ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati - Page 2 Empty Re: Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:00

Maggie19 wrote:Kad ste ti i longi stalno na forumu, umjesto da se aktivirate.
Necu vam vise ponavljat :-D
Ne zanima me biti roditelj.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati - Page 2 Empty Re: Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati

Post by crvenkasti 1/6/2019, 11:20

Maggie19 wrote:Kad ste ti i longi stalno na forumu, umjesto da se aktivirate.
Necu vam vise ponavljat :-D

Imaš li ti djece?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:26

Imaju pojedinci i drugih problema od društvene demografske piramide. Ja ju stavljam da vidite kao društvo da ste negdje zasrali. Mene već odavno sex ne zanima. Ja sa ženama nemam posla ima već 12 godina. Matrijaharna imperija. Blok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:34

Čovjek je besmrtno biće. Inkarnira se s 10% duše. To ste vi. Neki to ne znaju a neki znaju. Ja se mogu inkarnirat di me volja. Vjerovatno se neću inkarnkrat ovdje nego na Alpha Centauri. Dakle možete se inkarnirat i na druge planete ili na istoj planeti u druge narode , rase , spol itd tako da to mene šta će tamo nekakvi Hrvati izumrit uopće ne zanima.

Mene samo zanima matrijaharna imperija koju će slomit kombinacija sloma nataliteta i trpanja mujaga koji su patrijaharni.

Ovo je rat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:41

Sad ću skratit priču pošto vas zanima samo dio uz vaš fizički opstanak. : Lipo ćemo natrpat zapadnu Europu mujagama i onda islamistički napadi i diže se desnica a ljevica pada.

Ljevica je matrijajharna imperija npr za vrijeme komunizma ovdje je na mala vrata uveden matrijarh.

I sad trpačina i imate dvije opcije :

a ) islamizirat ćete se ( postat patrijah )

b ) pružiti otpor ( postat fašisti dakle opet patrijarh )

Pošto znam podatke iz budućnosti prvo ćete se opirat a onda puknit

Hai Hitler
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:43

Kad kažem da je ovo rat onda to i mislim. Znači bit će puno mrtvih. Europa ima pola miljarde ljudi i mogu sebi dopustiti da pobijem 10% ukupne populacije ( a inaće s matrijaharnom imperijom gubite i više ) dakle 50 miljona ljudi.

Prvo ljevičare pa onda i muslimane s njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 11:49

Eto mene i mojih pajdaša ha ha ha

Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati - Page 2 Afd2
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:797719-DESNICARI-PODELILI-DRZAVU-Posle-izbora-postoji-nemacka-republika-i-nemacki-kalifat-FOTO

Ono šta nema na ovoj slici je matrijaharna imperija , s jedne strane kalifat a s druge fašizam , oboje ekstremni patrijarh
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2019, 12:18

Kiša pada , ja san dekicu na kauču namistija , naša san zombi seriju na internetu s prijevodon pa to gledan.

A moje je samo da spavan.

Kao krokodil.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics