Splitske face
Page 1 of 1
Splitske face
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/606048/neponovljive-splitske-face-za-koje-jednostavno-moraju-znati-svi-splicani-najneobicniji-gradski-likovi-ikad-po-prvi-put-na-okupu-mnoge-fotografije-dosad-nisu-viene
Koje su to face bile..;-D.
.Fali ih jos..
Tarzan, npr.
.Fali ih jos..
Tarzan, npr.
Re: Splitske face
Neki od njih su ovjekovječeni u Velom mistu. Npr. Baćo i Kokola.
Vidim spominje se i Mare Mulica,ali to nije ona prodavačica s Placa.
Vidim spominje se i Mare Mulica,ali to nije ona prodavačica s Placa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Splitske face
Maggie19 wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/606048/neponovljive-splitske-face-za-koje-jednostavno-moraju-znati-svi-splicani-najneobicniji-gradski-likovi-ikad-po-prvi-put-na-okupu-mnoge-fotografije-dosad-nisu-viene
.Fali ih jos..
Tarzan, npr.
pajdo mare i perika moje djetinjstvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» U Kaštelima je izgorjela i skupocjena jahta Milana Popovića, bivšeg partnera splitske pjevačice Severine
» Splitske lejzbe bi u rat sa protivnicima gej aktivizma
» Puljku prijeti zagrebacki scenarijo strajka splitske Cistoce.On optuzuje sindikate
» Umirovljeni časnik HV-a pljačkao splitske pošte, sud mu smanjio kaznu: "Bio sam više gladan nego sit"
» Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
» Splitske lejzbe bi u rat sa protivnicima gej aktivizma
» Puljku prijeti zagrebacki scenarijo strajka splitske Cistoce.On optuzuje sindikate
» Umirovljeni časnik HV-a pljačkao splitske pošte, sud mu smanjio kaznu: "Bio sam više gladan nego sit"
» Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
Page 1 of 1