Salvini osvoji regionalne izbore u Piemontu ( Torino ) , ljevičari zbačeni
Page 1 of 1
Salvini osvoji regionalne izbore u Piemontu ( Torino ) , ljevičari zbačeni
Koalicija desnog centra osvojila 49,9% glasova a od toga Lega 37%
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Piedmontese_regional_election
33 mjesta u parlamentu od mogućih 51
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Piedmontese_regional_election
33 mjesta u parlamentu od mogućih 51
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Salvini osvoji regionalne izbore u Piemontu ( Torino ) , ljevičari zbačeni
Sad ovako izgleda regionalna politička mapa Italije a do kraja godine još ima regionalni izbori u Bolonji i Kalabriji.
Inače ovaj Piemont vam ima oko četiri miiljona stanivnika kao i Hrvatska
Inače ovaj Piemont vam ima oko četiri miiljona stanivnika kao i Hrvatska
2014-04-11
U Bolonji , Umbriji i Kalabriji do kraja ove godine. Poplavit će još tri italijanske regije.
Bravo Mateo.
Bravo Mateo.
2014-04-11
Ovo je mali primjer što se događa...Nešto već viđeno u prošlosti...I ne može drukčije...Vi ste zarobljenici ovdje...Ljudsku vrstu će najbolje uništiti ljudska vrsta...
red wolf-
2016-02-10
Što on kaže o talijanskoj Istri i Dalmaciji?
Pitaj ga. On se s time ne bavi. Možda Liga Veneto ( Lega Nord iz Venecije ).Regoč wrote:Što on kaže o talijanskoj Istri i Dalmaciji?
2014-04-11
Je li on glavni u toj Lizi? E, ima se bavit!RayMabus wrote:Pitaj ga. On se s time ne bavi. Možda Liga Veneto ( Lega Nord iz Venecije ).Regoč wrote:Što on kaže o talijanskoj Istri i Dalmaciji?
Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
2014-04-11
Koja ti je to glupa logika? Pa i ja sam Slavonac, ali me briga i za Boku, i za Hercegovinu i za Međimurje!RayMabus wrote:Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
Zato šta oni do prije 150 godina nisu ni bili ista država itd itd itd. Jednostavno on je iz Lombardije i Lega Nord.Regoč wrote:Koja ti je to glupa logika? Pa i ja sam Slavonac, ali me briga i za Boku, i za Hercegovinu i za Međimurje!RayMabus wrote:Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
2014-04-11
Prije sto pedeset godinah Hrvatsko-ugarska nagodba bila je nepunu godinu danah na snazi, a moji su predci još bili krajišnici. Otišal si predaleko u prošlost, Salvini ima stav, a vjerujem da je ekspanzionistički.RayMabus wrote:Zato šta oni do prije 150 godina nisu ni bili ista država itd itd itd. Jednostavno on je iz Lombardije i Lega Nord.Regoč wrote:Koja ti je to glupa logika? Pa i ja sam Slavonac, ali me briga i za Boku, i za Hercegovinu i za Međimurje!RayMabus wrote:Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
Nema. Salvini ti se bavi samo imigracijom.Regoč wrote:Prije sto pedeset godinah Hrvatsko-ugarska nagodba bila je nepunu godinu danah na snazi, a moji su predci još bili krajišnici. Otišal si predaleko u prošlost, Salvini ima stav, a vjerujem da je ekspanzionistički.RayMabus wrote:Zato šta oni do prije 150 godina nisu ni bili ista država itd itd itd. Jednostavno on je iz Lombardije i Lega Nord.Regoč wrote:Koja ti je to glupa logika? Pa i ja sam Slavonac, ali me briga i za Boku, i za Hercegovinu i za Međimurje!RayMabus wrote:Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
2014-04-11
Mo'š mislit!RayMabus wrote:Nema. Salvini ti se bavi samo imigracijom.Regoč wrote:Prije sto pedeset godinah Hrvatsko-ugarska nagodba bila je nepunu godinu danah na snazi, a moji su predci još bili krajišnici. Otišal si predaleko u prošlost, Salvini ima stav, a vjerujem da je ekspanzionistički.RayMabus wrote:Zato šta oni do prije 150 godina nisu ni bili ista država itd itd itd. Jednostavno on je iz Lombardije i Lega Nord.Regoč wrote:Koja ti je to glupa logika? Pa i ja sam Slavonac, ali me briga i za Boku, i za Hercegovinu i za Međimurje!RayMabus wrote:Ma jebe se Matea za Istru i Dalmaciju. On je iz Lombardije ( Milano ).
Nema. Znam kako tko razmišlja i di ga svrbi. Lega dobija glasove na račun antiimigrantske politike a ne ekspanzionističke.
2014-04-11
Similar topics
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Lijevičari totalno popušili regionalne izbore na Siciliji
» Ova paravojna formacija prijeti neredima ako Trump ne osvoji izbore
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Lijevičari totalno popušili regionalne izbore na Siciliji
» Ova paravojna formacija prijeti neredima ako Trump ne osvoji izbore
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
Page 1 of 1