OVO ĆE UZDRAMTI CELU PLANETU: Putin otkrio KO ĆE VLADATI svetom!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: OVO ĆE UZDRAMTI CELU PLANETU: Putin otkrio KO ĆE VLADATI svetom!
Ugoržavanje mog potomstva kažnjava seRayMabus wrote:Jedino šta kod mene moraš znati je ovo ; Ja san čisti Alfa mužijak
Ja da iman dite šta mislte koliko bi meni tribalo da Škoriću opalin čekić j sljepočnicu ?
Nula sekunda
Ja san ti Alfa
Ekstremni
Smrću
I nikako drukčije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Isto vrijedi i za moje nečake il djecu mojih prijateljaRayMabus wrote:Ugoržavanje mog potomstva kažnjava seRayMabus wrote:Jedino šta kod mene moraš znati je ovo ; Ja san čisti Alfa mužijak
Ja da iman dite šta mislte koliko bi meni tribalo da Škoriću opalin čekić j sljepočnicu ?
Nula sekunda
Ja san ti Alfa
Ekstremni
Smrću
I nikako drukčije
Zabivat ću ti brokve u prste i pričat o grofu Drakuli
Gotov si
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nekima se drma kavez, mesečini.
Vladimir Putin prisustvovao je u Moskvi velikom nacionalnom savetovanju o „razvoju tehnologija u sferi veštačke inteligencije“.
Šefa ruske države je pred početak savetovanja pozdravila virtuelna tv-voditeljka `Elena`. Putin je učesnicima savetovanja rekao da će oni koji steknu monopol u razvoju veštačke inteligencije postati „gospodari sveta“. Pa nastavio:
„Zato Rusija mora obezbediti svoj tehnološki suverenitet u domenu veštačke inteligencije. To nas obavezuje da bitno povećamo investicije u toj oblasti, da stvorimo stimulanse za privatne kompanije da u to ulažu, a i da podstaknemo razvoj korporativne nauke i istraživanja“.
Ambicije je definisao ovako: „Rusija mora postati jedno od ključnih polja za rešavanje najsloženijih naučnih zadataka, uz ulaganje u svoje talente i privlačenje naučnika iz celog sveta“.
U ovom kontekstu je kao pozitivan trend označio to što će se u Sankt-Peterburgu, Moskvi i Sočiju 2020-te pojaviti novi matematički centri otvoreni i za strance.
Putin na savetovanju nije krio da želi da Rusija kroz pet godina bude među svetskim kompjuterskim liderima, uključujući `kompjuterski vid`, raspoznavanje glasova (lekari će moći da izdiktiraju sve što nakon pregleda pacijenata moraju da ukucavaju) i sajberbezbednost.
U Rusiji se, inače, uveliko radi, na bespilotnim automobilima, tramvajima, lokomotivama, kombajnima… Rusija će do 2025-te u veštačku inteligenciju samo iz budžeta uložiti 90 milijardi rubalja.
Šefa ruske države je pred početak savetovanja pozdravila virtuelna tv-voditeljka `Elena`. Putin je učesnicima savetovanja rekao da će oni koji steknu monopol u razvoju veštačke inteligencije postati „gospodari sveta“. Pa nastavio:
„Zato Rusija mora obezbediti svoj tehnološki suverenitet u domenu veštačke inteligencije. To nas obavezuje da bitno povećamo investicije u toj oblasti, da stvorimo stimulanse za privatne kompanije da u to ulažu, a i da podstaknemo razvoj korporativne nauke i istraživanja“.
Ambicije je definisao ovako: „Rusija mora postati jedno od ključnih polja za rešavanje najsloženijih naučnih zadataka, uz ulaganje u svoje talente i privlačenje naučnika iz celog sveta“.
U ovom kontekstu je kao pozitivan trend označio to što će se u Sankt-Peterburgu, Moskvi i Sočiju 2020-te pojaviti novi matematički centri otvoreni i za strance.
Putin na savetovanju nije krio da želi da Rusija kroz pet godina bude među svetskim kompjuterskim liderima, uključujući `kompjuterski vid`, raspoznavanje glasova (lekari će moći da izdiktiraju sve što nakon pregleda pacijenata moraju da ukucavaju) i sajberbezbednost.
U Rusiji se, inače, uveliko radi, na bespilotnim automobilima, tramvajima, lokomotivama, kombajnima… Rusija će do 2025-te u veštačku inteligenciju samo iz budžeta uložiti 90 milijardi rubalja.
O, drmat će se svijet uskoro...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Šta kaže Vulin na'vo?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Putin otkrio razlike između Rusije i Amerike kao i na čijoj je strani Bog
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
» Pa nije Rakić izabrana po Duhu Svetom
» Putin otkrio razlike između Rusije i Amerike kao i na čijoj je strani Bog
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
» Pa nije Rakić izabrana po Duhu Svetom
Page 4 of 4