Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Patrijarh Irinej: Nadam se da nećemo morati silom da branimo Kosovo
Vidi molim te licemjera a kad papa kaže nešto o AS i dogovoru sa srbima onda je to u redu jel?pizzon wrote:a šta je treblao da izjavi. pitajte šiptare za stav, pa kako bude, to je to ):)
primeniti silu, u tom smislu, ne znaci trenutno. mi šiptarima jasano i glsano
porucujem : nece ovako zauvek biti !
Guest- Guest
pizzon wrote:a šta je treblao da izjavi. pitajte šiptare za stav, pa kako bude, to je to ):)
To je stvar države i ne patrijarha. Pobogu, ta niste kršćanski kalifat, već europska država...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kosovo je za Srbe propala stvar. Ako ne planiraju ratovati. A oni s kojima razgovaram, neće. Evo, ne bi ni Pižon.
Dobro, neće...bla...bla...bla... Samo reci mi što si ti osobno izgubio s Kosovom? Koji kurac ti to sad fali? Vi Srbi niste normalni, umjesto da ste sretni da ste ih se riješili i sagradite zid od 5 metara, vi to hoćete natrag. Budale.pizzon wrote:a šta je treblao da izjavi. pitajte šiptare za stav, pa kako bude, to je to ):)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
bla..bla. bla... ovako. srbi su na kosmetu dokazano prisutni od, najkasnije,
8.veka, to je cinjenica. pa bih ja tebe pitao, sad, radi poredjenja.
da recimo uporedimo sa istrom, i drugim delovima hrvatske koji nisu nikada
ranije bili hrvatska, a sad jesu. sta bi recimo hrvati rekli povodom te cinjenice,
pe nego srbe pitaju za kosmet, i hr preporuke da ga zaboravimo.
8.veka, to je cinjenica. pa bih ja tebe pitao, sad, radi poredjenja.
ranije bili hrvatska, a sad jesu. sta bi recimo hrvati rekli povodom te cinjenice,
pe nego srbe pitaju za kosmet, i hr preporuke da ga zaboravimo.
Guest- Guest
Lijepo sam te pitao: Koji kurac si ti osobno i Srbi iz Srbije izgubili s Kosovom? Realno, izgubili su samo oni Srbi koji su tamo živjeli ili još žive.pizzon wrote:bla..bla. bla... ovako. srbi su na kosmetu dokazano prisutni od, najkasnije
8.veka, to su cinjenica. pa bih ja tebe pitao, sad, radi poredjenja.
ranije bili hrvatska, a sad jesu. sta bi recimo hrvati rekli povodom te cinjenice, pe nego srbe pitaju za kosmet, i preporuke da ga zaboravimo.
2015-10-07
Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
tre911 wrote:Vidi molim te licemjera a kad papa kaže nešto o AS i dogovoru sa srbima onda je to u redu jel?pizzon wrote:a šta je treblao da izjavi. pitajte šiptare za stav, pa kako bude, to je to ):)
kljucna razlika izmedju srba i hrvata, na prostoru ex yuge je sledeca. nema znaka jednakosti
izmedju polozaja srba i hrvata u toj drzavi, na tom prostoru, i šiptara. odnosi sa šiptarima su
jedno a sa hrvatima drugo. zatim, odnos izmedju srba i muslimana imaju jedan nivo a sa vatikanom
drugi, neuporedivo visi, to treba tako posmatrati. da nije tako, ni stav vatikana ne bi bio takav.
drugo, u srbiji, nije nijedna katolicka crkva zapaljena ili namerno srusena. ako postoje neki
incidenti, to je u krajevima gde zive proterani srbi iz hrvatske. za 20 ili 30 godina, oni ce se
prilagoditi i biti isto ko mi.
Last edited by pizzon on 4/11/2015, 11:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
haha, nama tito nije dozuvoli fojbe, yebiga. on je mastao i albaniju, aneksijuRegoč wrote:Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
Guest- Guest
Koji god razlog bio, imate dvie razumne opcije: zaboraviti Kosovo ili protjerati Albance. Povrat Kosova s Albancima je ludost.pizzon wrote:haha, nama tito nije dozuvoli fojbe, yebiga. on je mastao i albaniju, aneksijuRegoč wrote:Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
Ima samo jedna..ova druga...Regoč wrote:Koji god razlog bio, imate dvie razumne opcije: zaboraviti Kosovo ili protjerati Albance. Povrat Kosova s Albancima je ludost.pizzon wrote:haha, nama tito nije dozuvoli fojbe, yebiga. on je mastao i albaniju, aneksijuRegoč wrote:Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
E moj Irinej a ja se nadam da ćeš ti dobiti rak ovaj tjedan.
Guest- Guest
E Stanojko Stanojko, ti bi opet pizdarije pravio?Stanojko wrote:Ima samo jedna..ova druga...Regoč wrote:Koji god razlog bio, imate dvie razumne opcije: zaboraviti Kosovo ili protjerati Albance. Povrat Kosova s Albancima je ludost.pizzon wrote:haha, nama tito nije dozuvoli fojbe, yebiga. on je mastao i albaniju, aneksijuRegoč wrote:Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
2015-10-07
Opet? Pizdarije? Dapace...
kokice, pivo i uživancijaStanojko wrote:Ima samo jedna..ova druga...Regoč wrote:Koji god razlog bio, imate dvie razumne opcije: zaboraviti Kosovo ili protjerati Albance. Povrat Kosova s Albancima je ludost.pizzon wrote:haha, nama tito nije dozuvoli fojbe, yebiga. on je mastao i albaniju, aneksijuRegoč wrote:Pižone, pamtite vi Kosovo koliko želite, ali Istra ima hrvatsku većinu, a Talijani nisu demografska bomba. Kao što sam pisao bggirl prije koju godinu, da vam ostane Kosovo, bilo bi vam kao i Macedoncima: manjina u vlastitoj državi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» Preminuo patrijarh Irinej
» PUČ U SPC: Patrijarh Irinej ide u SAD da spreči cepanje crkve!
» Korona se nameračila na pravoslavlje:Patrijarh Irinej ima koronu
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
Page 2 of 2