anketa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: anketa
prckov wrote:naravno da je problem ljevica, pa cijeli globalisticki pokret gura se i ostvaruje kroz ljevicu, ne samo HR nego europskuepikur37 wrote:Regoč wrote:Stieru nedostaje odlučnosti, čini mi se da je Kovač jača osobnost.prckov wrote:samo sto on nece nikad proc dok je plenkija I slicnih pudlicaepikur37 wrote:
Stier mi se čini oke, ali sključivo kroz HDZ.
Ove pravaška opcija je retardirana.
koji igraju na globalisticku muziku
Kovač je kao i karamarko seljačina, nema niti rječnik niti inteligenciju...prolaznici.
Stier ima.
No dobro, neka postaje razvidno da HDZ-u nije problem SDP ni ljevica nego crna desnica koju treba dovesti u red.
I kroz pudlice tipa plenkija I slicnih
ovakvo koncipirana eu je ljevicarsko globalisticka jazbina
Mislim da pretjeruješ sa zaključcima ali dijelom si i u pravu.
Liberali su se uvalili u EU pogon i teško ih je izbaciti.
Plenki je tu i nebitan, puno je bitnije što se događa u Europi.
Jer što se tamo događa, događat će se i ovdje. U tom smislu podržavam otklon europske politike od nekih dosadašnjih politika i izlazak na polje snaga poput onih viktora Orbana i sl.
Na žalost mi nemamo slično na erpaertoaru ali i realno nismo kalibar za sui generis politiku i lidere.
Pričekat ćemod a se stavri poslože u EU.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako već, mi svoj Fidesz već imamo to je HDZ.
No nemamo svog Orbana, jer to nije Plenki....pratimo dalje.
Ali jednako tako, ova crna desnica nije alternativa, napose ova s hasančetom. Pored takvih bolji je i sdp.
Ali jednako tako, ova crna desnica nije alternativa, napose ova s hasančetom. Pored takvih bolji je i sdp.
2015-08-06
sta je pretjerano zanima meepikur37 wrote:prckov wrote:naravno da je problem ljevica, pa cijeli globalisticki pokret gura se i ostvaruje kroz ljevicu, ne samo HR nego europskuepikur37 wrote:Regoč wrote:Stieru nedostaje odlučnosti, čini mi se da je Kovač jača osobnost.prckov wrote:
samo sto on nece nikad proc dok je plenkija I slicnih pudlica
Kovač je kao i karamarko seljačina, nema niti rječnik niti inteligenciju...prolaznici.
Stier ima.
No dobro, neka postaje razvidno da HDZ-u nije problem SDP ni ljevica nego crna desnica koju treba dovesti u red.
I kroz pudlice tipa plenkija I slicnih
ovakvo koncipirana eu je ljevicarsko globalisticka jazbina
Mislim da pretjeruješ sa zaključcima ali dijelom si i u pravu.
Liberali su se uvalili u EU pogon i teško ih je izbaciti.
Plenki je tu i nebitan, puno je bitnije što se događa u Europi.
Jer što se tamo događa, događat će se i ovdje. U tom smislu podržavam otklon europske politike od nekih dosadašnjih politika i izlazak na polje snaga poput onih viktora Orbana i sl.
Na žalost mi nemamo slično na erpaertoaru ali i realno nismo kalibar za sui generis politiku i lidere.
Pričekat ćemod a se stavri poslože u EU.
liberali su samo suplja rijec iza koje se krije ljevica, to sto ti zoves liberalima a zagovara I protivna je svim osnovnim postavkama liberalizma nema veze sa liberalizmom, nego ljepse zvuci nego socijalisti ili komunjare. Mogu se oni zvat I kurac na biciklu ali su oni lijevi kurac na biciklu. Stvar je da je ljevica iskoristila univerzalizam (univerzalne vrijednosti) koji liberali zagovaraju da unisti suverenitet i kapitalizam, a finansijska I korporacijska mafija da uvede preko tih idiota globalizam. Liberalizam u danasnjem politickom kontekstu je samo suplji naziv bez stvarnog liberalnog sadrzaja. Maska za naivne. Takode zavisi I ko je kapiten stranke koliko ce liberali otic lijevo ili desno ali kad izda osnovne postulate liberalizma onda oni su liberali samo u nazivu, Bilo da su otisli lijevo ili desno.
Plenki je bitan u nasim okvirima naravno, svaka kap je bitna, medutim on je bezvezni supak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč wrote:
HDZ mora imati desno krilo ili neće imati više od petine biračkoga tiela. Desno krilo ga diže na trećinu, a ako se nastavi sanaderoplenkizacija, desno krilo će otići okrupnjenoj desnici. U mom selu je trećina izišlih hadezeovacah glasovala za desnije opcije.
točno tako.. u novoj vladi, a sumnjam da će to bit sdp-ova, Haso treba biti ministar kulture da skreše sredstva različitim udrugama koje rovare protiv Hrvatske a zna se kome najviše.. mene je cijela situacija okrenula na desnicu
Guest- Guest
naravno da je hasance pristranepikur37 wrote:Ako već, mi svoj Fidesz već imamo to je HDZ.
ali je dobar pencilin za ljevicu pa ga se zato dize u desnicarskim krugovima
mislim da bi most sad bio bolji, al ne znam, nisam u toku
2014-04-19
prckov wrote:naravno da je hasanceepikur37 wrote:Ako već, mi svoj Fidesz već imamo to je HDZ.
je dobar pencilin za ljevicu
i tuđmanofile, hercegbosnu i srbalje sl.
neka vam je bog napomoći s hasančetom i sličnom desnicom...ja sam oprao ruke od toga....vaša je odgovornost.
2015-08-06
pismejker wrote:jah..tuzno je kad RH "desnicu" treba voditi jedan Musa..
i njemacki je narod vodio jedan austrijanac.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Hase je najpopularniji al daleko je od vođe šta se vidi da nisu prešli ni izborni prag na izborima za eu parlament. On je poželjna desna ruka na desnici al nije lik vođe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Hase je najpopularniji al daleko je od vođe šta se vidi da nisu prešli ni izborni prag na izborima za eu parlament. On je poželjna desna ruka na desnici al nije lik vođe.
nene, on vam je baš vođa ....:)
džaba ste krečili
2015-08-06
Kome to nama ? Ja ne glasan za tu krajnje desnu opciju ni na kojim izborima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Hase je najpopularniji al daleko je od vođe šta se vidi da nisu prešli ni izborni prag na izborima za eu parlament. On je poželjna desna ruka na desnici al nije lik vođe.
nene, on vam je baš vođa ....:)
džaba ste krečili
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Stieru nedostaje odlučnosti, čini mi se da je Kovač jača osobnost.prckov wrote:samo sto on nece nikad proc dok je plenkija I slicnih pudlicaepikur37 wrote:prckov wrote:za koga si ti epi
Kovač je pacijent.... ajme, što je ono...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Regoč wrote:Stieru nedostaje odlučnosti, čini mi se da je Kovač jača osobnost.prckov wrote:samo sto on nece nikad proc dok je plenkija I slicnih pudlicaepikur37 wrote:prckov wrote:za koga si ti epi
Kovač je pacijent.... ajme, što je ono...
2015-08-06
prckov wrote:naravno da je hasance pristranepikur37 wrote:Ako već, mi svoj Fidesz već imamo to je HDZ.
ali je dobar pencilin za ljevicu pa ga se zato dize u desnicarskim krugovima
mislim da bi most sad bio bolji, al ne znam, nisam u toku
MOST očigledno nema kapaciteta, a i prenaivni su Plenki ih je ispreskakao kao balavce, a debili išli rušiti Karamarka koji ih je ipak donekle doživljavao... nisu se znali oduprijeti ljevičarskoj medijskoj harangi o tobož pronacističkoj koaliciji na vlasti... ajme debila. Kairos prošao, više ih nitko zaozbiljno ne doživljava.
darth_vader-
2014-04-17
hehehe..i vidjesmo kako je zavrsilo po svabe...flumen wrote:pismejker wrote:jah..tuzno je kad RH "desnicu" treba voditi jedan Musa..
i njemacki je narod vodio jedan austrijanac.
Guest- Guest
Vođa hrvatske desnice bi trebao biti Plenki...ali nije...on je prodana duša u EU. Zato će vođa hrvatske desnice bit neki desničar...To je dobro...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Vođa hrvatske desnice bi trebao biti Plenki...ali nije...on je prodana duša u EU. Zato će vođa hrvatske desnice bit neki desničar...To je dobro...
od starta to govorimpismejker wrote:jah..tuzno je kad RH "desnicu" treba voditi jedan Musa..
immortal-
2014-04-16
daleko jača retardiranost je ona koji radi kontra vlastitog narodaepikur37 wrote:prckov wrote:za koga si ti epi
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3