pitane za bracalu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitane za bracalu
Bracala,jesu grobari (navijači partizana) saveznici s navijačima panathinaikosa kao što su cigani-delije saveznici s navijačima olympiacosa?
Re: pitane za bracalu
ne, mi smo braca sa PAOK-ovim navijacima i navijacima CSKA iz moskve. cigani su ciganima iz pireja i cini mi se sa dinamom iz moskve...
Guest- Guest
Najveći cigani u Grčkoj su u Solunu, nije ni čudo da ste s njima braća.
Guest- Guest
sta jedes govna, matora drtino, kada ti nisi isao dalje od osijeka. solun je ubedljivo najlepsi grad u kontinentalnoj grckoj i sa ubedljivo najboljim ribama u celoj grckoj.
Guest- Guest
Braćala wrote:sta jedes govna, matora drtino, kada ti nisi isao dalje od osijeka. solun je ubedljivo najlepsi grad u kontinentalnoj grckoj i sa ubedljivo najboljim ribama u celoj grckoj.
Jebem ti mater glupu, zaostalu. Bio sam u Grčkoj nekoliko puta između ostalog i u Solunu. Kad pitaš nekog Grka niže od Soluna svaki će ti reći da su najveći cigani i smradovi baš u Solunu. A samo vama glupim srbima to može biti centar svijeta pa se i bratimite s takvima. Po petstopedesetpeti put ispadaš GKK, odusrtani više.
Guest- Guest
bracala ima pomijesane vrijednosti, sta veci cigani to je njemu bolje u tom okruzenju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Jebem ti mater glupu,
e koji si ti jadnik, sektu ti cigansku jebem-skačeš na zadnje noge kada ti neko spomene majku, a sa druge strane sam si ,,lak'' na spominjaju tuđih majki.
samo iz poštovanja prema pokojnoj gospođi neću da ti uzvratim istom merom, sunce ti matoro bezobrazno jebem klošarsko.
ništarijo jedna, ljudska nulo, C I G A N I N E!
Guest- Guest
End1899 wrote:bracala ima pomijesane vrijednosti, sta veci cigani to je njemu bolje u tom okruzenju
da, da, neko ko navija za najveće cigane će nekome drugome govoriti o pomešanim vrednostima. L O L
Guest- Guest
Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Jebem ti mater glupu,
e koji si ti jadnik, sektu ti cigansku jebem
Cigan iz Niša i kvazi-advokat drži prodike. Da nije jadno bilo bi smiješno.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Jebem ti mater glupu,
e koji si ti jadnik, sektu ti cigansku jebem
Cigan iz Niša i kvazi-advokat drži prodike. Da nije jadno bilo bi smiješno.
Ma naduvaj se kurcine kurtonu! Nemam ti sta ja drzati pridike, jadnice... Toliko godina imas i dalje seres sebi direktno u usta.
Guest- Guest
bracala se ponaša kao da ima 12 godina
sve zna svugdje je bio, ima najbolje psovke i najbolje radijatore iz skandinavije
sve zna svugdje je bio, ima najbolje psovke i najbolje radijatore iz skandinavije
Guest- Guest
a ti naravno potvrdjujes da si glup ko kurac kada se ,,norveski radijator'' fraza za sistem i model grejnih tela a ne da su uvezeni, proizvedeni i kupljeni u norveskoj.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1