Srpske ospice haraju Jadranom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpske ospice haraju Jadranom
Dobro je dok radnici is nekih udaljenijih zemalja ne donesu Ebolu i sl. A jbg, kapitalizam.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Pa oni bi mogli donjeti nesto na sto nismo imuni.catabbath wrote:Dobro je dok radnici is nekih udaljenijih zemalja ne donesu Ebolu i sl. A jbg, kapitalizam.
Ove ospice su zbog pametnih mama i tata koje ne cijepe djecu . Stvorili su tako nezdravu sredinu.
Od moje kolegice je prijateljica umrla od ospica prije par mjeseci a dobila ih je od nekog djetata iz vrtica gdje ih pola nije cjepljeno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I to su male boginje a ne vodene kozice koje su imali svi i kone nisu tako opasne. Ne bi me cudilo da zbog njih dodu i velike boginje.
2015-08-15
Mah, prebolio te kozice kad sam bio mali, bez pola muke. I nije bio pomor dice i holokaust kakav Index propagira. Ali onda doktori nisu bili korumpirani kao danas i farmaceustki lobi nije bio ovdje tako jak.
Jeste. I odmah mu poraste kita.crvenkasti wrote:Jel tko dobije te ospice, postane Srbin?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisi, prebolio si vodene kozice. Protiv malih boginja si vjerojatno cjepljen.catabbath wrote:Mah, prebolio te kozice kad sam bio mali, bez pola muke. I nije bio pomor dice i holokaust kakav Index propagira. Ali onda doktori nisu bili korumpirani kao danas i farmaceustki lobi nije bio ovdje tako jak.
2015-08-15
Jednom su me cijepili protiv neznam točno čega ali nije bio očrkivane reakcije. I onda su me mrvi hladni cijepili još jednom nakon par dana. Par doza više manje...
pa malih boginja vjerojatno.catabbath wrote:Jednom su me cijepili protiv neznam točno čega ali nije bio očrkivane reakcije. I onda su me mrvi hladni cijepili još jednom nakon par dana. Par doza više manje...
2015-08-15
Ili sam ljut jer se podilazi kapitalistima a ne traži se da radnici moraju biti cijepljeni od ospica i drugih stvari koje su u Evropi najnormalnija stvar da si cijepljen protiv toga.kaya wrote:Ma ray je ljut jer mu rade nelojalnu konkurenciju, pristaju raditi za soma eura a on ceka da nikoga ne bude pa da njemu netko ponudi dva soma samo da dode :)
Sutra će mi uvest Ebolu ode jer njima triba radna snaga pošto poto a ne zanima ih oće li napravit epidemiju kuge i kolere u Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kod nas se djeca cjepe prvo ti u jedan, pa pet u jedan. znam da sam za njamlađu kupio pet u jedan koji i nije obavezan. isto tako se cjepila protiv raka vrata maternice.
a, sve ove neodgovorne treba kažnjavat.
ili kako su u austriji pod muss uveli, nema oš nećeš. moraš
a, sve ove neodgovorne treba kažnjavat.
ili kako su u austriji pod muss uveli, nema oš nećeš. moraš
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Ospice opet ubijaju
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Stidne vaške haraju na RTL-u :)
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
» Ospice opet ubijaju
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Stidne vaške haraju na RTL-u :)
» Sekte haraju Katoličkom uljudbom
Page 2 of 2