COPA AMERICANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: COPA AMERICANA
Argentina bez Blessija ima daleko veće šanse to osvojiti, nego argentinčica sa blessijem.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
s obzirom na jučerašnju krađu red je da se organizira još jedna copa. 2020. je lijepa okrugla brojka, kao stvorena za GOAT-a
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prvo opet neće osvojit, a drugo čak i da osvoji samo debili poput zagorskog šiptara bi mu to računali kao trofej. Daj moju ekipu sa termina na copa americu i da igramo svaki mjesec dana turnir, jednom ćemo osvojit
i šećer za kraj sezone je najveća krađa VAR-a u povijesti.
2015-08-25
još jedna titula nakon SP-a koju je nogometna mafija izbila iz ruku argentine.
2015-08-25
sve rečeno, koja sramota..
kic pederu sad možeš obrisat ovu lopovsku temu..
2015-08-25
kako kmeči smrdljiva mala ciganštura, pošto se opet najela kofe govana po ko zna koji put...
Guest- Guest
Pokradena je Čmargentina, ali Otamendi je onaj lakat debelo zaslužio... karma is a bitch...
darth_vader-
2014-04-17
otamendi je 0 od igrača, svaka čast guardioli šta je uspio od njega dobiti jednu i pol dobru sezonu, sad mu trebaju 2 stopera jedan da zamijeni kompanyja i jedan za otamendija.
2015-08-25
više ne vrijedi gledati nogomet, 0 sporta, a 100% politika, biznis i krađe. koja je poanta ako 99% utakmica odlučuju suci.
hvala realu i gaynajtedu šta su uspjeli to sve uništiti...
hvala realu i gaynajtedu šta su uspjeli to sve uništiti...
2015-08-25
Dok je barcelona osvajala svoje trofeje krađama i lopovlukom, onda je vrijedilo gledat šiptaru ciganski? Sad kad kad ti se ishod ne sviđa, onda ne vrijedi?! Ok, ko te jebe, nemoj ni gledat
pederu mali samo ti budi glup pa govori protiv najveće generacije koja je ikad igrala nogomet, za tvoj retardirani mentalni sklop to je normala.
većina utakmica ove cope bilo je nesnošljivo gledati zbog stalnog zaustavljanja i stalno se išlo na VAR provjeru za najmanje sitnice, a protiv brazila za dva očita penala nisu se niti udostojili pogledati VAR. ako netko misli da ova copa nije namještena ili 90% utakmica u kojima ne igra barca, klopp i guardiola taj nek se likvidira iste sekunde.
većina utakmica ove cope bilo je nesnošljivo gledati zbog stalnog zaustavljanja i stalno se išlo na VAR provjeru za najmanje sitnice, a protiv brazila za dva očita penala nisu se niti udostojili pogledati VAR. ako netko misli da ova copa nije namještena ili 90% utakmica u kojima ne igra barca, klopp i guardiola taj nek se likvidira iste sekunde.
2015-08-25
Ako ti misliš da je ova trula Argentina trebala osvojit na osnovu jedne dobro odigrane utakmice, onda si retardiran. Jedva su grupu prošli gubavci (a prošli su jer je jednostavno nemoguće ispast). Nemoj bit gluplji nego što jesi
https://net.hr/sport/nogomet/messi-ipak-nije-bio-izvan-sebe-bez-razloga-sokantno-otkrice-potpuno-promijenilo-perspektivu-o-koristenju-var-a/
najbolje opravdanje za krađu u povijesti, ovo premašuje i glupoću bracale..
najbolje opravdanje za krađu u povijesti, ovo premašuje i glupoću bracale..
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Midget dobije crveni karton i Argentina odma pobjedi i osvoji 3. mjesto. Da nema lessija, Argentina bi bila ozbiljna reprezentacija. Neka se umirovi i pojača Argentinu
Lionel Messi nakon što je završio s ovosezonskom Copa Américom: "Nisam htio uzeti medalju za trećeplasiranu ekipu, jer ne želim da budemo dio korupcije."
"Uopće ne sumnjam u to da će Brazil biti prvak. Sve je za njih bilo namješteno."
"Mislim da sam danas dobio crveni karton zbog mojih prijašnjih riječi o sucima s prvenstva. Ovo je zaista sramotno."
"Bez obzira na sve, ja uvijek govorim istinu. To me čini mirnijim i ne vidim smisao za laži. Ne moram ni govoriti što je problem, jer se to jasno vidjelo kroz cijelu Copu."
briši sve, GOAT raskrinkao kompletan nogomet..
"Uopće ne sumnjam u to da će Brazil biti prvak. Sve je za njih bilo namješteno."
"Mislim da sam danas dobio crveni karton zbog mojih prijašnjih riječi o sucima s prvenstva. Ovo je zaista sramotno."
"Bez obzira na sve, ja uvijek govorim istinu. To me čini mirnijim i ne vidim smisao za laži. Ne moram ni govoriti što je problem, jer se to jasno vidjelo kroz cijelu Copu."
2015-08-25
End wrote:Lionel Messi nakon što je završio s ovosezonskom Copa Américom: "Nisam htio uzeti medalju za trećeplasiranu ekipu, jer ne želim da budemo dio korupcije."
Za razliku od onog narcisoidnog smeća s Madeire, on je lik s integritetom te nesklon simuliranju pa mu riječi i imaju težinu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11