LP Totenhem vs Liverpool
Page 1 of 1
LP Totenhem vs Liverpool
ajmo koji će bit rezultat, može i predviđanje broja golova i koja momčad prva daje gol.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: LP Totenhem vs Liverpool
Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1
arsenalu se vrati sva nesreca proteklih godina , 2:1 a zadnji gol dramatican
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zbog Kloppa nek Luzerful osvoji, ajd... kad, već nije Hajduk u finalu...
darth_vader-
2014-04-17
danas svi igraju nogometjasambrend wrote:Prepušija si se, Debo...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
20 sekunda utakmice jedanajsterac za Liverpool.....a svašta , ja ovo nikad nisan vidija a kamo li u finalu lige prvaka.
Koje gluposti jbte
Koje gluposti jbte
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema neko međunarodno takmičenje laštike večeras da se ne praviš da ovo pratišdebotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:Liverpool daje prvi gol, više od 3, i pobjeda Liverpoola 3:1
arsenalu se vrati sva nesreca proteklih godina , 2:1 a zadnji gol dramatican
2014-04-15
Mlitava utakmica nedostojna finala Lige prvaka Liverpool zasluženo pobijedio.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
2015-08-08
Kad si u finalu Lige prvaka, igraš na sve ili ništa, jebo kalkulacije. Sve u svemu, jadno.michaellcmacha wrote:totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jebeš to nahitavanje lopte, koji glupi sport.
nikad nisam kužio kaj ljudi vide u njemu, radije dve vure natežem žensku nego gledam 22 majmuna kako trčkaraju po travnjaku.
nikad nisam kužio kaj ljudi vide u njemu, radije dve vure natežem žensku nego gledam 22 majmuna kako trčkaraju po travnjaku.
2014-12-30
Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
jednom u životu sam bio na tekmi. hrvatska belgija, poslovno. odfurao belgijance i ženu na tekmu. žena mi objašnjavala kaj se dešava na terenu.newuser wrote:Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
2014-12-30
Klopp ih je taktički i trkački zatvorio...dva dodavanja nismo vidjeli u prvom, drugo malo otvorenije...Allison vrijedi onih para(u kontekstu kretanja cijena para nogu i ruku na tržištu)
Finale govno, a ostaje da je prvaka Evrope samo moćna Zvezda tukla sa dva razlike
Finale govno, a ostaje da je prvaka Evrope samo moćna Zvezda tukla sa dva razlike
Last edited by n_razbojnik on 2/6/2019, 00:42; edited 1 time in total
2014-04-15
Hihi ja sam bio dosta puta, u mlađim uzrastima i igrao... Danas sam obašao Olympiastadion. Uglavnom sport je dobar samo ga više ne upražnjavam :(veber wrote:jednom u životu sam bio na tekmi. hrvatska belgija, poslovno. odfurao belgijance i ženu na tekmu. žena mi objašnjavala kaj se dešava na terenu.newuser wrote:Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
od sporta upražnjavam sex i biciklizam. kupio bajk u vrijednosti pol stana crvenog u smederevu. ono ima broj šasije, 3,5 kile, gps. jedino ga moraš teratnewuser wrote:Hihi ja sam bio dosta puta, u mlađim uzrastima i igrao... Danas sam obašao Olympiastadion u Berlinu. Uglavnom sport je dobar samo ga više ne upražnjavam :(veber wrote:jednom u životu sam bio na tekmi. hrvatska belgija, poslovno. odfurao belgijance i ženu na tekmu. žena mi objašnjavala kaj se dešava na terenu.newuser wrote:Dobar je nogomet iako mi je gadljiv postao, ogromni novci su tu najmanje je ostalo sporta u svemu tome
dobio sam gratis prsluk, reflektirajući
2014-12-30
pa to, nemaš što kalkulirati nakon 1:0 u 2-oj minuti i pol sata igre bez stvarno izgledne situacije za dat gol... ali ok imali su priliku, samom činjenicom da su dogurali do finala, nisu po meni jednostavno bili dorasli da se upišu na pokal...melkior wrote:Kad si u finalu Lige prvaka, igraš na sve ili ništa, jebo kalkulacije. Sve u svemu, jadno.michaellcmacha wrote:totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa to, nemaš što kalkulirati nakon 1:0 u 2-oj minuti i pol sata igre bez stvarno izgledne situacije za dat gol... ali ok imali su priliku, samom činjenicom da su dogurali do finala, nisu po meni jednostavno bili dorasli da se upišu na pokal...melkior wrote:Kad si u finalu Lige prvaka, igraš na sve ili ništa, jebo kalkulacije. Sve u svemu, jadno.michaellcmacha wrote:totenhemov strateg je, iako je naoko izgledalo da su imali loptu i 16 udaraca prema golu liverpoola, do kraja zadržao ziceraški stav... nakon 25 minuta kako su primili prvi gol, kad je vidio da nema pomaka prema izjednačenju morao je započeti sA transformacijom u napadačku ekipu, u finalu ti je svejedno s koliko si izgubioi, pogotovo ako si sve pokušao da izjednačiš i preokreneš rezultat... u svakom slučaju bar što se mene tiče očekivan ishod... mada sam računao da će totenhem probati dati gol i izgubiti sa stilom...
Imali su klasu, al Klopp ih je nakon poklona njihove obrane očekivano zatvorio, a tu onda više skoro niti jedna momčad nema rješenja pored onako granitne obrane. Ne možeš reći da su Spursi baš kukavički ispali, imali su inicijativu, čak i solidne šanse, ali Alisson nije ona provalija od lani što prima sve što se pukne bliže centra na gol... šteta jedino zbog nedostatka dramatike, na kraju ipak je bolja, s(p) retnija momčad osvojila naslov.. mogu jedino zahvaliti Spursima kako su im lijepo počistili sve opasnije mine na putu do finala, a židovi su im ipak stare mušterije... sve u svemu Liga prvaka bez nekih izrazito jakih i dominantnih momčadi u završnicama te sa puno iznenađenja te jedino je Liverpool pokazao konstantu i kompaknost u igri većim djelom sezone te je nadigrao sve svoje protivnike od osmine finala pa čak i Barcelonu u gostima, kad su bez obzira na rezultat prve utakmice, bili po dojmu bolja momčad...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 1