Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati
Ne zanima me biti roditelj.Maggie19 wrote:Kad ste ti i longi stalno na forumu, umjesto da se aktivirate.
Necu vam vise ponavljat :-D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Maggie19 wrote:Kad ste ti i longi stalno na forumu, umjesto da se aktivirate.
Necu vam vise ponavljat :-D
Imaš li ti djece?
crvenkasti-
2014-04-17
Imaju pojedinci i drugih problema od društvene demografske piramide. Ja ju stavljam da vidite kao društvo da ste negdje zasrali. Mene već odavno sex ne zanima. Ja sa ženama nemam posla ima već 12 godina. Matrijaharna imperija. Blok.
2014-04-11
Čovjek je besmrtno biće. Inkarnira se s 10% duše. To ste vi. Neki to ne znaju a neki znaju. Ja se mogu inkarnirat di me volja. Vjerovatno se neću inkarnkrat ovdje nego na Alpha Centauri. Dakle možete se inkarnirat i na druge planete ili na istoj planeti u druge narode , rase , spol itd tako da to mene šta će tamo nekakvi Hrvati izumrit uopće ne zanima.
Mene samo zanima matrijaharna imperija koju će slomit kombinacija sloma nataliteta i trpanja mujaga koji su patrijaharni.
Ovo je rat.
Mene samo zanima matrijaharna imperija koju će slomit kombinacija sloma nataliteta i trpanja mujaga koji su patrijaharni.
Ovo je rat.
2014-04-11
Sad ću skratit priču pošto vas zanima samo dio uz vaš fizički opstanak. : Lipo ćemo natrpat zapadnu Europu mujagama i onda islamistički napadi i diže se desnica a ljevica pada.
Ljevica je matrijajharna imperija npr za vrijeme komunizma ovdje je na mala vrata uveden matrijarh.
I sad trpačina i imate dvije opcije :
a ) islamizirat ćete se ( postat patrijah )
b ) pružiti otpor ( postat fašisti dakle opet patrijarh )
Pošto znam podatke iz budućnosti prvo ćete se opirat a onda puknit
Hai Hitler
Ljevica je matrijajharna imperija npr za vrijeme komunizma ovdje je na mala vrata uveden matrijarh.
I sad trpačina i imate dvije opcije :
a ) islamizirat ćete se ( postat patrijah )
b ) pružiti otpor ( postat fašisti dakle opet patrijarh )
Pošto znam podatke iz budućnosti prvo ćete se opirat a onda puknit
Hai Hitler
2014-04-11
Kad kažem da je ovo rat onda to i mislim. Znači bit će puno mrtvih. Europa ima pola miljarde ljudi i mogu sebi dopustiti da pobijem 10% ukupne populacije ( a inaće s matrijaharnom imperijom gubite i više ) dakle 50 miljona ljudi.
Prvo ljevičare pa onda i muslimane s njima.
Prvo ljevičare pa onda i muslimane s njima.
2014-04-11
Eto mene i mojih pajdaša ha ha ha
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:797719-DESNICARI-PODELILI-DRZAVU-Posle-izbora-postoji-nemacka-republika-i-nemacki-kalifat-FOTO
Ono šta nema na ovoj slici je matrijaharna imperija , s jedne strane kalifat a s druge fašizam , oboje ekstremni patrijarh
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:797719-DESNICARI-PODELILI-DRZAVU-Posle-izbora-postoji-nemacka-republika-i-nemacki-kalifat-FOTO
Ono šta nema na ovoj slici je matrijaharna imperija , s jedne strane kalifat a s druge fašizam , oboje ekstremni patrijarh
2014-04-11
Kiša pada , ja san dekicu na kauču namistija , naša san zombi seriju na internetu s prijevodon pa to gledan.
A moje je samo da spavan.
Kao krokodil.
A moje je samo da spavan.
Kao krokodil.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dalibor Miloš(predavanje u US Kongresu): Izmijeniti Izborni zakon da bi svi narodi imali jednaka prava, Hrvati su zakinuti na izborima
» Hrvati u svijetu teze do putovnice
» Hrvati piju najviše vina po glavi stanovnika na svijetu
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
» Hrvati u svijetu teze do putovnice
» Hrvati piju najviše vina po glavi stanovnika na svijetu
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
Page 2 of 2