Pukla ljubav, Bruna Esih: Uz prijatelje poput Bujanca ne trebaju vam neprijatelji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pukla ljubav, Bruna Esih: Uz prijatelje poput Bujanca ne trebaju vam neprijatelji
druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pukla ljubav, Bruna Esih: Uz prijatelje poput Bujanca ne trebaju vam neprijatelji
vuksadinare wrote:druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
U svakom slučaju nakon sinoć Haso i Esihova više ne vode desnicu :)
Ruža je istinski vođa desnice :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Važno je da su Hasanče i NzH popušili, ne bi bilo dobro da se oni prometnu u predvodnike desnice. Preopterećeni su srbima, udbom, jugoslavijom, lustracijom a povrh svega mali mujo druka za bošnjakistan.
Pa realno, ne može Hase protiv Ummeta...
Ummet prije nacije.
a znam, zato je i dobro da je pao...
tragično je vidjeti hrvatiće desničare koji su se bili postrojili iza njega.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
tako sam i ja to doživio, na osobno zadovoljstvo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Važno je da su Hasanče i NzH popušili, ne bi bilo dobro da se oni prometnu u predvodnike desnice. Preopterećeni su srbima, udbom, jugoslavijom, lustracijom a povrh svega mali mujo druka za bošnjakistan.
Pa realno, ne može Hase protiv Ummeta...
Ummet prije nacije.
a znam, zato je i dobro da je pao...
tragično je vidjeti hrvatiće desničare koji su se bili postrojili iza njega.
Za kifle je BiH terra incognita, kamoli da razumiju određene modele ponašanja i nečije izvorne ciljeve...
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
Ili priznati pobjedu Ruže, prikloniti se, ili si u biti element političkog kaosa.
2018-04-10
Ti si žena pa prema tome nema nama načina da se utvrdi jesi li 100% hrvatske krvimortal wrote:gluposti vučevuksadinare wrote:hase ce morati prvo poraditi na dvije stvari ako hoce da izbije u prvi plan kod desnice..morat ce nesto mjenjati u politici prema bh-a i fokusirati se dijelom na gospodarsku politiku...tu je ruzina koalicija bila dosta uspjesnija od hasine...oni su vise govorlili o gospodarstvu,ekologiji,korupciji...za razliku do hasinih..koji su realno svoju izbornu propagandu temeljili preko 90% na populizmu...da su malo vise govorili o drugim temama i imali jasniju politiku prema bh-a uhvatili bi tih 1% za prelaz praga sigurno..samo pitanje je da li je hase spreman to mjenjati...narocito ovo prema bh-a..po menu bruna i glasnovic su tu spremniji po tom pitanju od haseta...
toliko je Hrvata katolika, branitelja, karaktera od ljudi a nama se tko zna koji put događa da nam polusposobni, polupoželjni s poremećenim planovima, često nehrvati izbiju na vrh ili kao centar, ili kao desnica
nemamo prave na vrhu.. nemamo za koga glasati
ideje koje promiču nisu usmjerene na zaštitu Hrvata i Hrvatske, zaštitu čovjeka uopće,
kod takvih ne vrijedi čekati da nešto izmjene na bolje, to je greška
treba odmah birati prave
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Evo sad cemo se joj se prikloniti, meni bitno da je izbosne.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
Ili priznati pobjedu Ruže, prikloniti se, ili si u biti element političkog kaosa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta ruzi falikaya wrote:Evo sad cemo se joj se prikloniti, meni bitno da je izbosne.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:druga stvar sto je bujanec protiv kolinde(i protiv plenkija) a hase i esih i nisu toliko protiv toga da pruze podrsku kolindi(ne i plenkiju)...tako da je i tu dijelom sukob između njih...zato se i esih tako izjasnila protiv bujanca
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ruža i nije neka desnica, a uostalom puno je napravila za ribare i zato je dalmacija podržava
bavi se konkretnim stvarima a ne ideološkim pričama
birači uvijek honoriraju one koji rade na tome da im poprave život u konkretnim stvarima i riješe konkretne probleme poput odjeba talijanima od hrvatske strane jadrana i ribolovnih kvota, a u konačnici odjebu šuplju priču
cini mi se da nije ni za trpacinu I globalizammarcellus wrote:Ruža i nije neka desnica, a uostalom puno je napravila za ribare i zato je dalmacija podržava
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pukla ljubav zbog Šešelja
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
Page 3 of 3