amper na aparatima...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
amper na aparatima...
"Keku zahvaljujem na prikazanom. Još jedna maestralna izvedba momčadi i trenera. Tako se pobjeđujumale utakmice. Naša je moć u radu i disciplini, do naslova prvaka. Zajedno smo Rijeka."
"Moć, snaga i poniznost. Na tom putu normalno je osvajati bodove u malim utakmicama, kao što je bila ova na Poljudu. Bio bih razočaran i deprimiran da nismo pobijedili. Nema euforije zbog pobjede nad Hajdukom, zaista mislim da su to male utakmice. Ponavljam, takve utakmice moramo dobivati da bismo mogli biti –prvaci! Ipak, pokazali smo snagu, nokautirali Hajduka, a to mi znači više od naslova..."
Sharbini, Moises i Vešović rezerve u Splitu, a Maleš nije igrao zbog kartona.
"Na malim utakmicama takve igrače ne stavljamo u momčad. Za dobiti Hajduka dovoljno"; rekao je Mišković pa dodao:
"Keku sam zamjerio što na kraju nije bilo 5:0 kako sam očekivao."
"Moć, snaga i poniznost. Na tom putu normalno je osvajati bodove u malim utakmicama, kao što je bila ova na Poljudu. Bio bih razočaran i deprimiran da nismo pobijedili. Nema euforije zbog pobjede nad Hajdukom, zaista mislim da su to male utakmice. Ponavljam, takve utakmice moramo dobivati da bismo mogli biti –prvaci! Ipak, pokazali smo snagu, nokautirali Hajduka, a to mi znači više od naslova..."
"Na malim utakmicama takve igrače ne stavljamo u momčad. Za dobiti Hajduka dovoljno"; rekao je Mišković pa dodao:
"Keku sam zamjerio što na kraju nije bilo 5:0 kako sam očekivao."
marin kurtela- Posts : 149
2014-04-19
Re: amper na aparatima...
auuuu kako ih je isprdao
"Na malim utakmicama takve igrače ne stavljamo u momčad. Za dobiti Hajduka dovoljno"; rekao je Mišković
nowitzki-
2014-04-27
trebao je i vargića poštedit, ono smrzavanje na buri mu nije trebalo
nowitzki-
2014-04-27
kako ih je išpricao
to je prskanje jer su cijelu riječku delagaciju "predvođenu" miškovićevom ženom strpali u neke žnj redove na poljudu (nisam previše upučen) , a male klubove se tako netreba kažnjavat, dok je hajdukova delegacija imala kraljevski tretman na rujevici
nowitzki-
2014-04-27
rijeka im pošalje B momčad kao što im je barca poslala C momčad
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1