Svi znaju da sam Tudjmanovac a sada me zovu Cetnik
Page 1 of 1
Svi znaju da sam Tudjmanovac a sada me zovu Cetnik
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3257225/svi-znaju-da-sam-patriota-i-tudjmanovac-a-sad-me-zovu-cetnik-ciro-blazevic-izgleda-da-su-odjednom-zaboravljene-moje-zasluge-za-hrvatsku
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Re: Svi znaju da sam Tudjmanovac a sada me zovu Cetnik
kao da su oni bolji
2014-04-16
Ćiro,pusti budale.
Ali sam tražiš vraga. Prije nekolko godina kad si u sklopu nekakvih priprema bio u Srbiji,i tamo su te lijepo dočekali,izjavio si kako si dočekan poput Draže Mihailovića.
Pa ,eto ti sad.
No što se tiče gosp. Pupovca,tu imaš pravo. On je jako sposoban političar,i da njegova stranka (iako se u posljednje vrijeme otvara sve više i nesrbima) nema srpski epitet,mislim da bi imali dobar izborni potencijal.
Ali sam tražiš vraga. Prije nekolko godina kad si u sklopu nekakvih priprema bio u Srbiji,i tamo su te lijepo dočekali,izjavio si kako si dočekan poput Draže Mihailovića.
Pa ,eto ti sad.
No što se tiče gosp. Pupovca,tu imaš pravo. On je jako sposoban političar,i da njegova stranka (iako se u posljednje vrijeme otvara sve više i nesrbima) nema srpski epitet,mislim da bi imali dobar izborni potencijal.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trazis vraga,J.jastreb wrote:Ćiro,pusti budale.
Pa ,eto ti sad.
Guest- Guest
Trazi zvezdu a moze samo dobiti po repu. Ne zna on da je Pupovac figura u politici u korist kreatora. Mora biti protivan po ulozi koju provodi
2014-04-16
Similar topics
» Znaju trositi ali ne znaju zaraditi 'kraljevi' iz (NE)Mozemo
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» BiH: SDA, PDP i SDS kreću u formiranje vlasti... zovu i HDZ
» Ne zovi one koji te ne zovu, i ne čekaj one...
» Bizantinci ne znaju raditi, ali ne znaju ni lagati
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» BiH: SDA, PDP i SDS kreću u formiranje vlasti... zovu i HDZ
» Ne zovi one koji te ne zovu, i ne čekaj one...
Page 1 of 1