Irinej kod Assada
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Irinej kod Assada
https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3068587-jedni-ga-napadaju-drugi-brane-a-treci-su-zbunjeni-zasto-se-patrijarh-irinej-u-siriji-sastao-sa-asadom
Jedni ga napadaju, drugi brane, a treći su zbunjeni: Zašto se patrijarh Irinej u Siriji sastao sa Asadom?
Jedni ga napadaju, drugi brane, a treći su zbunjeni: Zašto se patrijarh Irinej u Siriji sastao sa Asadom?
Tokom boravka u Siriji, delegacija SPC je obišla hrišćanske hramove gde su služeni molebani, a poglavar SPC se sastao i sa predsednikom Bašarom al-Asadom, što je izazvalo oštre polemike na društvenim mrežama
16:09
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Irinej kod Assada
Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Za razliku od demokratske oporbe koju podržavaju banditi,među kojima i naša potrčkala.
Za razliku od demokratske oporbe koju podržavaju banditi,među kojima i naša potrčkala.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slovenski komunisti ratovali su za kurdsku vojsku.vuksadinare wrote:To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Dva slovenska komunista su ondje 2017. i poginula u borbi protiv Isl.države.
Tako da...
2014-04-22
Pa to nisu hrvatski komunisti...koji hrvatski komunisti..ti nemaju veze sa komunizm osim sto misle da jesu..sto ti mislis da bi kapovic ajfon isao gubit glavu za kurde i slicne..ja postujem prave komuniste makar smo ideoloski na razlicitim stranama ali znam da su zbog fanatizma spremni umrijeti...ali u njih je smijesno ubrajati kapovice,matule i slicne..jastreb wrote:Slovenski komunisti ratovali su za kurdsku vojsku.vuksadinare wrote:To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Tako da...
2015-09-08
Pa dobro,hrvatski i slovenski komunisti su uvijek bili ko prst i nokat. Znači nisu protiv ISIL-a ratiovali buržuji Janeza Janše,nego baš komunisti.vuksadinare wrote:Pa to nisu hrvatski komunisti...koji hrvatski komunisti..ti nemaju veze sa komunizm osim sto misle da jesu..sto ti mislis da bi kapovic ajfon isao gubit glavu za kurde i slicne..ja postujem prave komuniste makar smo ideoloski na razlicitim stranama ali znam da su zbog fanatizma spremni umrijeti...ali u njih je smijesno ubrajati kapovice,matule i slicne..jastreb wrote:Slovenski komunisti ratovali su za kurdsku vojsku.vuksadinare wrote:To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Tako da...
Evo sad sam saznao da su ondje bili i neki Dalmatinci. Na strani Kurda.
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/527198/dok-se-nasi-susjedi-prikljucuju-isil-u-hrvati-se-bore-na-strani-kurda-ne-ratuju-zbog-novca-a-meu-njima-je-i-nekoliko-mladih-dalmatinaca
2014-04-22
Ja kurde postujem...jer su se oni borili na nasoj strani bar tako srbi govorili '91 da se kurdi bore za nas...a srbima jel treba vjerovati oni nikad ne lazujastreb wrote:Pa dobro,hrvatski i slovenski komunisti su uvijek bili ko prst i nokat. Znači nisu protiv ISIL-a ratiovali buržuji Janeza Janše,nego baš komunisti.vuksadinare wrote:Pa to nisu hrvatski komunisti...koji hrvatski komunisti..ti nemaju veze sa komunizm osim sto misle da jesu..sto ti mislis da bi kapovic ajfon isao gubit glavu za kurde i slicne..ja postujem prave komuniste makar smo ideoloski na razlicitim stranama ali znam da su zbog fanatizma spremni umrijeti...ali u njih je smijesno ubrajati kapovice,matule i slicne..jastreb wrote:Slovenski komunisti ratovali su za kurdsku vojsku.vuksadinare wrote:To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Tako da...
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/527198/dok-se-nasi-susjedi-prikljucuju-isil-u-hrvati-se-bore-na-strani-kurda-ne-ratuju-zbog-novca-a-meu-njima-je-i-nekoliko-mladih-dalmatinaca
2015-09-08
Pa i naši pametnjakovići su tvrdili kako su u Borovu Selu 91. na strani Srba bili Rumunji iz Čaušeskovog Sekuritatea.vuksadinare wrote:
Ja kurde postujem...jer su se oni borili na nasoj strani bar tako srbi govorili '91 da se kurdi bore za nas...a srbima jel treba vjerovati oni nikad ne lazu
Bedaki.
2014-04-22
epikur37 wrote:Lijepa gesta brige za kršćane.
Vidim Saff, Suljagić i Reuf oštro osuđuju...
Čekam očitovanje Hase :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Lijepa gesta brige za kršćane.
Vidim Saff, Suljagić i Reuf oštro osuđuju...
Čekam očitovanje Hase :)
hasanče je protiv assada i banac i yoda :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam na strani assada. ... zašto moran to svaki put ponavljati
a što se tiče Irineja, tko je taj ? neki bosanac? nepratim
AssadNaPodmornici wrote:ja sam na strani assada. ... zašto moran to svaki put ponavljati
2015-08-06
Pa ne znam, pretpostavljam da je isao reci ovim pravoslavcima u siriji da su srbi i da je sirija srpska.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa ne znam, pretpostavljam da je isao reci ovim pravoslavcima u siriji da su srbi i da je sirija srpska.
Nije nego je napravio lijepu gestu jednog kršćanskog patrijarha...a tamo su kršćani, naša vjera.
2015-08-06
jastreb wrote:Pa dobro,hrvatski i slovenski komunisti su uvijek bili ko prst i nokat. Znači nisu protiv ISIL-a ratiovali buržuji Janeza Janše,nego baš komunisti.vuksadinare wrote:Pa to nisu hrvatski komunisti...koji hrvatski komunisti..ti nemaju veze sa komunizm osim sto misle da jesu..sto ti mislis da bi kapovic ajfon isao gubit glavu za kurde i slicne..ja postujem prave komuniste makar smo ideoloski na razlicitim stranama ali znam da su zbog fanatizma spremni umrijeti...ali u njih je smijesno ubrajati kapovice,matule i slicne..jastreb wrote:Slovenski komunisti ratovali su za kurdsku vojsku.vuksadinare wrote:To tvoji ljevicari sa pusickom na celu jos im je prodavala i oruzjejastreb wrote:Zato,valjda što Asad brani kršćane.
Tako da...
Bio je jedan momak iz Zadra, kojega znam osobno.
Pa dobro, uzvratio je posjet u biti. Mada kod, njega nisam ziher da je i ovo prvo, bar poslje dvije rakijice.epikur37 wrote:kaya wrote:Pa ne znam, pretpostavljam da je isao reci ovim pravoslavcima u siriji da su srbi i da je sirija srpska.
Nije nego je napravio lijepu gestu jednog kršćanskog patrijarha...a tamo su kršćani, naša vjera.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zašto se ne preseli u Peć?
Očigledno mu je ljepše i sigurnije u Siriji nego na Kosovu.
Eroo wrote:Zašto se ne preseli u Peć?
pomalo, bila je i sirija opasna dok bratja rusi nisu pripitomili
2015-08-06
..onio bas tako ne gledaju katolike ali ajd dobro..naivaca uvijek imaepikur37 wrote:kaya wrote:Pa ne znam, pretpostavljam da je isao reci ovim pravoslavcima u siriji da su srbi i da je sirija srpska.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin naoružao Assada sa MIG 31
» Kinezi stižu da podupru Assada
» Meske za Assada, a Kolinda za Al Qaidu
» Njemacki AFD kod tiranina Assada u Damasku
» Pobjednička vožnja predsjednika Assada
» Kinezi stižu da podupru Assada
» Meske za Assada, a Kolinda za Al Qaidu
» Njemacki AFD kod tiranina Assada u Damasku