Počelo pokatoličavanje Srba!
Page 1 of 1
Počelo pokatoličavanje Srba!
Piše: M.L.
Foto: Shutterstock
PAKET od 4.000 Biblija stigao je iz Velike Britanije u Srbiju, a primjerci Biblije namijenjeni su srpskim vojnicima, piše Telegraph.
Radi se o inicijativi britanskog ogranka organizacije Bible Society, kojom vjernici iz Velike Britanije pokušavaju potaknuti ljude da čitaju Bibliju. Nadaju se da će čitanje Biblije pomoći srpskim vojnicima da "zavole svoje susjede".
“Nadam se da više nikad nećemo vidjeti kako srpska vojska radi ratne zločine. Nadam se da će ova akcija ojačati naše vrijednosti i vratiti nas u vrijeme kada su ljudi vjerovali u vječni život. Želim vratiti ljude tim vječnim vrijednostima. Napravili smo neke greške u prošlosti i zaboravili Novi zavjet. On je bolji od međunarodnog prava jer se humanitarno pravo bazira na njemu. Želimo se tomu vratiti. Vjerujemo u tu tradiciju ali teško je naći Bibliju u pravoslavnoj kući. No i to se mijenja”, kazao je pukovnik Saša Milutinović, šef vjerskog odjela glavnog stožera srpske vojske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/britanci-dijele-primjerke-biblije-srpskim-vojnicima-zavolite-svoje-susjede/853487.aspx
Eto Stanojko, trk po svoj primjerak.
Foto: Shutterstock
PAKET od 4.000 Biblija stigao je iz Velike Britanije u Srbiju, a primjerci Biblije namijenjeni su srpskim vojnicima, piše Telegraph.
Radi se o inicijativi britanskog ogranka organizacije Bible Society, kojom vjernici iz Velike Britanije pokušavaju potaknuti ljude da čitaju Bibliju. Nadaju se da će čitanje Biblije pomoći srpskim vojnicima da "zavole svoje susjede".
“Nadam se da više nikad nećemo vidjeti kako srpska vojska radi ratne zločine. Nadam se da će ova akcija ojačati naše vrijednosti i vratiti nas u vrijeme kada su ljudi vjerovali u vječni život. Želim vratiti ljude tim vječnim vrijednostima. Napravili smo neke greške u prošlosti i zaboravili Novi zavjet. On je bolji od međunarodnog prava jer se humanitarno pravo bazira na njemu. Želimo se tomu vratiti. Vjerujemo u tu tradiciju ali teško je naći Bibliju u pravoslavnoj kući. No i to se mijenja”, kazao je pukovnik Saša Milutinović, šef vjerskog odjela glavnog stožera srpske vojske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/britanci-dijele-primjerke-biblije-srpskim-vojnicima-zavolite-svoje-susjede/853487.aspx
Eto Stanojko, trk po svoj primjerak.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Počelo pokatoličavanje Srba!
Zašto pokatoličavanje? Bible Society je nedominacijska grupacija, nema komentara niti išta, samo plain simple prevod Biblije.
Guest- Guest
teško je naći Bibliju u pravoslavnoj kući
To ne znam ali sam čuo da je svega 10% Srba kršteno (?), kad su Slave da se samo jede i pije, nema popa i blagoslova, ukratko duhovna propast.
Guest- Guest
Pokatolicavanje iz V.Britanije?! A,dobro 8-)
2014-04-12
Sve je to belosvetska zavera Vatikana i masonamaggie13 wrote:Pokatolicavanje iz V.Britanije?! A,dobro 8-)
Guest- Guest
Rim i papa, jezuitska šapa,
sindžir kuju i podmuklo snuju...
sindžir kuju i podmuklo snuju...
Guest- Guest
Ne treba ništa čitati, samo kažeš ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Vino pije Kraljeviću Marcus, vino pije pola šarcu daje...ojxa...
zasto truju narod s tim i kome to vise pije vodu ?! :-SStarhemberg wrote:Sve je to belosvetska zavera Vatikana i masonamaggie13 wrote:Pokatolicavanje iz V.Britanije?! A,dobro 8-)
2014-04-12
Kontrola. Ima uvijek ovaca.maggie13 wrote:zasto truju narod s tim i kome to vise pije vodu ?! :-SStarhemberg wrote:Sve je to belosvetska zavera Vatikana i masonamaggie13 wrote:Pokatolicavanje iz V.Britanije?! A,dobro 8-)
Guest- Guest
da,manipulacija praznoglavim masama..nazalost,upali im precesto.:/Starhemberg wrote:Kontrola. Ima uvijek ovaca.maggie13 wrote:zasto truju narod s tim i kome to vise pije vodu ?! :-SStarhemberg wrote:Sve je to belosvetska zavera Vatikana i masonamaggie13 wrote:Pokatolicavanje iz V.Britanije?! A,dobro 8-)
2014-04-12
Znači pravoslavci nečitaju iz BIblije ili šta ?!?!?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Konačno malo duhovnosti u Srbah. Kad već neće njihova Crkva.
Njih treba u jehovine svjedoke.
Ustvari kad bolje skužim, ne bi ih volia na pragu da mi vazne po sat.
Srbin je dobar samo ako je Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
A Hrvat koji je Srbin je još bolji Hrvat
Bila mi je došla misao, ali mi je pobjegla.
Sad čekam da mi opet dođe.
Sad čekam da mi opet dođe.
crvenkasti-
2014-04-17
Čitanje Biblije oplemenjuje čovjeka, mozak se ispire gledanjem HRT-a i čitanjem Jutarnjaka.
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» pocelo je
» ..počelo je...
» jel pocelo ? pocelo je :)
» jel pocelo ? pocelo je....
» pocelo je
» ..počelo je...
» jel pocelo ? pocelo je :)
» jel pocelo ? pocelo je....
Page 1 of 1