Hrvatski ministar odbrane NAJAVLJUJE NOVU "OLUJU": Mi smo spremni!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski ministar odbrane NAJAVLJUJE NOVU "OLUJU": Mi smo spremni!
Nije ministar prijetio, niti je najavljivao novu Oluju. To je izmišljotina vašeg medija.Serbinho-3 wrote:Jos da ima ko da ucestvuje u Oluji
A da bi je u sličnoj situaciji bilo - bi!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Nije to poanta mojega "virkanja" kod komšije.jasambrend wrote:Eroo wrote:Pa jel ti čitaš članak s razumijevanjem ili ti onako, iz dna duše?jasambrend wrote:Ministru ugrozi, nedilje t'...
Pa sam si pitao kome je Vili spočitnuo da mu se drma kavez...onom neodlučnom do '92...daklem, na ušima sidiš osim što voliš virkat' u tuđi dvor malo previše...
Komšija reče (više puta) da "neće više dozvoliti nikakve oluje", a odgovor je ( i ne "najavljivanje nove") da bi je po potrebi bilo.
Nije to zagonetka kao šta je bilo prije jaje ili kokoš. Zna se di se legu jaja...Misistrov odgovor je bio sasvim na mjestu, iako nije
spominjao AV-ova jaja.
Možemo se eventualno gađati praćkama i krepati od gladi i jedni i drugi. Eto, toliko o tome...
darth_vader-
2014-04-17
A ja ti ero opet kazem da u hrvatskoj vec duze vrijeme hara jedna druga elementarna nepogoda koja radi vacu stetu od samog rata.To sto ti to ne vidis sam si kriv.
vili40-
2015-08-02
Te stvari vam ja nikad ne komentiram. Vaša stvar. Imate izbore, birajte...jasambrend wrote:Eroo wrote:Nije to poanta mojega "virkanja" kod komšije.jasambrend wrote:Eroo wrote:Pa jel ti čitaš članak s razumijevanjem ili ti onako, iz dna duše?jasambrend wrote:Ministru ugrozi, nedilje t'...
Pa sam si pitao kome je Vili spočitnuo da mu se drma kavez...onom neodlučnom do '92...daklem, na ušima sidiš osim što voliš virkat' u tuđi dvor malo previše...
Komšija reče (više puta) da "neće više dozvoliti nikakve oluje", a odgovor je ( i ne "najavljivanje nove") da bi je po potrebi bilo.
Nije to zagonetka kao šta je bilo prije jaje ili kokoš. Zna se di se legu jaja...Misistrov odgovor je bio sasvim na mjestu, iako nije
spominjao AV-ova jaja.
Možemo se eventualno gađati praćkama i krepati od gladi i jedni i drugi. Eto, toliko o tome...
2016-07-22
Ne razumijem se u to vaše stalno komešanje. I inače vas s te strane ne pratim. Čak ni u svojoj državi to nemam običaj.vili40 wrote:A ja ti ero opet kazem da u hrvatskoj vec duze vrijeme hara jedna druga elementarna nepogoda koja radi vacu stetu od samog rata.To sto ti to ne vidis sam si kriv.
2016-07-22
Ma ne bi ratovao nego misli da netko pusi njegova sranja i da cemo zaboraviti m san i kako je htio zdipiti lovu na avionima ima..vili40 wrote:Tko mu je opet prodrmao kavez?On bi ratovao a pola miliona ljudi izbjeglo u miru.
Ono kao nesto jako domoljubno je rekao a mi umrli od srece.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ma ne bi ratovao nego misli da netko pusi njegova sranja i da cemo zaboraviti m san i kako je htio zdipiti lovu na avionima ima..vili40 wrote:Tko mu je opet prodrmao kavez?On bi ratovao a pola miliona ljudi izbjeglo u miru.
Inače kod njega se baš vidi da je završio JNA obrazovanje :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da nije ni to zavrsio jos bi gori bio. Zbilja potkapacitiran frajer i vlastpohlepan.Hektorović wrote:kaya wrote:Ma ne bi ratovao nego misli da netko pusi njegova sranja i da cemo zaboraviti m san i kako je htio zdipiti lovu na avionima ima..vili40 wrote:Tko mu je opet prodrmao kavez?On bi ratovao a pola miliona ljudi izbjeglo u miru.
Kako se samo nadurio i kmecao kada ga nisu htjeli staviti u onu vladu od karamarka.
Last edited by kaya on 29/5/2019, 23:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Ma i ne baš. A ako ga je završio mora da je prošo preko veze.Hektorović wrote:kaya wrote:Ma ne bi ratovao nego misli da netko pusi njegova sranja i da cemo zaboraviti m san i kako je htio zdipiti lovu na avionima ima..vili40 wrote:Tko mu je opet prodrmao kavez?On bi ratovao a pola miliona ljudi izbjeglo u miru.
Pa ne zna se ni izražavat.
Prosječni kapetan ili major JNA znao se ljepše izražavati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaya wrote:Da nije ni to zavrsio jos bi gori bio. Zbilja potkapacitiran frajer i vlastpohlepan.Hektorović wrote:Inače kod njega se baš vidi da je završio JNA obrazovanje :D
Kako se samo nadurio i kmecao kada ga nisu htjeli staviti u onu vladu od karamarka.
Općenito malo previše drame od lika koji bi trebao biti profi ratnik.
2018-04-10
jastreb wrote:Ma i ne baš. A ako ga je završio mora da je prošo preko veze.Hektorović wrote:Inače kod njega se baš vidi da je završio JNA obrazovanje :D
Baš
Pa tamo je Ratko Mladić bio student generacije
A Mladić je baš krkan da ne može biti gori
2018-04-10
Ma kad je već toliko u vojsci onda bi trebao znati bolje hrvatski.Hektorović wrote:jastreb wrote:Ma i ne baš. A ako ga je završio mora da je prošo preko veze.Hektorović wrote:Inače kod njega se baš vidi da je završio JNA obrazovanje :D
Baš
Priča poput nekog mladog centarfora Hajduka,ili člana klape Smokva.
2014-04-22
2015-08-15
Nedaj bože da moramo imati "oluju", od navodnih 500 000 branitelja 1995, - 2025 RH nebi mogla imati sve skupa 50 000 branitelja.. tako da moli boga da ne dođe do rata, i da ono malo vojske što je ostalo, da se sve profesionalizira, da imaš 40 000 vojnika na plaći, sa modernim oružjem, i to je maximalno što može ova država više dati za obranu
AssadNaPodmornici wrote:Nedaj bože da moramo imati "oluju", od navodnih 500 000 branitelja 1995, - 2025 RH nebi mogla imati sve skupa 50 000 branitelja.. tako da moli boga da ne dođe do rata, i da ono malo vojske što je ostalo, da se sve profesionalizira, da imaš 40 000 vojnika na plaći, sa modernim oružjem, i to je maximalno što može ova država više dati za obranu
Gore je još kad Bošnjaci i Srbi prijete ratom...
A demografski su i jedni i drugi u totalnom kolapsu.
2018-04-10
Aj otkaci vise od vrijedjanja dalmatinaca..ti si bolestanjastreb wrote:Ma kad je već toliko u vojsci onda bi trebao znati bolje hrvatski.Hektorović wrote:jastreb wrote:Ma i ne baš. A ako ga je završio mora da je prošo preko veze.Hektorović wrote:Inače kod njega se baš vidi da je završio JNA obrazovanje :D
Baš
Priča poput nekog mladog centarfora Hajduka,ili člana klape Smokva.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj jastreb je bolesniji od gnjeca..gnjec se bar ne pretvara fin...ja mu posteno cestitam osvijen kup rijeke a on sere i pljuje po dalmosima..a on je kao neki kurac..da mi ga nije zao i ne suosjecam se sa njim..vec bi od mene obrao bostan..eto i po tom je bolestan..tu mi nesto prijeti onim imbecilom chagom kao sad cu se ja ne znam usrat..onda znas koliko je sati..boli me kurac kog ti volis ili ne..eto kog ti volis ja bas ne volim jer si bezobrazan
2015-09-08
Niko ga ne vređa.vuksadinare wrote:
Aj otkaci vise od vrijedjanja dalmatinaca..ti si bolestan
Tuđman je bio Zagorac,ali je perfekt govorio hrvatski.
Mišo Kovač je Dalmatinac i nije službena osoba,pa opet odlično govori hrvatski.
Ovaj Krstičević je školovano vojno lice i hrvatski govori kao Ban iz daleke obale ili Dino Dvornik.
Ne možeš ti stajati za saborskom govornicom,ili davati službene izjave novinarima i govoriti bija, unda,govorija,vrimena i sl.
2014-04-22
ne..nisi..naveo si igrace hajduka i bubnuo iz klape smokva..sto je to nego ruganje....i vrijeđanje...i igrac hajduka i onaj iz klape su javne osobe...krsticevic tako govori i adio...isto i ivanisevic..rađa...njihov izbor...nije zapisano zakonom govori tako i tako kad si u javnom eteru...covjeka ne cini govor nego djelajastreb wrote:Niko ga ne vređa.vuksadinare wrote:
Ovaj Krstičević je školovano vojno lice i hrvatski govori kao Ban iz daleke obale ili Dino Dvornik.
Ne možeš ti stajati za saborskom govornicom,ili davati službene izjave novinarima i govoriti bija, unda,govorija,vrimena i sl.
2015-09-08
zašto ne bi mogao?jastreb wrote:
to je također hrvatski jezik...
ako mogu pojedini ministri kajkati, govoriti ekavicom, što ne bi on po naški ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sportaši i pjevači nisu službene osobe i nisu isto što i jedan general,a uz to još ministar.vuksadinare wrote:ne..nisi..naveo si igrace hajduka i bubnuo iz klape smokva..sto je to nego ruganje....i vrijeđanje...i igrac hajduka i onaj iz klape su javne osobe...krsticevic tako govori i adio...isto i ivanisevic..rađa...njihov izbor...nije zapisano zakonom govori tako i tako kad si u javnom eteru...covjeka ne cini govor nego djelajastreb wrote:Niko ga ne vređa.vuksadinare wrote:
General HV i ministar obrane kad govori u javnosti mora pričati hrvatskim jezikom.
Onamo ste napadali onu Srpkinju zastupnicu iz Vukovara da upotrebljava ekavicu,a ovaj priča pred cijelom zemljom i ne zna hrvatski.
Kao da Smoje intervujira nekog Matana iz Islama Latinskog pred seoskom zadrugom. Ja san govorija da su to bila takova vrimena i unda san reka...
Na kraju još on koji bi ko vojnik trebao bit miran i staložen pukne u Saboru i lupa aviončić o pod. Ma daj molim te.
Sirovina. Ko i Kerum.
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatski ministar odbrane: Srbija nema novca da kupi oružje od Rusije
» Na preporuku obavještajnih struktura: Hrvatski ministar odbrane otkazao posjetu Sarajevu
» Todorićev parazit Marić najavljuje novu pljačku
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Na preporuku obavještajnih struktura: Hrvatski ministar odbrane otkazao posjetu Sarajevu
» Todorićev parazit Marić najavljuje novu pljačku
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
Page 2 of 4