SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
Koliko baniranja na ovoj temi
Kic nepotrebno , ok jedan dan pa će ponovo
No nepotrebno jer je i sam Riblja čorba rekao ; Čovek je vreća govana
Srbi su isto ljudi
Ne vidin di je falinga
Srbi su isto ljudi
Ne vidin di je falinga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:kad se mi i srbi udružimo vi iz tuzle ima da palite bez da pitate... ;)epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:
a da malo razmisliš i ti o ponašanju s obzirom na krivotvorenu dommovnicu...
Kada bi mu proverili i diplome, nasli bi svasta jos.
Yoda pametuje ovde nesto a da ima pameti, ne bi sa Ekonomskim faksom radio na gradjevini da zaradi platu za izbeglicu iz Tuzle, koji se uvalio na drzavnu sisu u skoli.
Vas dvojica da mirni budete....
e da i to vidim, imali bi piće obojica :D
2015-08-08
Čovjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne možeRayMabus wrote:Koliko baniranja na ovoj temi
Srbi su isto ljudi
Ne vidin di je falinga
Jedan dan ok al ako si više od toga nemoj nego ih pusti na forum
Sam Riblja čorba je rekao Čovjek je vreća govana
Dakle američki senator nije rekako ništa novo
Ako si nekog banirao više od 24 sata na ovoj temi protestujem
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:kad se mi i srbi udružimo vi iz tuzle ima da palite bez da pitate... ;)epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:
Kada bi mu proverili i diplome, nasli bi svasta jos.
Yoda pametuje ovde nesto a da ima pameti, ne bi sa Ekonomskim faksom radio na gradjevini da zaradi platu za izbeglicu iz Tuzle, koji se uvalio na drzavnu sisu u skoli.
ništa me više ne može iznenaditi...
i ti imaš gopdina ako si već radio u politiici
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto jedino što nikako ne bih mogao crvenkastog u ekipu... on je dobio beleg, ali ne što je srbin nego što je nezahvalni čejen...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))
Radio u JNA, Politici...
Što si ti bio? Srbin?
crvenkasti-
2014-04-17
radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:kad se mi i srbi udružimo vi iz tuzle ima da palite bez da pitate... ;)epikur37 wrote:
2015-08-08
Posušaj ovoRayMabus wrote:Čovjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne možeRayMabus wrote:Koliko baniranja na ovoj temi
Srbi su isto ljudi
Ne vidin di je falinga
Ne baniraj duže od dana tko kaže Srbi su vreća govana
Ovo ti je razlog
2014-04-11
Ovo mogu da procitaju samo pismeni i oni otvorenog uma..A serbino da se ugleda na srbina koji drma planetom a ne na par 'rvatskih govana jer ako to ne uradi bit ce i sam vreca govana.Nevjerojatno kako se ta balkanska zaraza prima kod ljudi slaboga mentalnog imunoloshkog otpora .A kako i nece posjecuju iste portale koji su im davno izaprali mozak.Za ovoga amera me boli kurac shto misli..daj mu lovu on ce to prichati i o hrvatima...muslimanima..shipcima..ma o rodjenoj majci ce reci da je najveca kurava i da ga je napravio neki juznoamerikanac..U USA sve ima svoju cijenu samo je pitanje koliko ste spremni platiti..No evo jedan pouchan intervju..
Порука Ђоковићевих родитеља хрватској јавности AFP 2019 / D Dipasupil
ВЕСТИ
Хрватски „Вечерњи лист“ посветио је велики простор Дијани и Срђану Ђоковићу, родитељима првог рекета света Новака Ђоковића, који су у разговору за тај лист поручили да Срби и Хрвати не могу цео живот да проведу у мржњи једни према другима и да прошлост треба да оставе иза себе.
„Догађале су се у прошлости ружне ствари између наших народа, али морамо ићи напред, не можемо цео живот провести у мржњи једни према другима“, рекао је Срђан Ђоковић у интервјуу који је вођен у ресторану „Новак“ у Београду.
Он је нагласио да му је жао због хрватских и српских жртава које су страдале у сукобима на овим просторима, али је нагласио да се то није питао обичан народ, већ „неки други који су све то замутили, политичари који су створили хаос и мржњу без икаквог разлога“.
Ђоковић је нагласио да и сâм Новак увек говори да треба оставити прошлост иза себе и ићи напред.
„Треба да волимо свој народ и волимо га највише не свету, али не мрзимо Хрвате, Македонце, Словенце… Напротив, то су нам суседи, а боље је бити добар с првим суседом, него с братом у Аустралији, јер је овај ту и треба да ти помогне. Сигуран сам да у свим народима које спомињем има неупоредиво више нормалног света, као што смо ми и Новак, него ових других“, рекао је Срђан Ђоковић.
Међутим, сматра он, ти нормални су тихи јер су доброћудни, док су „ови други превише агресивни, у сваком погледу, и у вербалном и у физичком, па се ствара утисак да их има више, а нема“.
Стога, поручује, не можемо да будемо заточеници „шовиниста који мрзе све живо“.
„У Далмацији бацају у море Србе, али чине они то и са Загрепчанима. Зашто? Готово је с тим! Крај!“, каже Срђан Ђоковић који описује свог сина Новака као „претечу новог начина национализма“, којем је на првом месту љубав према свом народу и изостанак мржње према другим народима и верама.
На то се надовезала мајка Дијана, која је рекла да је Новак космополита, што, како је навела, носи из куће.
„Зашто да се више гледамо преко нишана? Где год да се Новак нађе с хрватским спортистима, грле се и излазе као браћа најрођенија. Уз наше, највише се дружи с Хрватима. Он је за време поплава помагао и Србији, и Босни, и Хрватској. Не раздваја. Да ли је он икад икоме дао разлог да га не воле? Па ти који га не воле, с њима нешто није у реду!“, поручују родитељи српског тенисера.
„Могли смо да живимо где год смо хтели у свету, размишљали смо својевремено о Женеви, али смо одлучили да останемо у Београду, јер је заиста метропола. Нема никаквих проблема овде, без обзира на нацију. Ко не тражи кавгу, неће је ни наћи“, поручују Дијана и Срђан Ђоковић.
За ресторан „Новак“ кажу да је „у првом реду музеј“, док новинарка истиче да су зидови прекривени фотографијама првог тенисера света, а да је на посебном постољу, на уздигнутој и истакнутој позицији, глобус који је освојио када је први пут заузео врх АТП листе 2011. године.
А за меморијалну собу наводи да је омиљена дестинација кинеских туриста, због чега се Новак знао нашалити да су Валтер и он најпознатији Срби у Кини.
„Свакога ко имало воли тенис проћи ће трнци у меморијалној соби ресторана ’Новак‘ у Београду. Пред очима му је важан део историје тог спорта“, закључује новинарка „Вечерњег листа“.
Порука Ђоковићевих родитеља хрватској јавности AFP 2019 / D Dipasupil
ВЕСТИ
Хрватски „Вечерњи лист“ посветио је велики простор Дијани и Срђану Ђоковићу, родитељима првог рекета света Новака Ђоковића, који су у разговору за тај лист поручили да Срби и Хрвати не могу цео живот да проведу у мржњи једни према другима и да прошлост треба да оставе иза себе.
„Догађале су се у прошлости ружне ствари између наших народа, али морамо ићи напред, не можемо цео живот провести у мржњи једни према другима“, рекао је Срђан Ђоковић у интервјуу који је вођен у ресторану „Новак“ у Београду.
Он је нагласио да му је жао због хрватских и српских жртава које су страдале у сукобима на овим просторима, али је нагласио да се то није питао обичан народ, већ „неки други који су све то замутили, политичари који су створили хаос и мржњу без икаквог разлога“.
Ђоковић је нагласио да и сâм Новак увек говори да треба оставити прошлост иза себе и ићи напред.
„Треба да волимо свој народ и волимо га највише не свету, али не мрзимо Хрвате, Македонце, Словенце… Напротив, то су нам суседи, а боље је бити добар с првим суседом, него с братом у Аустралији, јер је овај ту и треба да ти помогне. Сигуран сам да у свим народима које спомињем има неупоредиво више нормалног света, као што смо ми и Новак, него ових других“, рекао је Срђан Ђоковић.
Међутим, сматра он, ти нормални су тихи јер су доброћудни, док су „ови други превише агресивни, у сваком погледу, и у вербалном и у физичком, па се ствара утисак да их има више, а нема“.
Стога, поручује, не можемо да будемо заточеници „шовиниста који мрзе све живо“.
„У Далмацији бацају у море Србе, али чине они то и са Загрепчанима. Зашто? Готово је с тим! Крај!“, каже Срђан Ђоковић који описује свог сина Новака као „претечу новог начина национализма“, којем је на првом месту љубав према свом народу и изостанак мржње према другим народима и верама.
На то се надовезала мајка Дијана, која је рекла да је Новак космополита, што, како је навела, носи из куће.
„Зашто да се више гледамо преко нишана? Где год да се Новак нађе с хрватским спортистима, грле се и излазе као браћа најрођенија. Уз наше, највише се дружи с Хрватима. Он је за време поплава помагао и Србији, и Босни, и Хрватској. Не раздваја. Да ли је он икад икоме дао разлог да га не воле? Па ти који га не воле, с њима нешто није у реду!“, поручују родитељи српског тенисера.
„Могли смо да живимо где год смо хтели у свету, размишљали смо својевремено о Женеви, али смо одлучили да останемо у Београду, јер је заиста метропола. Нема никаквих проблема овде, без обзира на нацију. Ко не тражи кавгу, неће је ни наћи“, поручују Дијана и Срђан Ђоковић.
За ресторан „Новак“ кажу да је „у првом реду музеј“, док новинарка истиче да су зидови прекривени фотографијама првог тенисера света, а да је на посебном постољу, на уздигнутој и истакнутој позицији, глобус који је освојио када је први пут заузео врх АТП листе 2011. године.
А за меморијалну собу наводи да је омиљена дестинација кинеских туриста, због чега се Новак знао нашалити да су Валтер и он најпознатији Срби у Кини.
„Свакога ко имало воли тенис проћи ће трнци у меморијалној соби ресторана ’Новак‘ у Београду. Пред очима му је важан део историје тог спорта“, закључује новинарка „Вечерњег листа“.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:eto jedino što nikako ne bih mogao crvenkastog u ekipu... on je dobio beleg, ali ne što je srbin nego što je nezahvalni čejen...
Daj, odi kurac, samo što nisi umro.
Tvoje je prošlo...
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi su vreća govana.RayMabus wrote:Posušaj ovoRayMabus wrote:Čovjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne možeRayMabus wrote:Koliko baniranja na ovoj temi
Srbi su isto ljudi
Ne vidin di je falinga
Ne baniraj duže od dana tko kaže Srbi su vreća govana
Ovo ti je razlog
U čemu je problem ?
Odgovrite mi.
2014-04-11
jebote jučer je bilo kritično, pritisak 97/54 tik tak ispod 50, malo je falilo da si bio u prilici otvoriti pjenušac... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:eto jedino što nikako ne bih mogao crvenkastog u ekipu... on je dobio beleg, ali ne što je srbin nego što je nezahvalni čejen...
Tvoje je prošlo...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobro sad nemoj i ti pretjerivati... taj i još mnogi slični njemu iz republikanskog tabora kad bi krenuli uokolo sijat one fat bombice jednu bi sigurno vama namijenili ako ne ikoju pride... pusti ti tenesi i te pizdarije, baš su ti oni zajebani igrači kad su war gaming u pitanju....Serbinho-3 wrote:Ovaj da ima pameti, ne bi se sa nama kacio.
Prvo mu je biografija za zatvor a drugo, otvara pricu koja nama odgovara.
Trecerazredni politicar iz Tenesija, ulazi u pricu za sitne pare iz koje nece izaci.
Bio sam gomilu puta u Tenesiju, nerealno je da oni nesto pokusavaju da pametuju na Svetskoj pozornici velikih sila.
Ispao kreten samo.
Ovaj je prvo upetljan u masu problema.
Vidim da su isto provukli na B92, ko da citaju ovde.
Lik je sitan dripac, koji je vec pao i opet isto radi, ide okolo i uzima pare a izjava mu je dobrodosla sa nase strane, jer trebas biti budala, pa tako nesto odvaliti.
Nema nikakvu snagu a o bombama da ne trosimo reci.
EU se ocigledno distancirala od USA, koji realno ne mogu vise nista, niti EU.
Sankcije vise ne mogu uvesti a bombardovanje takodje.
Izlupeta se ovako neki poluraspali alkos i to bi kao bilo to.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
michaellcmacha wrote:radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
kad se mi i srbi udružimo vi iz tuzle ima da palite bez da pitate... ;)
Daj proćitaj riječ "ekspres" s desna nalijevo, za koga si radio.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
Kužim za novine ali mislio sam da je to Politika ovo http://www.politika.rs/
Što je jako dobra novina, profi i s tradicijom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
by crvenkasti Today at 15:08
Tvoje je prošlo..
================================================
Nije kulturno ali nije ni ljudski omalovazavati retardirane ljude .Fakat mu moze doci da se upuca pa cesh ga imati na savjesti.Ko zna kakvi ga vragovi proganjaju dok je sam ..a moze popizditi pa pucat po saboru ili nedaj boze na trgu Republike..
Tvoje je prošlo..
================================================
Nije kulturno ali nije ni ljudski omalovazavati retardirane ljude .Fakat mu moze doci da se upuca pa cesh ga imati na savjesti.Ko zna kakvi ga vragovi proganjaju dok je sam ..a moze popizditi pa pucat po saboru ili nedaj boze na trgu Republike..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jebote jučer je bilo kritično, pritisak 97/54 tik tak ispod 50, malo je falilo da si bio u prilici otvoriti pjenušac... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:eto jedino što nikako ne bih mogao crvenkastog u ekipu... on je dobio beleg, ali ne što je srbin nego što je nezahvalni čejen...
Tvoje je prošlo...
Javi kad umreš.
crvenkasti-
2014-04-17
To oni sto su bili poznati po nagradnim igrama, imali plavo beli logo.
Poklanjali masu automobila i slicno.
Nestali prilikom raspada Juge a bili kao jake novine, pratili ih zbog tih izvlacenja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma nije toliko bitno za koga sam radio nego što sam radio... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma nije toliko bitno za koga sam radio nego što sam radio... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))
Glumio si poštenog Hrvata i razbijao Jugoslaviju iznutra?
crvenkasti-
2014-04-17
ekspres politika je bila medijski koridor putem kojeg se filalo propagandom srbe u hrvatskoj, ajmo reći paravan je bio ovo što ti navodiš, jer su se križaljke i zabavni sadržaj slali a u paketu s je išla i politika, ali u duplo većoj tiraži od one koja je išla redovnim putem opskrbe...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:radio sam u ekspres politici, novine jebote, a ne politikaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja imam dobrog prijatelja u valjevu, još jednog u paraćinu, s nekima sam ostao dobar i u begešu još iz vremena kad sam radio u Politici... tak da mogo bi se zajebat... ;)))epikur37 wrote:
To oni sto su bili poznati po nagradnim igrama, imali plavo beli logo.
Poklanjali masu automobila i slicno.
Nestali prilikom raspada Juge a bili kao jake novine, pratili ih zbog tih izvlacenja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Putinov savjetnik zaledio Srbiju!Srbi ceka vas okupacija...osim ako udjete u EU
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Američki kongresmen u Tirani najavio raspad Makedonije!
» Dopizdulo?!Američki kongresmen:Moguć opoziv Trumpa?!
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Američki kongresmen u Tirani najavio raspad Makedonije!
» Dopizdulo?!Američki kongresmen:Moguć opoziv Trumpa?!
Page 3 of 10