dinamika je poriv opstanku. Dođeš do ove tzv lipe i ona glumi nešto jer nju svi gledaju. Vidiš šta je to i onda se misliš kako će ti sutra u braku upast s pričon A mogla san ja i boljega nać. E pa onda odjebi.pismejker wrote:..tako treba Longi..sto padne u mrezu..ne kao onaj očajni švabo koji izvodi svabice na tanjir svinjetine,i ocekuje pice...To drugi samo zgrabe za ruku i odvedu u prvi zbun..RayMabus wrote:
Pa Kaya ti je sve objasnila , takve kad im se pruži prilika nepuštaju jer nemaju šta izgubit. Zato se ja previše ne zamaran oko toga oću li imat potomstvo. Zgodan lik s hrpon stanova.
Guest- Guest
gledam cak i Turkinje,istina,ili su male i preguzate,kratkih nogu(to su u biti turski OGUZI-njihova verzija cigana) ili su tako zgodne i lijepe da oka ne mosh odvojiti...
svabice..ruzno brate,a ne znas di je sprijeda,di je straga..orjentiras se po nosini njenoj..teraj to..nitko pametan,pa niti svabi ne zele imati posela sa svabicama,nego dovode one tajlandjanke,one bar kuhaju i ciste..
svabice..ruzno brate,a ne znas di je sprijeda,di je straga..orjentiras se po nosini njenoj..teraj to..nitko pametan,pa niti svabi ne zele imati posela sa svabicama,nego dovode one tajlandjanke,one bar kuhaju i ciste..
Guest- Guest
Ma. Ne zamaran se uopće. Da je mene to zanimalo s obzirom kakve su mi se pičke same nudile dosad san moga sto puta uć u brak. Imaš ono srodna duša i šta tebe zanima a ovo ostalo , djeca su obveza za cili život , nije to baš ono šta ona oće nego šta ja oću. Uglavnom nebitno više bar meni. Ja sad ionako neiden na srodnu dušu nego kompaktibilnu a to mogu i posli. Sprcaš joj dvoje dice i boli te kuraf.
2014-04-11
S necim ih je ocarala ocito :)tre wrote:ili što im je skuvala, nešto tipa što si u kavu stavilaaaaakaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Normalno da jest jer san ja to sve proučija prije 12 godina kad san naletija na ono šta san tražija cili život kao životnu partnericu. Da ironija bude veća ona prva poćela s slanjem signala i zivkanjem na mobotel. To posli i priznala. Normalno da znam da jesi zato san joj i odgovorija .....a onda ti se ženska umislila .....pa onda ja reka šta iman ....pa jel možemo mi ponovo....pa je pustija par miseci nek pati ...pa kao ajd ...pa opet ženska zasrala. ...i onda san joj lipo reka Sad kad me praviš budalon sad ćeš najebat.pismejker wrote:a jest..
I najebala ka žuti. Ponila se ka smeće.
Drago mi je da je nisan oženija kad je takva osoba
2014-04-11
kaya wrote:S necim ih je ocarala ocito :)tre wrote:ili što im je skuvala, nešto tipa što si u kavu stavilaaaaakaya wrote:Zbog toga sto je ruzna? Nema ti to veze, te ti se jos vise trude i pametne su obicno, da kompenziraju nedostatak ljepote, da moguce da ih je skuhalaAssadNaPodmornici wrote:Ma lol jesi pijan ujutro. Bili ti na mjestu pernara koji je ipak poznat jebač se otima za Vladimiru
bas pogledaj malo na ulici,sad uljeto,tako,cure malo manje ljepote,kako znaju dobro poraditi,na tijelu,od noznih prstića,lijepo manikiranih,i lakiranioh,hidratantnim mljekom njegovanim,pa sve do glavije..cak i priroda,kao da je bila svjesna toga(manje ljepote),pa im je dala zgodnija i cvrsca tijela..
jebo ti curu,nek je u faci prelijepa,ako ti je ostalo pod prstima kao otopiti sladoled..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Index tvrdi da je nacionaliste u istočnoj Europi prpa Angele Merkel
» Bunjac u kolovozu: Pandemija ne postoji. Bunjac kad je dobio koronu: 12 dana pakla
» Mrsić za Index tvrdi: Nema egzodusa mladih, a "uvozimo" kuhare, vozače i pastire
» Ukrajina zbog kredita prihvatila EU kontrolu nad javnim sektorom, isto se traži i od BiH
» Index tvrdi da je nacionaliste u istočnoj Europi prpa Angele Merkel
» Bunjac u kolovozu: Pandemija ne postoji. Bunjac kad je dobio koronu: 12 dana pakla
» Mrsić za Index tvrdi: Nema egzodusa mladih, a "uvozimo" kuhare, vozače i pastire
» Ukrajina zbog kredita prihvatila EU kontrolu nad javnim sektorom, isto se traži i od BiH
Page 2 of 4