Radnička fronta i Radomir Čačić dobili smiješno malo glasova na eu izborima
Page 1 of 1
Radnička fronta i Radomir Čačić dobili smiješno malo glasova na eu izborima
Najveći pušioničari
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/606671/nazvali-smo-kandidate-koji-su-na-izborima-za-eu-parlament-dobili-smijesno-malo-glasova-meu-luzerima-se-naslo-i-jedno-svima-jako-poznato-ime
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/606671/nazvali-smo-kandidate-koji-su-na-izborima-za-eu-parlament-dobili-smijesno-malo-glasova-meu-luzerima-se-naslo-i-jedno-svima-jako-poznato-ime
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Radnička fronta i Radomir Čačić dobili smiješno malo glasova na eu izborima
APIS je taj u kojemu se mulja. Tamo se kroji sudbina Hrvatske.
– Ajde, recite vi meni, kako je moguće da našu stranicu prati 62.000 osoba, a da smo dobili samo 1047 glasova, a?! Kako je to moguće, recite, kako?! – pita (se) hladni čovjek Galović.
Da, uistinu, hladni čovjek je u pravu, kako je moguće, i mi se pitamo, da njihovu stranicu prati 62.000 ljudi?! Koji su to uopće ljudi? Odakle dolaze, gdje žive, za koga navijaju, kakvu muziku slušaju...?!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Najveći pušioničari
immortal-
2014-04-16
Ha ha ha koji debili ha ha hadebotoijusto wrote:APIS je taj u kojemu se mulja. Tamo se kroji sudbina Hrvatske.
– Ajde, recite vi meni, kako je moguće da našu stranicu prati 62.000 osoba, a da smo dobili samo 1047 glasova, a?! Kako je to moguće, recite, kako?! – pita (se) hladni čovjek Galović.
Da, uistinu, hladni čovjek je u pravu, kako je moguće, i mi se pitamo, da njihovu stranicu prati 62.000 ljudi?! Koji su to uopće ljudi? Odakle dolaze, gdje žive, za koga navijaju, kakvu muziku slušaju...?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Željka Markić dobila smiješno malen broj glasova na izborima za Programsko vijeće HRT-a
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Propast radikalne ljevice na ovim izborima RF,Markovina,Borićka nisu dobili glasova sve zajedno ni za jednu vecu slavonsku svadbu
» Za sve je kriva Radnička Fronta
» Radnička Fronta na aparatima..
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Propast radikalne ljevice na ovim izborima RF,Markovina,Borićka nisu dobili glasova sve zajedno ni za jednu vecu slavonsku svadbu
» Za sve je kriva Radnička Fronta
» Radnička Fronta na aparatima..
Page 1 of 1