ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LP Totenhem vs Liverpool

Go down

LP Totenhem vs Liverpool Empty LP Totenhem vs Liverpool

Post by michaellcmacha 1/6/2019, 20:41

ajmo koji će bit rezultat, može i predviđanje broja golova i koja momčad prva daje gol.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

LP Totenhem vs Liverpool Empty Re: LP Totenhem vs Liverpool

Post by michaellcmacha 1/6/2019, 20:42

Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/6/2019, 20:47

michaellcmacha wrote:Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1

arsenalu se vrati sva nesreca proteklih godina  , 2:1 a zadnji gol dramatican
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 1/6/2019, 20:48

Prepušija si se, Debo...  :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 1/6/2019, 20:51

Zbog Kloppa nek Luzerful osvoji, ajd... kad, već nije Hajduk u finalu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/6/2019, 21:05

jasambrend wrote:Prepušija si se, Debo...  :rasta
danas svi igraju nogomet  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 21:07

20 sekunda utakmice jedanajsterac za Liverpool.....a svašta , ja ovo nikad nisan vidija a kamo li u finalu lige prvaka.

Koje gluposti jbte
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 1/6/2019, 21:56

debotoijusto wrote:
michaellcmacha wrote:Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1

arsenalu se vrati sva nesreca proteklih godina  , 2:1 a zadnji gol dramatican
nema neko međunarodno takmičenje laštike večeras da se ne praviš da ovo pratiš  :^0

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by melkior 2/6/2019, 00:21

Mlitava utakmica nedostojna finala Lige prvaka  :K  Liverpool zasluženo pobijedio.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/6/2019, 00:30

totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by melkior 2/6/2019, 00:32

michaellcmacha wrote:totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
Kad si u finalu Lige prvaka, igraš na sve ili ništa, jebo kalkulacije. Sve u svemu, jadno.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 2/6/2019, 00:33

jebeš to nahitavanje lopte, koji glupi sport.
nikad nisam kužio kaj ljudi vide u njemu, radije dve vure natežem žensku nego gledam 22 majmuna kako trčkaraju po travnjaku.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by newuser 2/6/2019, 00:35

Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by veber 2/6/2019, 00:39

newuser wrote:Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
jednom u životu sam bio na tekmi. hrvatska belgija, poslovno. odfurao belgijance i ženu na tekmu. žena mi objašnjavala kaj se dešava na terenu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 2/6/2019, 00:41

Klopp ih je taktički i trkački zatvorio...dva dodavanja nismo vidjeli u prvom, drugo malo otvorenije...Allison vrijedi onih para(u kontekstu kretanja cijena para nogu i ruku na tržištu) 

Finale govno, a ostaje da je prvaka Evrope samo moćna Zvezda tukla sa dva razlike

Last edited by n_razbojnik on 2/6/2019, 00:42; edited 1 time in total

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by newuser 2/6/2019, 00:42

veber wrote:
newuser wrote:Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
jednom u životu sam bio na tekmi. hrvatska belgija, poslovno. odfurao belgijance i ženu na tekmu. žena mi objašnjavala kaj se dešava na terenu.
Hihi ja sam bio dosta puta, u mlađim uzrastima i igrao... Danas sam obašao Olympiastadion. Uglavnom sport je dobar samo ga više ne upražnjavam :(
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by veber 2/6/2019, 00:46

newuser wrote:
veber wrote:
Hihi ja sam bio dosta puta, u mlađim uzrastima i igrao... Danas sam obašao Olympiastadion u Berlinu. Uglavnom sport je dobar samo ga više ne upražnjavam :(
od sporta upražnjavam sex i biciklizam. kupio bajk u vrijednosti pol stana crvenog u smederevu. ono ima broj šasije, 3,5 kile, gps. jedino ga moraš terat :D

dobio sam gratis prsluk, reflektirajući :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/6/2019, 00:54

melkior wrote:
michaellcmacha wrote:totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
Kad si u finalu Lige prvaka, igraš na sve ili ništa, jebo kalkulacije. Sve u svemu, jadno.
pa to, nemaš što kalkulirati nakon 1:0 u 2-oj minuti i pol sata igre bez stvarno izgledne situacije za dat gol... ali ok imali su priliku, samom činjenicom da su dogurali do finala, nisu po meni jednostavno bili dorasli da se upišu na pokal...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/6/2019, 07:35

michaellcmacha wrote:
melkior wrote:
pa to, nemaš što kalkulirati nakon 1:0 u 2-oj minuti i pol sata igre bez stvarno izgledne situacije za dat gol... ali ok imali su priliku, samom činjenicom da su dogurali do finala, nisu po meni jednostavno bili dorasli da se upišu na pokal...

Imali su klasu, al Klopp ih je nakon poklona njihove obrane očekivano zatvorio, a tu onda više skoro niti jedna momčad nema rješenja pored onako granitne obrane. Ne možeš reći da su Spursi baš kukavički ispali, imali su inicijativu, čak i solidne šanse, ali Alisson nije ona provalija od lani što prima sve što se pukne bliže centra na gol... šteta jedino zbog nedostatka dramatike, na kraju ipak je bolja, s(p) retnija momčad osvojila naslov.. mogu jedino zahvaliti Spursima kako su im lijepo počistili sve opasnije mine na putu do finala, a židovi su im ipak stare mušterije... sve u svemu Liga prvaka bez nekih izrazito jakih i dominantnih momčadi u završnicama te sa puno iznenađenja te jedino je Liverpool pokazao konstantu i kompaknost u igri većim djelom sezone te je nadigrao sve svoje protivnike od osmine finala pa čak i Barcelonu u gostima, kad su bez obzira na rezultat prve utakmice, bili po dojmu bolja momčad...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 2/6/2019, 12:14

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down