'Budalo!': Srpska pjevačica k'o ris ljuta voditelja zalila vodom
Page 1 of 1
'Budalo!': Srpska pjevačica k'o ris ljuta voditelja zalila vodom
Sašku Karan isprovocirao je voditelj poznatog talk-showa i samo nekoliko sekundi kasnije 'dobio svoje'. Karan je ustala sa svojeg mjesta i lice mu zalila vodom...
Utorak, 03. 11. 2015. u 09:29, zadnja izmjena prije 1 sat i 51 minutu Piše: Marin Zdelar
(Pre)znatiželjni voditelj je pjevačicu pitao je li u mladosti bila - sponozoruša. Nju je to pitanje prenerazilo i očigledno uvrijedilo. Nakon što je voditelju objasnila da je oduvijek dovoljno zarađivala kao pjevačica, rekla mu je da ga može biti sram i zalila ga čašom vode.
Je li to bilo opravdano, procijenite sami, ali možemo se kladiti da voditelj takvo pitanje nikada ne bi postavio uspješnom muškom pjevaču.
http://www.24sata.hr/fun-video/budalo-srpska-pjevacica-ko-ris-ljuta-voditelja-zalila-vodom-445036
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: 'Budalo!': Srpska pjevačica k'o ris ljuta voditelja zalila vodom
naravno da muskom ne bi postavio,jer bi dobio saku u glavu a ne casu vode..
Guest- Guest
Očito je bila kada se toliko ljuti.
Guest- Guest
bogomdani wrote:naravno da muskom ne bi postavio,jer bi dobio saku u glavu a ne casu vode..
Zašto ? Mene da tako nešto glupo pita pogovo noviran jednostavno bi mu odgovorio. Evo ispričati ću ti sve o svojom mladosti ako ti pred ljudima kažeš kako si došao do radnog mjesta.
Guest- Guest
Pa skroz legit pitanje, šta fali.
Guest- Guest
Niš ne fali pitanju. No, odgovor je trebao biti jednostavan, pogotovo kad ti se pitanje ne sviđa. Onda kažeš, to će za vas ostati tajna, umrijet ćete u neznanju.
Guest- Guest
Pa ova "pjevačica" je copycat Cece, haremski inventar Arkana i sličnih za vrijeme 90ih, sad kad je prime time prošao glumi neku damu...
Guest- Guest
Similar topics
» Srpska pjevačica Milica Pavlović bez gaća i s gaćama
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» -Konju, budalo, idiote. Ja sam bio veza sa mudžahedinima ! :D
» Predsjednica primila voditelja Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» -Konju, budalo, idiote. Ja sam bio veza sa mudžahedinima ! :D
» Predsjednica primila voditelja Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 1